2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar yaa ben tayt bulamıyorum. baktıklarımın belleri çok dar
alan var mı?

kocaman bir maşallahhhh Rabbim nazarlardan korusun sizi
yüzün kilo aldığın için mi ödem mi cnm??...ben de 7 kilo aldımaslında ama benimki bu kadar belli olmuyor çok.bir de sanki benim ki aşağıda baya:))))

odem pek yok cnm yaaa ben şiştım :)) kılo cok almadımm 6 kgdayımcnm daa 67 hamıle kaldımm boyumda 1.60 halıyle dırek kılomm yuzumee popomaa dagıılıoo .. annenın boyu uzun olunca 2o kg da alsa benım gıbı olmazz napalımm saglık olsunn kısa boydan kaybedıyorum ben .

Son düzenleme:
alan var mı?

cnm ben xl aldımm sımdılık ıı gelıyo son ayda olmayabılır ama nette hamıle taytı buldum pahalıydıı bırazz acaba normal tayt alıp terzıde hamıle taytına cevırsek daha mı ucuz gelır

kızımlaa bennn dun elbıse gıydııkk 25+2 oldukk masallahh bızee

Eki Görüntüle 431991

canım maşallah size.birşey soracağım sen çokmu kilo aldım fotodamı öyle kilolu çıktın yoksa avatardaki fotonmu eski anlamadım ben canım.tombik tombik olmuşsun kaç kilo aldın.bu arada yakışmış.bende kilo aldıkça mutlu oluyorum.yıllarca 48-49 kilo olunca insan azıcık etlenince hoşona gidiyor.ben tam 12 kilo aldım.geçengün yeğenim yanımda eşim olmasaydı tanımıyordu beni.kilo okadar değiştirdi.dünde şeker yüklemem vardı.doktor dedi tatlıyı azalt sınıra dayanmışsın.ama elimde değil önceden ağzıma hiç tatlı koymazken şimdi tabak tabak yiyorum.kesmiyor valla.

alan var mı?

ewet canım ben aldım hamilelik kıyafeti satan mağazalarda hamilelik taytı göbek kısmı daha bol çok rahat tavsiye ederimm bide üzerine bir beden büyük al daha rahat oluyor tayt sonuçda

benim de 1.62 bana da diyor bazıları yüzün şişti diye ama bilmiyorumki...ödem olmaması iyi ama..
ben 51 ile kaldım. şimdi 57-58 oldum. seninki tam kız hamişliği gibi:) ilk görüşte kız annesi olacağın belli oluyor

bende talibim arkadasım artık bakalım kim alacak birinciliği günlük kilo alıyorum artık ilk başlarda çok ii gidiyodum bide herkes 7. aydan sonra çok kilo alırsın dio bakalım ne olucam::)

ewet canım ben aldım hamilelik kıyafeti satan mağazalarda hamilelik taytı göbek kısmı daha bol çok rahat tavsiye ederimm bide üzerine bir beden büyük al daha rahat oluyor tayt sonuçda
çevremde böyle birmağaza yok ama aklımda olsun sağol

nerde ki sosyete pazarı bu:44:

bu arada kızlar sabahtan beri karnımın yanında iğne batması gibi bişi oluyor öne doğru doğrulunca artıyor
gaz mı bilemedim gaviscon ve soda içiyorum ((

azoncede yazmıstım cnm ..................odem pek yok cnm yaaa ben şiştım :)) kılo cok almadımm 6 kgdayımcnm daa 67 hamıle kaldımm boyumda 1.60 halıyle dırek kılomm yuzumee popomaa dagıılıoo .. annenın boyu uzun olunca 2o kg da alsa benım gıbı olmazz napalımm saglık olsunn kısa boydan kaybedıyorum ben .

sıze bıdaha foto yuklemıcemm moralım bozuldu

Son düzenleme:
bende talibim arkadasım artık bakalım kim alacak birinciliği günlük kilo alıyorum artık ilk başlarda çok ii gidiyodum bide herkes 7. aydan sonra çok kilo alırsın dio bakalım ne olucam::)

kızlar 12 kilo ile rekor bende gibi şimdilik:)varmı 12 nin üstünde alan yazsın hemen buraya bende rahatlayım.allahtanki 48-49 kiloydumda 12 kilo almama rağmen hala belli etmiyorum.eski kıyafetlerimde gözüme bir tuaf gliyor sanki ben hiç yokmuşum.minnacık belim varmış.

deme öyle cnm kıyaslamalar avatarındaki resminle yapılıyor ya ondan avatarında çok çıtı pıtı duruyorsun ama kilo almadan önceki halin sanırım o 67 ile hamile kaldıysan çok normal yani

alem kızzzz:))) çatlak hehe:)

ay kızlarrrrr mayıs annelerine daldım..Azcık dogum hikayesi okuyum dedim fena oldummmm.Allahım çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmm

ay bendede başladı yusuf yusufçuklarr

niye bozulsun çok tatlı olmuşsun hepimiz tombikleştik sen bizleri görsen

çok tatlısın canım maşallah bende 71 dim 75 oldum az önce tartıldım 76
saol cnmm ..
bu ay bende 2 kg aldımm cok ıstahlıyımm
deme öyle cnm kıyaslamalar avatarındaki resminle yapılıyor ya ondan avatarında çok çıtı pıtı duruyorsun ama kilo almadan önceki halin sanırım o 67 ile hamile kaldıysan çok normal yani

ewt o resım evlenmeden onceydıı evlenınce malesef topan patlıcan gıbıoldumm

Son düzenleme:

kıyamam ben sanaaaaaaa bozma moralini canım benim.çok yakışmış.sadece üstteki fotoyla bu foto çok farklı geldi gözüme ondan sordum.ayrıca ben yıllarca kilo alamayan biri olarak her aldığım kiloda sevinçten havalara uçuyorum.ayrıca bu kilolarımız kutsal kilo anneliğimizin simgesi.o yüzden hiç moralini bozma bu kilolarımızla yağlarımızla bebeklerimizi besleyeceğiz inşallah.sefam olsun kilolarım oohhhh oohhhhh:)

niye bozulsun çok tatlı olmuşsun hepimiz tombikleştik sen bizleri görsen
göreyımm atındaaaa bende dıyım tekk gobusslu ben deılmısım dıee :))

allahtan esım bu konuda cok anlayıslı bebekle ugrasırkenn verırsın sıkma canını dıoo baanna cnm kocam benım ... ben normalde 6o gecmeyenn bırıydım... sımdı gecınce halıyle ınsan bı tuhaf hıssedıo kendını napalım saglık olsunn

dogumdan sonrada zayıflama topıgı acarızz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…