bende ikisi arasında kaldım hacı şakir lavantalıydı bazı lavanta kokuları bana dokunuyor o nedenle dalan aldım, güle güle kullanalımhacı sakır bebe aldım cnm bende oda cok gusel
ben fotocu dusunmuyorum cnm .. bıraz extra bısey sonucta bızde kalıtelı bı foto makınesıyle gusel cekebılırız bu benım fıkırmm tabıkıde
o zamanlar memorialla alakası yoktu galiba o hastanenin. şimdi memoriala bağlandı.Standartları biraz daha iyileşmiş olmalıç benim yeğenim ameliyat oldu orada geçen sene çok memnun kaldılar...
o zaman memoriala bağlımıydı bilmiyorum canım ama neticede yeğeninde ameliyat olmuş orada, sizde tecrübe etmişsiniz, belki şimdi daha iyidir dediğin gibi ...
Bugün kızımın okulda gösterisi vardı oraya gittik kuzum hasta yatağından kalktı gitti,bi de keyifliydikimaşallah
ağladım yaa mutluluktan allahım kimseye yaşatmasın,çok zor günler geçirdik,allah bütün yavrulara şifa versin melek onlar yaa,annelerde tabiki...
az önce de iğneden geldik gene ben yine hüngür faşırttabiki
ama sondu inşallah yarın olmicaz bana kalsa hiç yaptıramazdım ama baba çok metanetli bu konularda ben bakamam hatta yanında bile olamıyorum malesef kulaklarımı tıkayıp dışarda bekliyorum hep:26:
geçmiş olsun canım, gözün aydın iyileşmiş kuzun
günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişi sormak istiyorum ben benim fena halde kabızlık sorunum var benim gibi olan var mı
ben ilk aylarda çok fena yaşadım kabızlık sorunu, ve hiç bir doğal yiyecek fayda etmedi, sonra doktorum duphalac diye bir şurup önerdi, resmen mucize oldu benim için
okurken hyecanlandım yaaagözün aydın bir sorun çıkmamış.
Allah sağlık sıhat versin hepimize ne stresli süreçler.
teşekkürler canım, Allah'a şükür sorunsuz atlattık, bir daha doğuma kadar olmaz inşallah böyle şeyler
ben Elif ismini severim güzel bir isim bence ben de kızıma zeynep yada zeynep duru düşünüyorum oğluma furkan yiğit düşünüyorum ama daha kara veremedik
kızlar selam birşey sorucam bana yardımcı olur musunuz??? benim bebiş bazen çok hareketli bazen tık yok, bazen çok kuvvetli vuruyor bazende zor hissediliyorsizdede oluyor mu böyle şeyler????????? normal mi yaniii...
kızlar selam birşey sorucam bana yardımcı olur musunuz??? benim bebiş bazen çok hareketli bazen tık yok, bazen çok kuvvetli vuruyor bazende zor hissediliyorsizdede oluyor mu böyle şeyler????????? normal mi yaniii...
günaydınn desem ayıp olur mu
Suan hareketlerinde duzen aramak icin cok erken bazen benimde cok oynuyor bazen tik yok uzun sure.bazen yedigin sey cok enerji verince cok oynuyor.her bebek ayni olmaz kizimda az oynardi sakin bir bebekti hep dogdu hep sakindi.
çok teşekkür ederim cnm cevabın için içim rahatladı.... aslında doğru söylüyosun ama insan tedirgin oluyor işte .
Cok tedirigin olursan meyve suyu ic kana cabuk krisir cunku sessiz bir yerde sir ustu yat elini krnina koy dinle mutlaka oynar rahat edersin.7.aydan sonra sayiliyor hareketleri merak etme.
zaman zaman oluyor öyle canım merak etme. benimki de dün geceden beri çok az hareket ediyor, ama şöyle düşün bazı zamanlar bizlerde çok enerjik yada çok durgun olmuyor muyuz ?
onlarda öyle işte, bugün tembellik etmek istiyordur belki
kızlar bebeklere yan yatırma yastığı alacakmısınız şöyle birşey buldum kullanışlımıdır acaba bilen var mııı?
Eki Görüntüle 427735
kızlar bebeklere yan yatırma yastığı alacakmısınız şöyle birşey buldum kullanışlımıdır acaba bilen var mııı?
Eki Görüntüle 427735
Canım ben aldım, ama çevrende kullanan var mı dersen yok derim:) ben faydalı olacağını düşündüm. Tabi kullanıp kullanmamaya ufaklıklar karar verecek. Mesela günlerdir bebek arabası araştırıyorum, en iyisini alsam bile oğlum içinde bir kere bile yatmayabilir. Ablamın kızı ilk doğduğundan itibaren ne zaman içine yatırsalar ortalığı yıkıyordu:) Hiç kullanamadılar:)
kanımca çok lazım bişey değil.. çocuk ters dönüp tehlike geçirmesin diye kullanıyolar ama ben bebeğimin başından ayrılacağımı sanmıyorumkızlar bebeklere yan yatırma yastığı alacakmısınız şöyle birşey buldum kullanışlımıdır acaba bilen var mııı?
Eki Görüntüle 427735
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?