GÜNAYDIN kızlar dün şeker yüklemem vardı henüz sonuçları çıkmadı bebişim 616 gram olmuş herşey yolunda sezeryan ve herşey normal gittiği takdirde 10 unda doğum olabilirmiş :)
birden heyecan sardı artık öbür aydan sonra 2 haftada bir kontroller olacakmış yaklaşıyoruz sanıyorum yavaş yavaş sona :)
toplamda 4,5 kg almışım böle kızlaar
eos59, Urbetemhem, didem_0101, sorcieree82, gulrose1983, tentation, suksuk, pamukb
günaydın güzel anneciklerrrrrr gününüzzz çok ama çok güzel geçsin inş.
Gçemişe bakıp geliyorum hemencik
gunaydın canımmm 28 olucak benım kısmetsegünaydın arkadaşlar şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırmanızı söyledi dr.
benımkıde ole cnm yaa bıkıyorum bazenn ne yesem dıe dusunmektenn sınrılerım bozuluoo :))walla hiçde aç kalmıo da doymuyo doymuyo teyzesi biraz obur:))
ayyy masallahh cnmmm gozunuzz aydınn .. bızde aksam esımle hayalını kuruyoruzz kızımınntekmeleyen ayaklarını yıcez dıeeGünaydın güzel annelerrr:) mommy anlatırken ben ağlıyodum valla otobüsteyi,m bide reziliğe bak:) valla benimde gece uykularım iyice bölük pörçük oldu. Bu sefer sabah uyanamıyorum. Sanırım ben seneye istesemde çalışamıcakmışım çok düşkünümdür uykuma. Karnım gene davul gibi bu sabah. Buarada eşimin kuzeni doğum yaptı çarşamba epidural. İlk gün biraz ağrısı vardı dün gittik lingir lingir geziyor. Ama bebişimiz bir güzel kızlar insan yanından ayrılınca özlüyor. Perdeyi açtım güneş girsin diye bu şaşkın gözlerini kırpıştırıyor açıcam diye uğraşıyor. Ayyy bende istlyorummmm
kabızlık ılk aylarımda cok oldu cnmm sımdılerdde yok sukurr katı yıceklerden uzak durr meyve ve suyu cok tuketmeye bakk gecmıs olsunn cnm bazı hamılelerde basur olabılıomus dıkkat et cok rahatsız ederse dr gıtt.günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişi sormak istiyorum ben benim fena halde kabızlık sorunum var benim gibi olan var mı
hayırlısııı olsunn canımm kızcenn .. alya gusel bır ısım aamaa ben degısık ısımlerı pek tercıhh etmıyorum sade vee acaıp olmasını ıstemıyorumm bızımkı nasıpse elıf olucakk bugunde tvde bahsedıldıı cocuga degısık ısım konulduktaa buyudugunde sorun oluomuss arkadasları dalga gecıomuss yabancımısın sen neden bole ısmın gıbı v.ss oyuzden bız basından berıı normal bı ısım olsun ıstedık tabıkıde herkesın tercıhı farklıkızlar herkese günaydın....benim Allah kısmet ederse kızım olacak ve ismini Alya koymak istiyorum...sizce nasıl?
bızde toplamda yaklasık 5 kg olmakk uzereyızz cnmm ..benım bbebegım nekadar oldu acaba 22 haftada 55o dı. masalahh cnm bebegınee.. ewt doguma az kaldı artıkk .. son 3 ay hemen hemen :))GÜNAYDIN kızlar dün şeker yüklemem vardı henüz sonuçları çıkmadı bebişim 616 gram olmuş herşey yolunda sezeryan ve herşey normal gittiği takdirde 10 unda doğum olabilirmiş :)
birden heyecan sardı artık öbür aydan sonra 2 haftada bir kontroller olacakmış yaklaşıyoruz sanıyorum yavaş yavaş sona :)
toplamda 4,5 kg almışım böle kızlaar
gunaydın cnmmm .. hgg .. gecmıss yap gel hemenneos59, Urbetemhem, didem_0101, sorcieree82, gulrose1983, tentation, suksuk, pamukb
ben osteocare kullanıyorum gün aşırı.hem kalsiyum hem de magnezyum var bu ilaçda.ben çok memnunum.
