Eki Görüntüle 426768
ebeklerin boğulma riski taşımadan sebze ve meyveleri güvenle yemelerini ve tüm vitaminleri almasını sağlar.
Kapaklı tasarımı sayesinde kullanılmadığında file temiz kalır.
Çift kulplu tutacağı sayesinde bebek minik elleri ile kolayca kavrayabilir.
Filenin dibindeki emniyet pulu sayesinde içine konulan sebze ve meyvenin kayması önlenmiş olur.
Canlı renkleri bebeğin ilgisini çekerek severek kullanmasını sağlar.
kızlar sizce bunlar işe yararmı,...çok hijyenik olurmu acaba??:26:
Eki Görüntüle 426768
ebeklerin boğulma riski taşımadan sebze ve meyveleri güvenle yemelerini ve tüm vitaminleri almasını sağlar.
Kapaklı tasarımı sayesinde kullanılmadığında file temiz kalır.
Çift kulplu tutacağı sayesinde bebek minik elleri ile kolayca kavrayabilir.
Filenin dibindeki emniyet pulu sayesinde içine konulan sebze ve meyvenin kayması önlenmiş olur.
Canlı renkleri bebeğin ilgisini çekerek severek kullanmasını sağlar.
kızlar sizce bunlar işe yararmı,...çok hijyenik olurmu acaba??:26:
Tatlım stres yapma, 3 lü test sonucu sadece bir olasılık belirtiyor. Bizimkiler negatif çıktı sanki kesin sonuç mu? Herkes de bir olasılık var, negatif çıkıp ama pozitif olanlar var canım, amniyo sonucu kesin sonuç, inan bana için rahatlayacak. Bildiğim kadarı ile 1/250 den yüksek olunca pozitif deniyor.
Ama o kadar çok duydum ki senin gibi olup da amniyosentez sonucu negatif çıkanlar. Hatta bir tanesi çok yakın bir arkadaşım, o da senin gibi çok korktu, Amniyo sonucu çıkana kadar ağladı, kendini boşuna perişan etti hatt bebeğini de ama sonuç bi geldi negatif.
Hem ultrasonda normal çıkmış, bence hiç korkma sen lütfen, kendini de bebişini de üzme, bugün kandil bak canım, bol bol dua et. Hatta biz de edelim senin için.
tesekkur ederim yazdim not defterime :)
bir de sizlerin aldiklarini hep kaydettim mesela citcitli body sayisi, battaniye sayisi..vs..vs... belirli bir sayi var mi sundan su kadar alirsan rahat edersin bundan cok al bundan az al yada alma gibi?:44:
bütün annecikler merhaba hepinizin kandili mübarek olsun....
masalahh :)) esınle ıkınızz doguma gırersınız artıkın
bozma moralını cnm ıster ıstemez ole dusunmenn normal tabıkıde ..bolbol dua et allahımm kandıllde dualarını gerı cevırmezz.. kotu dusunmee
hangi butik canim?
kizlar haziran basi annem gelicek biz istanbuldayiz(avr. yakasi) kizimiza ciciler alabilecegimiz magazalarla ilgili yardimci olur musunuz? simdiden ben dediginiz yerleri not alayim gun gun plan yapayim nereye gidicez vs diye.
bilemedigimizden ne alacagimizi esimle gecen 5-6 parca bisey aldik ama tabi alinacak coook sey var
aldıklarımın çetelesidir, arz ederim :)
2 adet 10 lu hast çıkışı
2 adet 5 li hast çıkışı
6 adet iç zıbın
0-3 aylıklar
8 patikli tulum
4 patikli zıbın takımı
10 uzun kollu çıtçıtlı body
3 kısa kollu çıtçıtlı body
10 çıtçıtlı atlet body
2 kadife tulum
3- 6 aylıklar
11 uzun kollu çıtçıtlı body
7 çıtçıtlı atlet body
11 patiksiz alt-üst eşofman tk
4 patiksiz alt.
2 uzun kollu tşört
2 gömlek
2 kadife pant- kazak tk
2 kadife astronot tulum
6-9 aylıklar
5 alt-üst eşofman tk
11 tane alt.
4 penye hırka
4 yelek
2 tane üst
ıvır zıvırlar
4 paket mendil (1 paketi büyük)
2 penye bat.
2 örgü bat.
2 tüylü bat.
14 çorap
4 şapka
4 pabuç
2 adet dr. brown biberon seti
1 biberon fırçası
2 emzik kutusu
1 tırnak makası
2 lastikli çarşaf
2 alez
2 alt açma
2 havlu tk
butik bebe online alışveriş sitesi canım
iyi günler arkadaşlar
acayip moralim bozuk geçen ay yaptırdığım 3 lü test sonucunu 3 gün önceki dr kontrolümde dr trisomy 18 pozitif çıktığını fakat bebeğimin ultroson görüntüsünün normal olduğunu yasal olarak bu sonucu söylemesi gerektiğini diyerek amniyosentez istedi ve bende yaptırdım bu gün 3 gün yatmaktan ve kafamda ister istemez bir sürü seneryo yazmaktan fenalık geçiriyorum
bu konuda bilgi ve tecrübeleri olan arkadaşlar ltf yardımcı olun bana....
Kızlar ben 20+5 deyim hala bebeğimin hareketlerini net hissedemiyorum sizce normalmı ilk hamileliğim bu benim cevap verirseniz belki biraz rahatlarım:)
Kızlar ben 20+5 deyim hala bebeğimin hareketlerini net hissedemiyorum sizce normalmı ilk hamileliğim bu benim cevap verirseniz belki biraz rahatlarım:)
evet evet orası.
nasıldı. doktoru kimdi. normal mı sezeryan mı epidural mı, fiyatları nedir? anlatır mısın biraz.
Evet orası memorialın alt kuruluşu...Çok olumlu yorumlar duyuyoruz hep. Fiyatları da mantıklı..Ablan memnun kaldı mı?
günaydın anneler yine hafif bir sancıyla uyandım sizdede oluyormu(sag kasıgınızın biraz üst kısmında)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?