2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sakııınnnnn. Limondaki asit gözün retinasını inceltiyormuş. Kör bile edebilir diyor tüm doktorlar. Amanın diyim.

aman Allah korusun doktor şöle diyo falan diyincee bzi doktorlarlamı büyüttük bak hepiniz sağlıklısın diyorlar o daha da deli edio adamı

senin bu bıdğı ben yerimmm:))) minik aman hareket etsin boll bolllll :) hareket etmeyince ayrı bir panik oluyor insan.

ye teyzosu ye :) bi dogsun popisini gobusunu isircam cadimin ben de :) hareket cok etse yahu rahatsiz mi oluyo karnimda, hareket etmese noluyo neden hareket etmiyo... eeee demekki anne olmak boyle bisey gecen yolda yuruyoruz markete gittik bi an aklim cikti durduk yere.. Allah'im ben cocugumla hayatta yolda yuruyemem arabalar falan gecitoya dedim ya firlarsa, ya araba kontrolu kaybeder kaldirima cikarsa falan diye.. ne hormonmus anlamadim valla gozlerim doldu kendi kendime senaryo yazdim senaryoyu yasadim ve agladim bisey yokken yolda sakin sakin yururken..

Sukssuk sağol canım ama eşimde aynı oldu ishalde olduk :26:bebeğime bir şey olmamıştır inşallah daha çok hareket etti

canim bagirsak hareketlerin bebisinin d hareketli olmasini sagliyordur korkma.

canim gecen gunlerde yazmistim hatta buraya bende de inanilmaz agri oldu. ya dogurucam yadusurucem diye odum koptu hastaneye gittik hemen. bi de hastande sagolsunlar aldiklari ucret az gibi birsuru test bilmemne nst vs... of ne stres yasadim...

sonucsa: rahim buyumesine bagli kasilma, agri...

Hadi canım güzel haberlerle gel insallah..Stres yapma kendine bebeğini de germe..İnsallah hersey yolundadır.

kargo ucretı 5 tl odedın mı canım yoksa ucretsız mı

5 lira ödedim cnm.Ama magazalardan da alınabiliyormus vermek istemezsen kargo parası

ben de bebekken tuzlananlardanim... annannem sagolsun annemden gizli bi guzel tuzlamis yikamis beni.. hala derim cani kadinnnn acimadin mi minicik bana ne tuzu diye

iste bazilarina ne desen nasil yasaklarsan da illa bi yolunu bulup yapiyolar cahillik.. kotu niyet asla degil onlar da oyle gorup bildiklerinden ne yapsinlar... onlari suclayamayiz ama yapabilecegimiz tek sey gayet ciddi tavir koymak ve her zaman gozumuzuacik tutmak valla yoksa benim annannem gibi iki aradabi derece tuzlayiverirler

bende bu ara temizliğe çook düştüm ama birde halim olsa ne güzel olur hemencik yoruluveriyorum yarım kalıyo

bende bu ara temizliğe çook düştüm ama birde halim olsa ne güzel olur hemencik yoruluveriyorum yarım kalıyo

Keske azzcık da ben düşsem Haftasonu ablamın düğünü var..Kesin yatılı gelen olur.Afedersiniz evi b.k götürüyor..Ben hala oturuyorum sabah 8den beri yaptıgım tek iş çamaşırları makineye atmak, bulasık makinesinin tuşuna basmak

günaydın arkadaşlar,

3-4 gündür burayı ihmal ettim. dün bir velimle telefonda gerildik. nasıl stres olduysam okula giderken minübüste fenalaştım. sanki kalbim boğazımda atıyormuş gibi bir çarpıntı, gözlerim karardı ve midem bulandı çok fena. indim allahtan havada serindi yürüdüm okula kadar yürüdükçe açıldım. ama şuan yine hafif boğazımda nasıl desem nefes darlığı gibi bişey hissediyorum. psikolojik sanırım herşeyi kafasına takatn, dert eden, ayrıntıcı iğrenç bi yapım var ne yaparsam kendime yapıyorum ama elimde değil. bebek etkilenicek diye ödüm kopuyo(

kız ben neredeyse bütün ewi bitirdim bi wc bide mutfak kaldı.

Herkese günaydıııın.
Canım benim geçmiş olsun. inşş kötü bişey yoktur sen yinede stres yapma... Allah ın izniyle bişeycik çıkmaz...

birde ben sinirlenince acayip temizlik yaparım haaa nasıl olsa etrafta beni geren insan çok aklıma gelip gelip duruyo bende boş durmayım diye oraya buraya sarıyorum

al benden de o kadar sabahın köründe kalktım ama daha bir işin ucundan tutmadım. bana bi evk gelse de biraz temizlik yapsam

kizlarrrr az once b.koy acibademle konustum kontrollerime zaten oraya gidiyorum, 3 hafta sonra doguma hazirlik kurslari baslayacakmis bekliyordum 20. haftayi gecmemizi katilmak icin.

gelmek isteyen olursa kurs ucretsiz, 6 hafta suruyor ve coooook yararli bir kurs.mbilmiyorum yasak mi ama kayit icin tlf numarasini isteyen arkadaslara yollayabilirim.

20. haftadan sonra katiliniyor kurslara saatleri 18:00-20:00 arasi oluyormus. ve UCRETSİZ.

yuppiiii 3 hafta sonra basliycam ben, bu arada bir hafta onceden kayit yaptirmak gerekiyor, yani iki haftamiz var kayit icin

günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişi sormak istiyorum ben benim fena halde kabızlık sorunum var benim gibi olan var mı

benim de öyleydi hatta doktor toz ilaç verdi o bile fayda etmedi.. ama sağlık ocağnda hemşire saolsn her sabah kalkınca 6-7 tane kayısı ye üzerine de birbardak ılık su iç dedi ilaç gibi geldii.. belki faydası olur..

kız ben neredeyse bütün ewi bitirdim bi wc bide mutfak kaldı.

yaa keşke bnde öyle olsam toparlasam hemen evi şimdi okuldayım çocuklar oyun oynuyor, azıcıklar zaten ama heveslendirdin beni bnde gidince temizlik yapayım bari, küçük boş bir odam var çoook dağılmıştı toplayayım bari bugün orayı

ne güzell ya benim böyle bir imkanım yok küçük bir ilçedeyim görev icabı. canımm yaptıklarınızı bizimlede paylaşırsan çok mutlu olurum ya hep birlikte doğuma hazırlık yaparız.

ne güzell ya benim böyle bir imkanım yok küçük bir ilçedeyim görev icabı. canımm yaptıklarınızı bizimlede paylaşırsan çok mutlu olurum ya hep birlikte doğuma hazırlık yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…