2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim doktorum daha doğum ile ilgili konusmak için erken 32. haftanda konusacağız dedi ben normal istiyorum dedim hersey yolunda giderse bakıcaz daha bişe diyemem dedi bide kesin doğum tarihini sölemiyor eylülün başı ağustosun sonu diyelim şimdilik dedi

günaydın arkadaşlar şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırmanızı söyledi dr.
gunaydın canımmm 28 olucak benım kısmetse
walla hiçde aç kalmıo da doymuyo doymuyo teyzesi biraz obur:))
benımkıde ole cnm yaa bıkıyorum bazenn ne yesem dıe dusunmektenn sınrılerım bozuluoo :))
ayyy masallahh cnmmm gozunuzz aydınn .. bızde aksam esımle hayalını kuruyoruzz kızımınntekmeleyen ayaklarını yıcez dıee o gunler hemenn gelsınn
günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişi sormak istiyorum ben benim fena halde kabızlık sorunum var benim gibi olan var mı
kabızlık ılk aylarımda cok oldu cnmm sımdılerdde yok sukurr katı yıceklerden uzak durr meyve ve suyu cok tuketmeye bakk gecmıs olsunn cnm bazı hamılelerde basur olabılıomus dıkkat et cok rahatsız ederse dr gıtt.
kızlar herkese günaydın....benim Allah kısmet ederse kızım olacak ve ismini Alya koymak istiyorum...sizce nasıl?
hayırlısııı olsunn canımm kızcenn .. alya gusel bır ısım aamaa ben degısık ısımlerı pek tercıhh etmıyorum sade vee acaıp olmasını ıstemıyorumm bızımkı nasıpse elıf olucakk bugunde tvde bahsedıldıı cocuga degısık ısım konulduktaa buyudugunde sorun oluomuss arkadasları dalga gecıomuss yabancımısın sen neden bole ısmın gıbı v.ss oyuzden bız basından berıı normal bı ısım olsun ıstedık tabıkıde herkesın tercıhı farklı
bızde toplamda yaklasık 5 kg olmakk uzereyızz cnmm ..benım bbebegım nekadar oldu acaba 22 haftada 55o dı. masalahh cnm bebegınee.. ewt doguma az kaldı artıkk .. son 3 ay hemen hemen :))
eos59, Urbetemhem, didem_0101, sorcieree82, gulrose1983, tentation, suksuk, pamukb
günaydın güzel anneciklerrrrrr gününüzzz çok ama çok güzel geçsin inş.
Gçemişe bakıp geliyorum hemencik
gunaydın cnmmm .. hgg .. gecmıss yap gel hemenn

herkese günaydıııııııınnnnnnnnnnn. Allah ım butik bebe deki zıbınlara baktım sabah sabah içim gitti yaaa çok güzeller..hepsini almak istiyoruummmm

kızlar doktorum aradı şimdi şekerim yüksek kanım az idrarım kötü çıktı
birdaha şeker yüklemesi yapılıcak idrar kültürü off off moralim çok bozuldu

canım bozma moralini hamilelik şekeri bir çok insanda çıkıyor yediklerine dikkat ediceksin sonra geçicekk idrar kültürüde ben 4 defa yaptırdım korkutucu gelio ama iltihapın üreyip üremediğine bakıyorlar yanı sıkıntılı bişe değil ilaç veriyor ben kaç kere antibiyotik kullandım.. kan değerlerin düşükse de kan hapı werirler olur biter... bunları anlattım yani hepimizde aynı sorunlar war hemen hemen moralini bozup bebeğide etkileme.. bir arkadasım hamile kalmadan önce seker hastasıydı her ay bebeğine karnından insülün vurdular etkilemesin bebeği die.. şimdi doğum yaptı bebekde çok sağlıklı

bende cok tatlı yıyorum ıns benımde yuksek cıkmazz.. bozma moralını cnmm bol su tuket ıdrar enfeksıyon varsa..kansızlık ıcınde sanırımm kırmızı et onerıolardı :26:

okurken hyecanlandım yaaagözün aydın bir sorun çıkmamış.
Allah sağlık sıhat versin hepimize ne stresli süreçler.

Eki Görüntüle 427592

günaydın kızlar prensesimeyaptırdım nasıl ?

ayyyy kızımda bende bayıldıkkkk ...ıyı gunlerde gıysın ınsallah kuzucugun.tam bir prenses olacak

netten mı sıparıs verdın...kac aylıkken gıydırmek ıcın...

1. yaş gunu için tutu hayalı kurmustum..ama demekkı daha kucukkende yaptırabılırz..sabırsız bır anne adayı olarak tuttum bunu :)

harıkaaa...kızımda bende bayıldıkkk..ıyı g

gunaydın annıslerr ve kuzucuklarıı

Eki Görüntüle 427529

Günaydın kıslar, herkese mutlu sabahlar...
Ben bi dün akşamdan beri olan kısmı geçmiş yapıp geliyorum
günaydın fıstıklarrrrrr:))))

çok hoşssun yawrum kıyamama sanada bebişinede annesi açmı bırakıyorsun minik kuzuuyu:)))

hadi yaa ne güzel benim 3 veya 4 günde felan oluyo ama ben hiç süt içemiyorum ondan mı acaba
bende hıc sut ıcemıyordum ılk zamnlr ama sımdı evde olsam 1 lt btrrm gunluk heraksam mutlaka 1 kase yogurt yemeye calısyrm yavs yavs dne bence cnm faydası olur belkı

cnm korkma bnde de var kansızlık enfeksıyon hamılelıgımn basından berı var ben ılac kullanamdgm ıcın gecmıo bıturlu ılaclarla gecr ıns seınkı uzme kendını

canım benimde kanım az şekerim yüksek çıktı ve ben şeker yüklemesinde ölüorum sandım nabzım 180 oldu çok kötü geçti ve 100 mg lık yaptırcam...Çok kötüyüm
kan için hap şeker için de diyet veriolar korkulacak bişey yok ben o test sürecinden korkuorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…