2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar internetten baktım şimdi:
-Atlantis City
-Çukurambar
-Bahçelievler
-Etlik
-Kızılay
-Tunalı
-Ümitköy
-Yıldız Çankaya mağazaları varmış.

yok canım ben alalı çok oldu 1 ay falan su an onlar yok ewet bunlarda çok güzel ama ben odayı hem kız hem erkek için tasarladım o yüzden ikisininde kullanacağı bişe olsun dedim üzerinde inek figürü falan war aksam çeker koyarım foto sunu

Merhaba kızlar,geçenlerde bahsetmiştim bu nakışlı hastane çıkışları facia diye.Dün akşam mothercare e baktım,80 ve 60 tl ye hastane çıkışları var.Üstelik 2.ürün % 50 indirimli,yani toplamda 110 tl ye geliyo.Çok sade ve yumuşacıklar.Beşiklere ve karyolalara da baktım 5 yaşına kadar kullanabileceği kenarları çıkan parmaklıklı karyolaları beğendim.Fikriniz var mı onlarla ilgili kullanışlı mıdır?

kızlar dün doktora gittim. Ayrıntılıyi devlette yaptırmıstim kabul etmedi doktorum . Pazartesi tekrar özelde ayrıntılıya giricem tekrar bebişmi görücem ama fazla ultrasyon yararlımi 1 haftada 3kere

Evet ben bugün 4 tane tulum aldım çok şirinlerrr

hangi butik canim?

kizlar haziran basi annem gelicek biz istanbuldayiz(avr. yakasi) kizimiza ciciler alabilecegimiz magazalarla ilgili yardimci olur musunuz? simdiden ben dediginiz yerleri not alayim gun gun plan yapayim nereye gidicez vs diye.

bilemedigimizden ne alacagimizi esimle gecen 5-6 parca bisey aldik ama tabi alinacak coook sey var

Ben de dün kızıma bişeyler aldım:
-Chicco zıbın şeklinde uzun kollu çıtçıtlı body (2 li paket)-yenidoğan (bu şekilde olanları giydirmesi kolay oluyormuş)
-İç zıbın (2 adet)
-Çorap-yenidoğan-6 adet
-Ağız bezi-10 adet

Daha önce de,
-Kadife tulum (0-3)
-Alt-Üst Pijama (0-3)
-Elbise (0-3)
-Cıtçıtlı Body (3-6)-5 adet
-5 li hastane çıkışı.

Ama artık bi daha kıyafet cinsi bişey almayacağım, anane ve babaanne benden hevesliler. Bi sürü bişey almışlar.

bende dün küveti filesi süngeri fln onları hallettim çıktı aradan birde kendime renkrenk ojeler aldım eee kendimizide unutmamak lazı diiilmi

iyi günler arkadaşlar

acayip moralim bozuk geçen ay yaptırdığım 3 lü test sonucunu 3 gün önceki dr kontrolümde dr trisomy 18 pozitif çıktığını fakat bebeğimin ultroson görüntüsünün normal olduğunu yasal olarak bu sonucu söylemesi gerektiğini diyerek amniyosentez istedi ve bende yaptırdım bu gün 3 gün yatmaktan ve kafamda ister istemez bir sürü seneryo yazmaktan fenalık geçiriyorum

bu konuda bilgi ve tecrübeleri olan arkadaşlar ltf yardımcı olun bana....

annisler yok mu kimsenin tavsiyesi yahu

Son düzenleme:

Forum istanbulu tavsiye ederim mothercare,gap,zippy,ebebek,joker,h&m,c&a,lcw,bucuruk,idexy,zancdcoo,kappula hepsi var hepsi bir arada ben genelde ordan aliyorum.

benim eşim 68 den 72 oldu.. hele bennnn hiiç sormayın eşimi geçtim 73 oldum
masalahh :)) esınle ıkınızz doguma gırersınız artıkın

bozma moralını cnm ıster ıstemez ole dusunmenn normal tabıkıde ..bolbol dua et allahımm kandıllde dualarını gerı cevırmezz.. kotu dusunmee

Tatlım stres yapma, 3 lü test sonucu sadece bir olasılık belirtiyor. Bizimkiler negatif çıktı sanki kesin sonuç mu? Herkes de bir olasılık var, negatif çıkıp ama pozitif olanlar var canım, amniyo sonucu kesin sonuç, inan bana için rahatlayacak. Bildiğim kadarı ile 1/250 den yüksek olunca pozitif deniyor.
Ama o kadar çok duydum ki senin gibi olup da amniyosentez sonucu negatif çıkanlar. Hatta bir tanesi çok yakın bir arkadaşım, o da senin gibi çok korktu, Amniyo sonucu çıkana kadar ağladı, kendini boşuna perişan etti hatt bebeğini de ama sonuç bi geldi negatif.
Hem ultrasonda normal çıkmış, bence hiç korkma sen lütfen, kendini de bebişini de üzme, bugün kandil bak canım, bol bol dua et. Hatta biz de edelim senin için.

Forum istanbulu tavsiye ederim mothercare,gap,zippy,ebebek,joker,h&m,c&a,lcw,bucuruk,idexy,zancdcoo,kappula hepsi var hepsi bir arada ben genelde ordan aliyorum.

tesekkur ederim yazdim not defterime :)

bir de sizlerin aldiklarini hep kaydettim mesela citcitli body sayisi, battaniye sayisi..vs..vs... belirli bir sayi var mi sundan su kadar alirsan rahat edersin bundan cok al bundan az al yada alma gibi?:44:

bizde öyleyiz cnm hiç merak etme. eşime takılıyorum bende erkek sende de kız olsun diye o da 4 kilo birden aldı
:) aynen canım bende takılıyorum seninki kaç aylık diye ama aslında benim hoşuma gidiyor çünkü çook zayıftı şükür biraz aldı benle birlikte :) iyikide aldı ben doğum yaptıktan sonra fizikende biraz uyumlu olcaz en azından o zayıf ben tombik olcaktım yoksa

ebeklerin boğulma riski taşımadan sebze ve meyveleri güvenle yemelerini ve tüm vitaminleri almasını sağlar.
Kapaklı tasarımı sayesinde kullanılmadığında file temiz kalır.
Çift kulplu tutacağı sayesinde bebek minik elleri ile kolayca kavrayabilir.
Filenin dibindeki emniyet pulu sayesinde içine konulan sebze ve meyvenin kayması önlenmiş olur.
Canlı renkleri bebeğin ilgisini çekerek severek kullanmasını sağlar.

kızlar sizce bunlar işe yararmı,...çok hijyenik olurmu acaba??:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…