günaydın arkadaşlar şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırmanızı söyledi dr.
kızlar doktorum aradı şimdi şekerim yüksek kanım az idrarım kötü çıktı
birdaha şeker yüklemesi yapılıcak idrar kültürü off off moralim çok bozuldu
eos59, Urbetemhem, didem_0101, sorcieree82, gulrose1983, tentation, suksuk, pamukb
okurken hyecanlandım yaaagözün aydın bir sorun çıkmamış.kızlar ilk NST deneyimimizi yaşadık bugün. Sağ kasığımda ağrı vardı dünden beri, gecede pek uyuyamadım hatta, birde kasılma bugün çok sık oldu, normalde günde 2-3 kere olurdu ama bugün 9-10 kere olunca korktum doktorumu aradım.Normalde bu haftalarda rahim büyümesinden kaynaklı sancılar , ağrılar olabilir dedi ama kasılman 9-10 kere olduysa git bir görün bakalım yakın bir hastaneye dedi. tam idrar tahlili yaptır belki enfeksiyon vardır dedi, birde NST ye gir , gerçekten sancın var mı bakalım dedi, ama NST 'ye "toko olarak 20 dk." gir dedi. gittik hastaneye NST dogumhanede yapılıyormus, kapıdan girerken eşim bende gelıyımmı dedı, bende gel gel dedim. hemşirede bi kızdı, nereye geliyor burası doğumhane dedi
sonra bir odada başka bir hamiş daha yatıyordu onu tam NST ye bağlamışlardı ama karnında 2 cihaz bağlıydı, birde bebeğin kalp atısları duyuluyordu.bana hemsıre "toko NST" olacagı için tek bır alet bagladı sonra cektı gıttı, bende anlamadım saf saf makınenın ekranına bakıyorum korkuyla :18: birde seste cıkmıyordu benımkınden. sonra baktımkı makıneden kalp ekosu cekerken bır kagıt cıkar ya oyle bır kagıt cıkıyor, üstünde de kalp atışı gibi çizgi var, ama benim ki hep dümdüzdü, yanımdaki kızın, böyle hep inişli çıkışlıydı, anlamdı onun sancısı var benim yoksonrada hemsıre geldı sancın yok dedı, ıdrar tahlılımde temız cıktı cok sukur, doktoru aradım soyledım sonucları, rahim büyümesine bağlı o zaman agrıların dedi, kendını hıc yorma, yat dınlen ve bol su iç dedi. çok şükür böylece atlattık yani ...
teşekkür ederim canımcım:)
arkadaşlaırmda diyor hamile deyince kot üzerine bol gömlekler geliyor aklımıza ilkoş sen maşallahhhhh hamile gibi değilsin diyorlarr.Saolsunlar güzel morel veriyorlar sizlerde öyle şekeriler hepiniz birbirnizden kıymetlisinizz.Allah hepinizin gönlüne göre versin canım benim.
günaydın fıstıklarrrrrr:))))Günaydın kıslar, herkese mutlu sabahlar...
Ben bi dün akşamdan beri olan kısmı geçmiş yapıp geliyorum
çok hoşssun yawrum kıyamama sanada bebişinede annesi açmı bırakıyorsun minik kuzuuyu:)))günaydınn herkesee gece çok komik bir durum oldu paylaşayım dedim.. sağ tarafımda bir ağrı öle bir ağrı ki ağlamaya başladım.. eşim ne oldu dioo ağlıyorm ben ne oldu dio telaşlandı bu çocuk benim böbreğimi yiyor diyerek ağlamaya devam ediyorum eşim önce şaşırdı sonra baktı ben ciddiyim gülmeye başladı o güldükçe ben daha çok sinirlenip ağlıyorum 15 dk sonra falan geçdi ama o an kabusdu aksam eşim anlattı anlattı güldük sonra gerçekten komikti ama benim kızım böbreğimi yiyormus arada dün öğrendik:):)
bende hıc sut ıcemıyordum ılk zamnlr ama sımdı evde olsam 1 lt btrrm gunluk heraksam mutlaka 1 kase yogurt yemeye calısyrm yavs yavs dne bence cnm faydası olur belkıhadi yaa ne güzel benim 3 veya 4 günde felan oluyo ama ben hiç süt içemiyorum ondan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?