2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hayır olsun canımmmmmmmmm nekadar değişik bir rüya görmüşssün.

ama bilge ismi çok güzelll
lina nın anlamı nedirkii çok merak ettim.

canım gözün aydın bir sorun olmadığına çok sevindim.
Darısıda şeker sonuçlarınaaaa inş.

SAğol canım kızlar pek bir nazlı oluyorlar zatenismi hazır ama tam emin değilim

kızlar merhaba,

ne zamandır giremiyorum nasılsınız siz e bebişleriniz
hoşgeldin canımmmmm
ben iyi değilim pek ama bebişim iyi sanırımm...hoplayıp duruyo.....

SAğol canım kızlar pek bir nazlı oluyorlar zatenismi hazır ama tam emin değilim

aaaaaaaaaaaaaaaaa ne olucak annesi...
bende şimdi netten isim arıyrdm kızımaaaaaa

evet büyüdü teyzesii maşallahh bebişee darısı sizin kuzularaaa inş.

Canım ne olur ihmal etmeee pazartesiyeee çok varrr senn bugünlerdee gitttt olurmu.
Aynıııı rahatsızlıklarlaaaaaaaaa gittim şükür bebişte bişi çıkmadı ama inan yüreğim çok hopladıı.Tabi enfeksiyonda ihmal edilmemesi gerkeiyormuş.

kızlar buraya girip kendimle ilgili sıkıntılarımı yazıyorum gibi oluyor ama bugün öğrencilerimden birinin suçiçeği olduğunu öğrendim( benimkiler anaokulu 5 yaş. düşünün çok temas halindeyiz. doktorun cep numarası yok hastaneyi aradım ordaki doktorda doğumdaymış offff canım çok sıkkın(

ya bana geçerse diye çok endişeleniyorum sizin bu konuda bilginiz varmı????

hoşgeldin canımmmmm
ben iyi değilim pek ama bebişim iyi sanırımm...hoplayıp duruyo.....

aaaaaaaaaaaaaaaaa ne olucak annesi...
bende şimdi netten isim arıyrdm kızımaaaaaa

Eşim sena istiyor benim ismime yakın olsun istiyor ama ben emin değilimsenin aklında var mı hiç canım

çocukken geçirmedin mi canım su çiçeği :44::44:geçirdiysen bişey olmaz bence:44:

canım 2 gündür beni çıldırttı bu ağrı,bana dr. bi fitil vermişti akıntım için ,nerden kullandımm
ardından bi kaşıntı bi yanma,üstüne bide kasık ağrısı...
fitili bıraktım yanmam hafifledi kaşıntı geçti,ama hala kasık ve belimde ağrı var
elimde su şişesiyle dolaşıtrm okulda evde
3 lt yi geçti
yarın dersim var perşembe gideyim diyrmm
ama ağrı böyle devam ederse dayanamam sanırım.....

ben geldim canım hayırdırrr sen neden yanlızsın bakim.

Hoşgeldin canımm.....
biraz kızlarrla muhabbet edeym şu ağrımı unutayım dedim baktım kimse yazmıyooooo
ama senin gelmene çok sevindik teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kuuşlaaar iyi akşamlaar.. nasılsınız bakalım.. biz babişimize yemek yedirdik çayımızı içtik pis yedili izliyoz kızımla :) sizler napıyosunuz bakalım??

hay Allahımm canım sen dikkat et bakalımmmm, ya biz hamileliğin ilk aylaındaa testler olmamışmıydık, kızamıkçık için falan
kızamıkçıkla su çiçeği aynı değilmiydii

canım küçükken geçirdiysen endişelenmene gerek yok bence....
umarım geçirmişsindir.....

Eşim sena istiyor benim ismime yakın olsun istiyor ama ben emin değilimsenin aklında var mı hiç canım
canım benim beğendiğimi eşim ,eşimin beğendiğini ben beğenmiyrm....
şimdilik düşündüklerimiz:
BEREN,DEREN,DERİN,DURU,NEHİR,DEFNE......
ya çok var ya karar vermek çok zooooooooorrrrrrrrrrrrrrr

kuuşlaaar iyi akşamlaar.. nasılsınız bakalım.. biz babişimize yemek yedirdik çayımızı içtik pis yedili izliyoz kızımla :) sizler napıyosunuz bakalım??

iii akşamlar tatlımmm
bizde iyiyz işte teyzoşlarla kaynatıyrz..........

ah canım kıyamam geçmişşşş olsun. inş. kısaaaaa zamanda şifa bulursun fısıtkımm.Of ne zor işler bunlar yaa((

bendee sizi gördüğüme sevindim:)
bende oğlişimle konuşuyorum kıpır kıpır şuaann:) akşam yemeğini çok sevdi sanırım bıcırık hehe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…