2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hacı sakır bebe aldım cnm bende oda cok gusel
bende ikisi arasında kaldım hacı şakir lavantalıydı bazı lavanta kokuları bana dokunuyor o nedenle dalan aldım, güle güle kullanalım

ben fotocu dusunmuyorum cnm .. bıraz extra bısey sonucta bızde kalıtelı bı foto makınesıyle gusel cekebılırız bu benım fıkırmm tabıkıde

bende fotocu ayarlamayacağım eşim halleder diye düşünüyorum :)

ben Elif ismini severim güzel bir isim bence ben de kızıma zeynep yada zeynep duru düşünüyorum oğluma furkan yiğit düşünüyorum ama daha kara veremedik

Canim furkan ismini tavsiye etmiyorlar kurani kerimin diger adi oldugu icin cok agir gelen bir isimmis.ismi tasiyamiyor ve saglik sorunu vr tanidigim tum furkanlarda.furkan yerine dini dusunursen talha,bera,dusunebilirsin.

kızlar selam birşey sorucam bana yardımcı olur musunuz??? benim bebiş bazen çok hareketli bazen tık yok, bazen çok kuvvetli vuruyor bazende zor hissediliyor sizdede oluyor mu böyle şeyler????????? normal mi yaniii...

ALya isminide begeniyorum ben kizim olsaydi alya vera. Dusunuyorduk.kk de arkdasim var kizi alya dua cok tatli ilk onda duymustuk..

Son düzenleme:
kızlar selam birşey sorucam bana yardımcı olur musunuz??? benim bebiş bazen çok hareketli bazen tık yok, bazen çok kuvvetli vuruyor bazende zor hissediliyor sizdede oluyor mu böyle şeyler????????? normal mi yaniii...

Suan hareketlerinde duzen aramak icin cok erken bazen benimde cok oynuyor bazen tik yok uzun sure.bazen yedigin sey cok enerji verince cok oynuyor.her bebek ayni olmaz kizimda az oynardi sakin bir bebekti hep dogdu hep sakindi.

zaman zaman oluyor öyle canım merak etme. benimki de dün geceden beri çok az hareket ediyor, ama şöyle düşün bazı zamanlar bizlerde çok enerjik yada çok durgun olmuyor muyuz ?
onlarda öyle işte, bugün tembellik etmek istiyordur belki

Suan hareketlerinde duzen aramak icin cok erken bazen benimde cok oynuyor bazen tik yok uzun sure.bazen yedigin sey cok enerji verince cok oynuyor.her bebek ayni olmaz kizimda az oynardi sakin bir bebekti hep dogdu hep sakindi.

çok teşekkür ederim cnm cevabın için içim rahatladı.... aslında doğru söylüyosun ama insan tedirgin oluyor işte .

çok teşekkür ederim cnm cevabın için içim rahatladı.... aslında doğru söylüyosun ama insan tedirgin oluyor işte .

Cok tedirigin olursan meyve suyu ic kana cabuk krisir cunku sessiz bir yerde sir ustu yat elini krnina koy dinle mutlaka oynar rahat edersin.7.aydan sonra sayiliyor hareketleri merak etme.

ayyy moral olddunuz bana ya çok teşekkür ederim ....

kızlar bebeklere yan yatırma yastığı alacakmısınız şöyle birşey buldum kullanışlımıdır acaba bilen var mııı?

kızlar bebeklere yan yatırma yastığı alacakmısınız şöyle birşey buldum kullanışlımıdır acaba bilen var mııı?
Eki Görüntüle 427735

Canım ben aldım, ama çevrende kullanan var mı dersen yok derim:) ben faydalı olacağını düşündüm. Tabi kullanıp kullanmamaya ufaklıklar karar verecek. Mesela günlerdir bebek arabası araştırıyorum, en iyisini alsam bile oğlum içinde bir kere bile yatmayabilir. Ablamın kızı ilk doğduğundan itibaren ne zaman içine yatırsalar ortalığı yıkıyordu:) Hiç kullanamadılar:)

banada yan yatırmak için minik bir yastık yeter böyle şeylere para verme diyorlar, bilemedim bende size sorayım dedim :26:

işte kızlar ablamınn bebısıı merve ... uygulamasıda bolee :)) kurban olsun teyzessıı onaa kuzummmmm

bizdede oluyor tabi olmazmı.bende 20. haftasında bebeğimin ikigün boyunca pıtpıtlarını hissetmeyince bi sabah eşim işe gittikten sonra birdenbire ağlamaya başladım bebeğime birşey oldu diye.sonra eşimi aradım hemen geldi doktora götürdü.ultrasona bi girdim bizimki başını iki elinin arasına almış mışıl mışıl uyuyor.doktor karnımı ittiriyor ultrason aletiyle bastırıyor bizimkinin umrunda değil hala uyuyor.doktor dedi
çikolata ye yarım saat sonra gel tekrar bakalım.biz gittik bi güzel karnımızı doyurduk üstünede çikolata yedik.tam doktora tekrar gircem karnımda bebeğimin döndüğünü hissettim.gerçektende ultrasona girdiğimde dönmüştü.bebeğim uyanmıştı.anlatamam o mutluluğu.sende korkma mümkün olduğunca yemek vakitlerini erteleme.suyuda çok iç.ben de dünden beri kendim çok halsizim.yataktan kalkamıyorum.herkeste ayrı bi dert:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…