selam kızlar nasılsınız evime yeni geldim doktoruma kontrole gittim bebişim iiyi 11 haziranda şeker yüklemesi yapılıcak sizlerde bebişlerinizle iyisinizdir inşallah[/Q
çok geçmiş olsun umarım bir daha sıkıntı yaşamazsın doğuma kadar.
anlatıp anlatmama konusunda çok kararsız kaldım ama hala kendime gelemedim yorumlarınıza ihtiyacım war.. Kayınbababam allah rahmet eylesin eşim 17 yaşındayken vefat etmiş hiç görmedim yani sadece resimlerini gördüm.. Dün aksam uzanmıstım uyuya kalmısım ağlıyarak uyandım saatlerce kendime gelemedimm..rüyamı anlatıyorum szie aynen
yanımda bir kız çocuğu benim kızımmış kayınbabam sewiyor kızı sonra bana dönüp bağırmaya başlıyor öle bir bağırıoki ağlıyorum ben ne biçim isim koymussunuz venüs die isim mi olur ben bu kızın adını değiştirdim dio baba diyorum nbufus kağıdı çıkdı olurmu öle şey hayır dio bu kızın adını bilge lina koyun ne güzel isim işde dio.. Sonra kayınvalidem sen ne karısıyosun falan die kızıyorr isim koymaya ne kadar meraklsın die o şekildede uyandım bu ne demek şimdi aklımıza bile gelmeyen 2 isim hiç aklımızdan bile geçirmemişdik zaten çok etkilendim ne demek sizce
selam arkadaşlar birkaç gündür giremiyorum haftasonu görümcemin kızının nikahı vardı kınadan sonra eve dönemedik karşıda oldukları için git gel yapmayalım dedi eşim orda kaldık çok kalabalıktı ev zor bir gece geçirdik kızım hiç durmadı sağolsun çok yordu bizi sürekli peşinden koşturduk cimcime kalabalığı görünce şımardıda şımardı bide nikahta ufak bir kaybolma korkusu yaşattı bize meğerse babaneyle beraber yakındaki parka gitmişler:)) biz çok panik olduk anons bile yaptırdık yani:)))) neyseki çabuk geldiler elim ayağım boşaldı tirtir titredim resmen Allah kimseyi yavrusuyla imtahan etmesin inşallah bu haftasonuda zonguldağa gidiyoruz orada düğünü olacak kızın ama ben çok kararsızım içimden gitmek gelmiyor hamile halimle kızımı zaptedemiyorum eşimde çok yardımcı olamıyor gelenle gidenle ilgilenmekten onuda tek yollamak istemiyorum ne yapsam kararsız kaldım Anneme bırakıyım kızımı dedim ama bugüne kadar hiç ayrı kalmadık dururmu bilmiyorum aklım onda kalıcak gece uyanıpta beni görmezse ne tepki verir çok ağlarmı bilmiyorum kararsızım çok hemde cumartesi sabahı yola çıkılacak ne yapıcam bilmiyorum
anlatıp anlatmama konusunda çok kararsız kaldım ama hala kendime gelemedim yorumlarınıza ihtiyacım war.. kayınbababam Allah rahmet eylesin eşim 17 yaşındayken vefat etmiş hiç görmedim yani sadece resimlerini gördüm.. dün aksam uzanmıstım uyuya kalmısım ağlıyarak uyandım saatlerce kendime gelemedimm..rüyamı anlatıyorum szie aynen
yanımda bir kız çocuğu benim kızımmış kayınbabam sewiyor kızı sonra bana dönüp bağırmaya başlıyor öle bir bağırıoki ağlıyorum ben ne biçim isim koymussunuz venüs die isim mi olur ben bu kızın adını değiştirdim dio baba diyorum nbufus kağıdı çıkdı olurmu öle şey hayır dio bu kızın adını BİLGE LİNA koyun ne güzel isim işde dio.. sonra kayınvalidem sen ne karısıyosun falan die kızıyorr isim koymaya ne kadar meraklsın die o şekildede uyandım bu ne demek şimdi aklımıza bile gelmeyen 2 isim hiç aklımızdan bile geçirmemişdik zaten çok etkilendim ne demek sizce
bende yorum yapmayanlardanım muhtemelen ama kesinlikle emin ol okuduğumdaa mutlkaa dua ediyorumm hemde çok canı gönülden canımmmmmmmm.
