2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim eşimin adı güneş babası rüyasında görmüş onunda çok güzel bir isim bence heryerde benim adımı unutuyorlar onun adı unutulmuyor alışveriş yaptığım mağazalar güneş beyin eşi diyince hatırlıo ancak:)

canım diğer konuları bilmem ama isim çok hoşuma gitti BİLGE LİNA keşke banada biri rüyamda böle güzel bi sölese

aynen... Biri yazmıştı isimlere ısınamıyorum diye, biz de öyleyiz eşimle.. Kız olsa o kadar çok alternatifimiz vamış ki, erkek ismini düşünmemişiz bile... Bende beğendim...

Bu arada ben de sanırım chicco for me almak üzereyim bebek arabasını. Lite way çift yönlü olmadığı için elendi benden. AMA chiccolar çokkk pratik açılıp kapanıyor.

Selam kızlar cinsiyetimiz kesinleşti kızım oluyormuş ayrıntılıya girdik bugün şimdilik normal her şey çok şükür Ama bebeğim aşağıdaymış biraz dikkat etmelisin dedi Yüzünü pek göstermedi

gözün aydın allah bağışlasın cnm.ama kaç haftalık ki bebeğin ?ben 16.haftada öğrendim

selam kızlar

Herkescikler iyidir umarım...

Bende bugün birşey öğrendim, 16 eylül de önemli bir sınavım var, mesleğim ve kariyerim için önemli...

Benim doğum zamanım da 13 eylüle denk geliyor tabi tıpatıp uyucak diye birşey yok ama denk geldi işte, tabi önemli olan doğumum ama sınav tarihinin o zamana denk gelmesine gıcık oldum ne var 1 ay sonra olsaydı

hayırlısı olsun canım kısmet

ev temizledim çok yordum kendimi ağrım başladı. Eşime söylesem döver herhalde . Ne var şu makinaların borularını daha uzun yapsalar . Yapsalarda eğilirim )

Aminn canım bakalım cumaya da benim kontrol var benim kızın ölçüleri ne olacak :)) Allah hepimizin bebeşlerini sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin

bence harika bir isim GÜNEŞ ben de rüyamda AHSEN diye bağırdım kalktım uyku sersemi AHSEN i aradım evde eşime soruyorum AHSEN nerde diye hamile olduğumu ve kızım olacağını öğrendiğim gün hiç tereddütsüz AHSEN istiyorum kısmetse

bu yıl kız yılı herhalde nazlı bu zilliler benimki de hiiç yüzünü göstermiyor inşallah cuma günü gül yüzünü esirgemez bizden

Hadi canım güzel haberlerle gel insallah..Stres yapma kendine bebeğini de germe..İnsallah hersey yolundadır.

5 lira ödedim cnm.Ama magazalardan da alınabiliyormus vermek istemezsen kargo parası

evet ben de form doldurdum ama ücretsiz dedim keşke 5 tl deseydim :)

anakucagı chıcco aldım cnmm bakım setını henuz almadıkk park yatagı aldık bızz daha kullanıslı dıee kraft oda..

benımde haftaya cumaa seker yuklemem nasıl olucak bakalımm haıyırlısı cnmm .. masallahh kızınaa
gozun aydın cnmm sonunda ogrenebıldın lısteye eklıcem yemekten sona ama kızcem acıkmıss
tekrar hayırlı olsun.sanırım kız bebeklerde biraz geç anlaşılıyor cinsiyet.
ewt benımkıde 19 haftada gosterdı terbıyelı kızım benım

gözün aydın. kaç haftalıksın ki anca kesinleşmiş?

Sağol 21 haftalık canım

benim doğum tarihim ekimde galiba ama bugün 11 ekim dedi doktor ama olsun ben yine de gelirim buraya

Ben doldurmadım henüz sanırım sadece kargo ücretini biz ödüyrz değilmi?
Doldurmaya değer mi ki?

canım mağaza dediğin büyük marketler mi?

canım öncelikle bebişimize maşallah.......kocaman olmuş bıdık nerdeyse 1 kg annesi.......
bu arada geçmiş olsun...
aynı problem bende de var kasık ağrısından 3 gündür duramıyrm.....pazartesi kontrolüm vardı, dayanabilir miyim die düşünüyrm?
sağa sola dönerken yürürken acayip ağrım oluyooo geceleride uyuyamıyrm belime bile vuruyo ağrısı..............

hadi gözün aydınn canımmmmmmmm......
kızımız nazlı çıktıııı

oy oyyyy sen zor işler yapmışssın canım hadigeçmiş olsun.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM, İNŞALLAH BİR AN EVVEL ATLATIRSIN. BEBİŞİN DE BÜYÜMÜŞ BENİMKİ NE KADAR OLDU ACEP? :))))) HIZLA BÜYÜYORLAR ŞAŞIRTIYORLAR HEM BİZİ HEM ÇEVREMİZİ :)

ay ay canım teşekkür ediyorum Allah sizlere göstermesin inş.
Bebişn büyümüştürr annesii hadi bakalım sizlerdendende güzel haberler bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…