Kızlar günaydın..Biz yine erkenciyiz kızımla,heyecanlıyız cünkü bugun doktora gidiyoruz.Göğüslerimdeki ateş ve kızarıklık beni tedirgin etti..Saat 10 a randevu aldım.Keske daha erken olsaydı.Neyse buna sükür..Gelismelerden haberdar ederim sizi..
doğumdan sonra kim olacak yanınızda kızlar?? yani sizinle kalacak birileri olacak mı?
Kayınvalidem kalicak zaten aynı semtteyiz.
doğumdan sonra kim olacak yanınızda kızlar?? yani sizinle kalacak birileri olacak mı?
istiyor musun peki:44:
kuranda haşr süresine geçiyomus yumusak hurma fidesi
günaydın güzeller
Bakıyorumda kilo konusu açılmış suksuk çok tatlisin bence takma ınş bebeğinde sana benzer tombiş tombiş . Sonra verirsin aman boşver.
çalışana bebek çok zor eminim ama bakıcı işi ne bilim annen kaynanan baksa daha iyi Allah yardımcın olsun
kızlar 12 kilo ile rekor bende gibi şimdilik:)varmı 12 nin üstünde alan yazsın hemen buraya bende rahatlayım.allahtanki 48-49 kiloydumda 12 kilo almama rağmen hala belli etmiyorum.eski kıyafetlerimde gözüme bir tuaf gliyor sanki ben hiç yokmuşum.minnacık belim varmış.
benım ıkı tarafta ızmırde yasıyo cnm dogumdan 1o gun once gelıcekler kısmetse.. 1o gun anca durucaklar annemle kayınvalıdem sonra yanlız kalıcazz kızımlaa..zonguldakta yasıyorum buaradaa.. benım ıcın zorolucak yanımda hıckımse yok onlar gıdınce..
günaydın kızlar
suksuk ne güzel bir anne olmuşsun öyle hamile olduğun az belli olacak işte
kaynana demeyin bana erken doğurucam onun yüzünden.ben aynı apartmandayım bebeğime o bakıcak işe başlayınca normalde 2 ay izin ama 4 e cıkarabilirim belki.ama öyle bir noktadayım ki o kadınla sabah 8 akşam 10 bebek dolayısıyla beraber olacagımızı düşündükçe bir acayip oluyorum.dediğim dedik çok bilmiş birisi malesef eşimde tek laf edemez ona.doğrusu çok kafam kızarsa alırım bebeği anneme gider kırkı çıkana kadar o kadar da inadımdır da yani.
neyse ebrumaternity den aldığım elbiseler geldi ben çok beğendim birini bir arkadaşın düğünü için aldım diğeri günlük şuan unnado da yine indirimde hiç çekinmeden alın derim bence.hafta sonu resim eklerim fikir olur sizin içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?