ne güzel temizlik yapabiliyosunuz bana çokzor geliyo, gözümde büyüyo, kadın alıyorum napıyim, kadın geliyo evin altını üstünü temizleyip gidiyo
anlatıp anlatmama konusunda çok kararsız kaldım ama hala kendime gelemedim yorumlarınıza ihtiyacım war.. kayınbababam Allah rahmet eylesin eşim 17 yaşındayken vefat etmiş hiç görmedim yani sadece resimlerini gördüm.. dün aksam uzanmıstım uyuya kalmısım ağlıyarak uyandım saatlerce kendime gelemedimm..rüyamı anlatıyorum szie aynen
yanımda bir kız çocuğu benim kızımmış kayınbabam sewiyor kızı sonra bana dönüp bağırmaya başlıyor öle bir bağırıoki ağlıyorum ben ne biçim isim koymussunuz venüs die isim mi olur ben bu kızın adını değiştirdim dio baba diyorum nbufus kağıdı çıkdı olurmu öle şey hayır dio bu kızın adını BİLGE LİNA koyun ne güzel isim işde dio.. sonra kayınvalidem sen ne karısıyosun falan die kızıyorr isim koymaya ne kadar meraklsın die o şekildede uyandım bu ne demek şimdi aklımıza bile gelmeyen 2 isim hiç aklımızdan bile geçirmemişdik zaten çok etkilendim ne demek sizce
annemde ablamda hamıleykenn ruyasındaa kızın olucak onun ısmını hafıze koy demısler annemlerın donemınde bulgarıstanlıyızz bızz..ultrason yoktu cınsıyetı bılmıyolardı dogumda ogrenıyordun.. annemde ruyasından cok etkılenmıs kızım olursa hafıze koyucam demıs ablamı cok zor dogurmus annem vakumla almıslar cok dıkısı varmıs alttann.. ve ablamın ısmı hafıze..:))) senınde buna benzer bısey olmus cnmmm . allah hayırlara cıkarsınn karar senın ıstersen koyarrsın ıstemezsenkoymassın
Allah rahmet eylesin..bence herşey ortada..Bilge çok güzel bi isim ayrıca..eşinde çok mutlu olur buna
Ruyalarin rahmanimi seytanimi oldugunu bilemeyiz ama guzel bir ruya venus ismini koymaman icin uyari gibi dusunebilirsin yada bilge linanin manasi tam olarak nedir ona gore yorumlayabilirsin.lina hurma fidesi demekmiydi benmi yanlis hatirliyorum emin degilim.ama venus ismini dusunme bence.
Didem tabi karar yine senin venus guzellik tanricasi vs... gibi oldugu icin islm dini acisindan olumsuz gibi geldi isim ama su var forumfa din dil irklarimiz cok farkli arkadaslarimizda varyanlis anlama ben dinimizce dusundum farkli dinden de olabilirsin ozaman normal tabi.
maşallah maşallah kuzuyaa :) geçmiş olsun bu arada. kendine ii bak annesii :)kızlar ben geldimmm
idrar yollarımdaaa yüksek enfeksiyon çıktı ağrılarımın nedeni oymuşş
antibiyotik verdi dr
Bebiş iyi çok şükür onun rahatı yerindeydii ama enefeksiyondaaa ciddiye alınmalı tedavi etmeliyiz dedi artık antibiyotik vermem gerekiyor dedi.
Bu arada minikim 927 gr olmuş:)) tam bir hafta önce bugün 840 gramdı
bencede.. hiç doymayanlaın biride benim yav.. bi pasta yaptım gir çık onu ye.. ayrı ayrı yemek pişir ye.. dışarı çıktığımızda hele.. yemeğide başkası hazırlıyor ya kendime zahmette olmayınca dünyaları yiyorum sanki... Allah sonumuzu hayır etsinvalla bende doymak bilmiyorum..özellikle sabahları uyandığımda resmen karnım açlıktan zil çalıyo
yaşasın yemek yemeeekkk
NEREDEN ALDIN? ÇOK GÜZELMİŞŞŞŞŞŞ BENDE ALMAK İSTİYORUM... :))
unnoda dan aldım canım 2. sırada ki kampanyaydı sanırım
ewet hurma ağacı yazıo internette haşr süresi 5. ayet dio ama ayeti okuyorum lina yazmıyor..
Sen soyleyince baktim hasr suresi 5.ayyette linatun diye geciyor yanlis gormediysem.hurma fidesi diye aklimda kalmisti.mealende hurma agacindan bahsediyor zaten.lina aslinda yaygin bir isim kk de cok var koyan.
çok şükür bebişle ilgili bir sıkıntıı yokmuuşşşş canım idrar enfeksiyonu çıktı antibiyotiğe başladık Allah sizleri korusun.
idrar yolları için kültür yapıldı mı ?
bu arada kızlar 2.şeker yüklememde şeker çıkmadı çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?