2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm senin kararın ama venüste kararlı mısın gerçekten???
Bilge güzel isim bence araştırdın mı bilmiyorum ama lina: Yumuşak hurma ağacı demekmiş bu arada

hg cnmm zongulldak yolları gorunduu sana desene :)) yolculuk benı zorlar dıe dusunuyosan esını gonder sadece sonucta hamıle bı bayansın kımse bısey dıyemezz cnmm en basta kendını dusunmek zorundasın annene bıraksan kızını aklın onda kalıcakk dedıgın gıbı bıde sana alıskınsaa aglar dururr yavrumm .. ya onunla gıt yada sende gıtme sadecee esın gıdıversın neolcakkk

Ruyalarin rahmanimi seytanimi oldugunu bilemeyiz ama guzel bir ruya venus ismini koymaman icin uyari gibi dusunebilirsin yada bilge linanin manasi tam olarak nedir ona gore yorumlayabilirsin.lina hurma fidesi demekmiydi benmi yanlis hatirliyorum emin degilim.ama venus ismini dusunme bence.

bende yorum yapmayanlardanım muhtemelen ama kesinlikle emin ol okuduğumdaa mutlkaa dua ediyorumm hemde çok canı gönülden canımmmmmmmm.

Teşekkür ederim canım benim.Bundan cok eminim.Sonucta biz de anne olacagız..Kimin yüregi dayanabilir ki kücücük bir bebeğe...

ne güzel temizlik yapabiliyosunuz bana çokzor geliyo, gözümde büyüyo, kadın alıyorum napıyim, kadın geliyo evin altını üstünü temizleyip gidiyo

Ben de sonradan acıldım, işe bi baslayınca devamı geliyor.İş ki o başlangıcı yapabilmek..Hatta şuan olayı biraz abarttım badana boya işine bile girdim ben Mutfagı boyuyorum,duvarlar gözüme cok pis göründü

Canım bizde bebek ismiyle gelmiş derler ve rüyada görülen ismin konulması gerektiğine inanırız.Nüfus cüzdanında yazmasa bile en azından kulagına söylensin bu isimler muhakkak.

Didem tabi karar yine senin venus guzellik tanricasi vs... gibi oldugu icin islm dini acisindan olumsuz gibi geldi isim ama su var forumfa din dil irklarimiz cok farkli arkadaslarimizda varyanlis anlama ben dinimizce dusundum farkli dinden de olabilirsin ozaman normal tabi.

aminn işde bilmiorum şaşamıs durumdayım çok ilginç aksam kayınvalideme anlatıcam bakalım o ne diyecek

ewet hurma ağacı yazıo internette haşr süresi 5. ayet dio ama ayeti okuyorum lina yazmıyor..

Elhamdurullah eşimde bende müslümanız ama nedense içim çok ısınmıştı o yüzden yanına da kuranda geçen bir isim koyacaktım ama dün aksam dan sonra wazgeçdim venüs den

maşallah maşallah kuzuyaa :) geçmiş olsun bu arada. kendine ii bak annesii :)

valla bende doymak bilmiyorum..özellikle sabahları uyandığımda resmen karnım açlıktan zil çalıyo

yaşasın yemek yemeeekkk
bencede.. hiç doymayanlaın biride benim yav.. bi pasta yaptım gir çık onu ye.. ayrı ayrı yemek pişir ye.. dışarı çıktığımızda hele.. yemeğide başkası hazırlıyor ya kendime zahmette olmayınca dünyaları yiyorum sanki... Allah sonumuzu hayır etsin

ewet hurma ağacı yazıo internette haşr süresi 5. ayet dio ama ayeti okuyorum lina yazmıyor..

Sen soyleyince baktim hasr suresi 5.ayyette linatun diye geciyor yanlis gormediysem.hurma fidesi diye aklimda kalmisti.mealende hurma agacindan bahsediyor zaten.lina aslinda yaygin bir isim kk de cok var koyan.

kızlar bebek arabamızı chicco lite way

anakucağı/oto koltuğunu jenny

bebek bakım setini sevi bebenin 7 li setini

beşiğide toybeşik almaya karar verdim. beşik küçük ama odada alacağım için 6 aylığa kadar kullanacağım. bu ürünleri alanlar varmı

merhabalar hanımlar bende eylül annesi olucam inşallah 10 eylül doğum tarihim pek sık giremiyorum foruma çalıştığım için fırsat bulamıyorum ama akşamları okuyorum fırsat buldukça allahım bütün kucakları doldursun inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bugün doktora kontrole gittim 834 gram olmuş kızım boyuda 33 cm dedi doktorum 25+1 im ikinci evladım ama ilki erkek olduğu için ölçüleri farklı çıkıyo sanırım cinsiyete bağlı olarak çıkıyo yani kızlar biraz daha minyon oluyo galiba onu gözlemledim sizin nasıl bütün kuzular allahıma emanet hayırlı günler dilerim hepinize

birde bende rüyamda güneş ismini duydum henüz hamile diildim kızım olucağını adının güneş olduğunu söylediler bu ismi koyup koymamakta kararsızım hala bi isimde bulamadım ne kadar araştırırsam araştırıyım bitürlü ısınamıyorum isimlere :) oğlumda bi günde koymuştuk kızımda kararsız kaldık :44:

Sen soyleyince baktim hasr suresi 5.ayyette linatun diye geciyor yanlis gormediysem.hurma fidesi diye aklimda kalmisti.mealende hurma agacindan bahsediyor zaten.lina aslinda yaygin bir isim kk de cok var koyan.

ewet gördüm mealini de lina kelimesini göremeyince ona takılmıstım.. tekrara bakayım bi tesekkür ederim

canım diğer konuları bilmem ama isim çok hoşuma gitti BİLGE LİNA keşke banada biri rüyamda böle güzel bi sölese

bu arada kızlar bugün doktora gittim alt karnımda ve kasıklarımda ağrım oluyodu özellikle oturup kalkarken bide kızım çok aşada hareket ediyo o kadarki her hareketi aşalarda gıdıklanma gibi olmaya başlamıştı tedirgindim bu konularda ama hepiciği normalmış ayaklarınıda aşa yerleştirdiği için kuzucum tekmeledikçe bana çıkacakmış gibi geliyodu ama çok şükür çok rahatladım çok iimiş haftasına göre gelişimi çok ii dedi doktorcuğumuz tek üzücü olan ilk defa alttan muayne oldum hiç hoş diildi :26: su geliyo benden az az o yüzden bakmam lazım dedi ama bi sıkıntı göremedi keşke bakmasaydı dedim ama oldu bi kere içim rahatladı en azından cuma günüde şeker yüklemem var burda çok değişik yorumlar okumuştum bakalım nasıl olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…