banada biraz pahalı gelmişti ama dedim gibi tam fiyat bilmiyorum ama indirim diede marketten pahalı koymaları çok ilginç oluyo
hakkaten butik bebe de çok güzel şeyler varmış
Arkadaşlar bu arada içinizde Ankaralı varsa, Yeşim Tekstilde çok güzel gecelik ve sabahlıklar var. Marks&Spencer ihraç fazlasıymış, ben bayıldım walla. Annemi bekliyorum o gelince alırız. Aynı zamanda pijamalar da süperdi, hem de pijamanın altı ile aynı desende sabahlık da yapmışlar, yani istersen 3 lü takım yapılabiliyor.
Hem kaliteli hem de tasarımlar çok güzel ve şık.
oy oy oy maşallah güle güle kullansın annesi.Eksik birşey kalmamış maşallahh Allah içlerini doldursunn inş.
Sen başka bebiş istmeiyormusun bakim.
Arkadaşlar bu arada içinizde Ankaralı varsa, Yeşim Tekstilde çok güzel gecelik ve sabahlıklar var. Marks&Spencer ihraç fazlasıymış, ben bayıldım walla. Annemi bekliyorum o gelince alırız. Aynı zamanda pijamalar da süperdi, hem de pijamanın altı ile aynı desende sabahlık da yapmışlar, yani istersen 3 lü takım yapılabiliyor.
oy oy oy maşallah güle güle kullansın annesi.Eksik birşey kalmamış maşallahh Allah içlerini doldursunn inş.
Sen başka bebiş istmeiyormusun bakim.
ora nerde :26:
bende kızçeme tulum aldım ordan çok güzel[/QUO
hayırlı olsun canım güle güle kullan bende butik bebeden newresim takımı aldım kendime hamilelik pantolan elbise falan aldım hatta bebişimizin odasının halısını avizesini bile ordan aldım:)
inş alırsınız canım Allah yardımcınız olsun biz evlendikten 2 ay sonra falan aldık bi tane. çok lüks falan değil ucuza aldık bi tane işte bizim burdada posta vardı ama onla gidip gelmekte çok zor oluyodu insan bi yere gitmek bile istemiyodu yani... şükür aldık bizde artık köyün yolları falan kötü olduğu için bu yola gelcek orta halli aldık işte bi tane :) rabbim sizede nasip etsin inş. bebek kısmetiyle gelir derler belki uğurlu gelir alırsınız bi tane :) :)
bende kızçeme tulum aldım ordan çok güzel
avızelerı bende cok begendım cnm hangısınden aldınn senn ..su emzıkkler asılı ondanmı cok gusellerrhayırlı olsun canım güle güle kullan bende butik bebeden newresim takımı aldım kendime hamilelik pantolan elbise falan aldım hatta bebişimizin odasının halısını avizesini bile ordan aldım:)
selam kızlaar.. bişey sorcam eşide kendisiyle birlikte şişmanlayan varmı aranızda?? biz göbek yarıştırıyoruzda
ankarada nerde var yeşim canım?
bilmezmiyiiimmm :) bizde idareten aldık işte. inş tain falan olursa şöyle yolları ve kendisi güzel bi yere o zaman daha güzel bişey almayı düşünüyoruz :) rabbim bebek olana kadar falan nasib etsin sizede. malum doğru düzgün hastahane yok köyde.. Allah korusun acilen lazım olabilir. en yakın zamanda Allah nasib etsin inş sizinde :) :)inşallah canım bizde bu yollara dayanabilecek bir araba almak istiyoruuss :)) malum yollar felaket :)
Birçok yerde var. Kızılay, Tunalı, Çayyolu, Bahçelievler. Ben B.evler 7. cadde dekine baktım.
benim eşim 68 den 72 oldu.. hele bennnn hiiç sormayın eşimi geçtim 73 oldumbenım esımm 78 kgdu aynı halaa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?