ay resmen yavrucaklara işkence yapılacak yahu göze limon damlatma felan
hadi tuz neysee de mikrop kapmasın diye gözünün içine limon sıkacaklarmıs ağlar ağlar susar diyor nasıl yakar gözünü kıyamam ben yaaaa
kızlar primanın ilk hediyem formunu doldurdunuz mu? Bugun benim hediyem geldi.içinde bebişin ilk günki bezleri, iki tane tupper mama saklama kabı (pek bi kücük ama işe yarıyodur heralde) en güzeli de bir tane anne oluyorum dvdsi var.içinde hamilelik yogası, beslenme bilgileri, cinsellikle ilgili bilgiler vs var. Bebişimiz ilk geldiginde yapmamız gerekenler konusunda bilgilendirme brosürleri var..fena degil yani.benim hosuma gitti..
yok cnm bazen 2-3 haftaya kadar düşmüyor göbeği.doğumdan 1 -2 gün sonra yıkanmalı bebiş.verniksle kaplı olduğu için ilk gün yıkanmamalı.sadece temiz bi bezle silinmeli.
mirage52, yakamozzz_, sennr, ifet7882, umutluay, mrtylz, jakobi, mathelda, paticim, sweet_baby, Lynne, dream0806, sessizfirtina91, dermet, tentation, turkuazsuay+
kızlar hepinize günaydınnnnn
dr randevum 10:30 daaa korkuyorum gitmeyeee ama bebişim çok hareketliii annem benimmm eğerr doğum kanalına girmiş olsa hareketleirni hissedemezmişim nette öyle yazıyordu
Benimde annem tuzlayacakmis oglusumu azicik ilk yikama suyuna tuz atilir diyor ve itiraz kabul etmiyor konu kapanmistir yavrusumu tuzlicakmis engel olamam gibi gorunuyor
KIZLAR DÜN ALT TARAFINDA AĞRILARI OLANLARI OKUDUM.ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN HEPİNİZE. BAKIN BENİM HAMİLELİK TAKVİMİMDE NE YAZIYOR....
Rahminiz büyüdükçe, rahminizi destekleyen kas ve bağların gerilmesinden dolayı karnınızın alt kısmında ağrılar hissedebilirsiniz.
ogunler gelsınde yıne nette yazısırızz ınss.. benımkı meme bıraktı senınkı nasıl dıee
bende 4o cıkana kadar hergun yıkanıo dıe bılıyorum
bol su ıc cnmm bıde kusma sıkayetın gecmezse dr gıt derım ben
tamam 2,5 yaş belki çoktur ama 6 ay diye kısıtlama cnm. Emebildiği kadar emsin.hatta doktorlar 6 aydan sonra ek gıdaya başlayabilirsiniz 2 yaşına kadar da emzirebilirsiniz diyor
bende 4o cıkana kadar hergun yıkanıo dıe bılıyorum:))) göbeği düşene kadar yıkamayın diyorlar doğru mu peki:44::44:
Sukssuk sağol canım ama eşimde aynı oldu ishalde olduk :26:bebeğime bir şey olmamıştır inşallah daha çok hareket etti
kızlar çok şükür iyiyiz şimdilik sizleri merakta bırakmamak için girebildim fazla kalamıycam dualarınız için tşkür ederim bu yaşadığım günü allah hiç bir anne adayına yaşatmasın ve kimse doktorundan vazgeçmesin drum uzakta diye evime yakın hastaneye gttim az kalsın bebeğimi öldüreceklerdi
gunaydin caniiimm. masallah hareketliymis bebisin, bizim cadi da cok hareketli
korkma canim neden korkuyorsunki?
dünden beri böle okuyunca bende korkmaya başladım doktorumu aradım herkesin başına gelicek die bir kaide yok didem sakin oll dedi sende getirme aklına öle seyler daha günümüz çokk
günaydın canım... ya annelik ne kadar zor .. hareket etse hareketli bişi oldu dioruz.. hareket etmese ne oldu nie oynamıo dioruz... galiba hormonlar bizimle dalga geçioo.. lütfen içini rahat tut.. iyi düşün her şey iii olsun ... hayırlı haberlerini beklioruz hem korkutma kendini en güzel günlerimiz bunlar 3 ay sonra istesekte bu duyguları yaşıyamıycaz... sen pozitif düşün ok..öptüm
değildir cnm merak etme. Hayırlı haberlerle dönersin inşallah.canım canım kendi adıma teşekkür ediyorum allah sizlere yaşatmasın.bende dün çok araştırdım ağrılar başedemeyeceğim ağrılar değil çekerim ama bileyimki bebekten kaynaklanan birşey değil o yüzdne dr a gitmem gerekiyor.akşam ödüm koptu yaa
ogunler gelsınde yıne nette yazısırızz ınss.. Benımkı meme bıraktı senınkı nasıl dıee
Bende 4o cıkana kadar hergun yıkanıo dıe bılıyorum
ay aman aman sakın bununla ilgil bir yazı okudum kensinlikle yapılmaması gerekn şeylerden birisi aynısnı banda kayınvalidem söylemşiştiii yapmaya kalkarsaa kıyamet koparırım.
Eskidn losyonmu vamrışş kremmi varmışşş belki yapıyordurlar ama şimdi öyle birşeye gerke yok
mirage52, yakamozzz_, sennr, ifet7882, umutluay, mrtylz, jakobi, mathelda, paticim, sweet_baby, Lynne, dream0806, sessizfirtina91, dermet, tentation, turkuazsuay+
kızlar hepinize günaydınnnnn
dr randevum 10:30 daaa korkuyorum gitmeyeee ama bebişim çok hareketliii annem benimmm eğerr doğum kanalına girmiş olsa hareketleirni hissedemezmişim nette öyle yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?