sakııınnnnn. Limondaki asit gözün retinasını inceltiyormuş. Kör bile edebilir diyor tüm doktorlar. Amanın diyim.
senin bu bıdğı ben yerimmm:))) minik aman hareket etsin boll bolllll :) hareket etmeyince ayrı bir panik oluyor insan.
Sukssuk sağol canım ama eşimde aynı oldu ishalde olduk :26:bebeğime bir şey olmamıştır inşallah daha çok hareket etti
ay canım çok sancım varrrr bıçak saplanması gibi adım atamadım merdiven inemedimm sanki adım atınca aşağıdna bişiler akıp gidecek gibi ödüm koptu. KALdım öyleee ağrısıda cabasıydı(
bugün biraz iyiim ama durup duurp oluyor iki gündürr o yüzden gideceğim dr a
mirage52, yakamozzz_, sennr, ifet7882, umutluay, mrtylz, jakobi, mathelda, paticim, sweet_baby, Lynne, dream0806, sessizfirtina91, dermet, tentation, turkuazsuay+
kızlar hepinize günaydınnnnn
dr randevum 10:30 daaa korkuyorum gitmeyeee ama bebişim çok hareketliii annem benimmm eğerr doğum kanalına girmiş olsa hareketleirni hissedemezmişim nette öyle yazıyordu
kargo ucretı 5 tl odedın mı canım yoksa ucretsız mı
benim kayınvalidem de yapmış çocuklarına bana söylemişti.önce herkes yapıyordu annende sanada aynısını yapmıştır dedi anneme söyledim yok öyle bişey.neyse ben izin bırakmam oğluşum turşu mu ? alla ala tuz sirke limon
kızlar sizde temizlik takıntısı oldu mu ?yasak olan mı tatlı geliyor ne durmadan temizlik yapmak istiyorum.sizinle konuşurken iki odamı sildim süpürdüm tozunu aldım.iki balkonumu yıkadım.yazıp yazıp gidip temizlik yapıyorumçok hoşuma gidiyor evi tekrar tekrar temizlemek.işin tuhafı önce bu kadar tittiz değildim
bende bu ara temizliğe çook düştüm ama birde halim olsa ne güzel olur hemencik yoruluveriyorum yarım kalıyo
bende bu ara temizliğe çook düştüm ama birde halim olsa ne güzel olur hemencik yoruluveriyorum yarım kalıyo
Keske azzcık da ben düşsemHaftasonu ablamın düğünü var..Kesin yatılı gelen olur.Afedersiniz evi b.k götürüyor..Ben hala oturuyorum sabah 8den beri yaptıgım tek iş çamaşırları makineye atmak, bulasık makinesinin tuşuna basmak
mirage52, yakamozzz_, sennr, ifet7882, umutluay, mrtylz, jakobi, mathelda, paticim, sweet_baby, Lynne, dream0806, sessizfirtina91, dermet, tentation, turkuazsuay+
kızlar hepinize günaydınnnnn
dr randevum 10:30 daaa korkuyorum gitmeyeee ama bebişim çok hareketliii annem benimmm eğerr doğum kanalına girmiş olsa hareketleirni hissedemezmişim nette öyle yazıyordu
Keske azzcık da ben düşsemHaftasonu ablamın düğünü var..Kesin yatılı gelen olur.Afedersiniz evi b.k götürüyor..Ben hala oturuyorum sabah 8den beri yaptıgım tek iş çamaşırları makineye atmak, bulasık makinesinin tuşuna basmak
günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişi sormak istiyorum ben benim fena halde kabızlık sorunum var benim gibi olan var mı
kız ben neredeyse bütün ewi bitirdim bi wc bide mutfak kaldı.
kizlarrrr az once b.koy acibademle konustum kontrollerime zaten oraya gidiyorum, 3 hafta sonra doguma hazirlik kurslari baslayacakmis bekliyordum 20. haftayi gecmemizi katilmak icin.
gelmek isteyen olursa kurs ucretsiz, 6 hafta suruyor ve coooook yararli bir kurs.mbilmiyorum yasak mi ama kayit icin tlf numarasini isteyen arkadaslara yollayabilirim.
20. haftadan sonra katiliniyor kurslara saatleri 18:00-20:00 arasi oluyormus. ve UCRETSİZ.
yuppiiii 3 hafta sonra basliycam ben, bu arada bir hafta onceden kayit yaptirmak gerekiyor, yani iki haftamiz var kayit icin
kizlarrrr az once b.koy acibademle konustum kontrollerime zaten oraya gidiyorum, 3 hafta sonra doguma hazirlik kurslari baslayacakmis bekliyordum 20. haftayi gecmemizi katilmak icin.
gelmek isteyen olursa kurs ucretsiz, 6 hafta suruyor ve coooook yararli bir kurs.mbilmiyorum yasak mi ama kayit icin tlf numarasini isteyen arkadaslara yollayabilirim.
20. haftadan sonra katiliniyor kurslara saatleri 18:00-20:00 arasi oluyormus. ve UCRETSİZ.
yuppiiii 3 hafta sonra basliycam ben, bu arada bir hafta onceden kayit yaptirmak gerekiyor, yani iki haftamiz var kayit icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?