kocaman bir maşallahhhhRabbim nazarlardan korusun sizi
yüzün kilo aldığın için mi ödem mi cnm??...ben de 7 kilo aldımaslında ama benimki bu kadar belli olmuyor çok.bir de sanki benim ki aşağıda baya:))))
kızlar yaa ben tayt bulamıyorum. baktıklarımın belleri çok dar
alan var mı?
alan var mı?
alan var mı?
odem pek yok cnm yaaa ben şiştım :)) kılo cok almadımm 6 kgdayımcnm daa 67 hamıle kaldımm boyumda 1.60 halıyle dırek kılomm yuzumee popomaa dagıılıoo .. annenın boyu uzun olunca 2o kg da alsa benım gıbı olmazz napalımm saglık olsunn kısa boydan kaybedıyorum ben .
ewt cnm yaa hep bı merakk icındeyızz
tsklerr cnmmm o her bebekte ayrı oluoo cnmm cogu kısıde ole bır sorun olsa dr solerdı cnmm uzulme bosunaa bebegını dusunn annesıı
kan verıp gelıncee haber verr cnmm ...dıkkat ett kendınee
masallahh canımmm bakalımm top kac kg alıcazz son aydaa en az kılo alanla en cok kg alanı secerızzzben en cok kg alana talıbımm sımdıden
çevremde böyle birmağaza yok ama aklımda olsun sağolewet canım ben aldım hamilelik kıyafeti satan mağazalarda hamilelik taytı göbek kısmı daha bol çok rahat tavsiye ederimm bide üzerine bir beden büyük al daha rahat oluyor tayt sonuçda
canımm ben sosyete pazarından buldum ama hamile taytı değül
rahat edemem die düşünmüştüm bayada rahat
alırken bel çevresine dikkat etmiştim yumuşak olsun die ymuşak çok da rahat hep onu giyiyorum
canım maşallah size.birşey soracağım sen çokmu kilo aldım fotodamı öyle kilolu çıktın yoksa avatardaki fotonmu eski anlamadım ben canım.tombik tombik olmuşsun kaç kilo aldın.bu arada yakışmış.bende kilo aldıkça mutlu oluyorum.yıllarca 48-49 kilo olunca insan azıcık etlenince hoşona gidiyor.ben tam 12 kilo aldım.geçengün yeğenim yanımda eşim olmasaydı tanımıyordu beni.kilo okadar değiştirdi.dünde şeker yüklemem vardı.doktor dedi tatlıyı azalt sınıra dayanmışsın.ama elimde değil önceden ağzıma hiç tatlı koymazken şimdi tabak tabak yiyorum.kesmiyor valla.
bende talibim arkadasım artık bakalım kim alacak birinciliği günlük kilo alıyorum artık ilk başlarda çok ii gidiyodum bide herkes 7. aydan sonra çok kilo alırsın dio bakalım ne olucam::)
azoncede yazmıstım cnm odem pek yok cnm yaaa ben şiştım :)) kılo cok almadımm 6 kgdayımcnm daa 67 hamıle kaldımm boyumda 1.60 halıyle dırek kılomm yuzumee popomaa dagıılıoo .. annenın boyu uzun olunca 2o kg da alsa benım gıbı olmazz napalımm saglık olsunn kısa boydan kaybedıyorum ben .
sıze bıdaha foto yuklemıcemm moralım bozuldu
alem kızzzz:))) çatlak hehe:)Güle güle canım bende çıkıyorum sandalyede oturamıyorum göğüslerim karnıma baskı yapıyo :)
Bende gidip biraz uzanayıım boyum uzar belki ahahahahne iğrenç bir espiri yaptım...
Kızlar herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun...
ay kızlarrrrr mayıs annelerine daldım..Azcık dogum hikayesi okuyum dedim fena oldummmm.Allahım çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmm
azoncede yazmıstım cnm ..................odem pek yok cnm yaaa ben şiştım :)) kılo cok almadımm 6 kgdayımcnm daa 67 hamıle kaldımm boyumda 1.60 halıyle dırek kılomm yuzumee popomaa dagıılıoo .. annenın boyu uzun olunca 2o kg da alsa benım gıbı olmazz napalımm saglık olsunn kısa boydan kaybedıyorum ben .
saol cnmm ..çok tatlısın canım maşallahbende 71 dim 75 oldum az önce tartıldım 76
deme öyle cnmkıyaslamalar avatarındaki resminle yapılıyor ya ondan avatarında çok çıtı pıtı duruyorsun ama kilo almadan önceki halin sanırım o 67 ile hamile kaldıysan çok normal yani
azoncede yazmıstım cnm ..................odem pek yok cnm yaaa ben şiştım :)) kılo cok almadımm 6 kgdayımcnm daa 67 hamıle kaldımm boyumda 1.60 halıyle dırek kılomm yuzumee popomaa dagıılıoo .. annenın boyu uzun olunca 2o kg da alsa benım gıbı olmazz napalımm saglık olsunn kısa boydan kaybedıyorum ben .
göreyımm atındaaaa bende dıyım tekk gobusslu ben deılmısım dıee :))niye bozulsun çok tatlı olmuşsunhepimiz tombikleştik sen bizleri görsen
kıyamam ben sanaaaaaaa bozma moralini canım benim.çok yakışmış.sadece üstteki fotoyla bu foto çok farklı geldi gözüme ondan sordum.ayrıca ben yıllarca kilo alamayan biri olarak her aldığım kiloda sevinçten havalara uçuyorum.ayrıca bu kilolarımız kutsal kilo anneliğimizin simgesi.o yüzden hiç moralini bozma bu kilolarımızla yağlarımızla bebeklerimizi besleyeceğiz inşallah.sefam olsun kilolarım oohhhh oohhhhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?