2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

haftaya konuşayım ozaman(
eşim diyorki sadece iki alernatif varsa sezeryan ol ilkoş diyor sen normal doğum yapamazsın((((
kız burdaki drlar zorla normal doğurtmaya çalışıyor.bende ondan korkuyorum ya beni normal doğuma zorlarlarsa

ay benimde ödüm kopuyor normalden ama
epidurale çok sıcak bakıyorum nedense onda rahat atlatacakmışım gbi geliyordu
Allah hepimize yardımcı olsun inş.

kızlar duygusallığın doruklarındayım yine.sabah erkenden kalkıp babamızla kahvaltı yapıyoruz o işe giderken sonrada tv başına geçiyoruz oğluşumla.artık haberler mi olur,eski türk filmimi olur yoksam bir klip mi olur..muhakkak bişeye ağlıyoruz.sinüslerim açıldı wallaa.dün akşam oğluşum tekmeledi babasıda ne yaramazlık yapıyon oğluşum dedi bidene şakadan karnıma dokundu.sanki canı yanmış gibi ağlamaya başladım.halbuki ben bile hissetmedim.sen çocuğa niye şiddet uyguluyorsuuuuuun vicdansızzzz dedim

ayy çok tatlısın yeirm seni yaaaa:))))))))

bende senin gibi canım boydan kaybediyorum 1.60 boy ben senden daha kiloluyum 73.800 hamile kaldım şuan 74.900 kilom bakalım bu ay kaç kilo olmuşum inşallah çok kilo almamışımdır çevremdekiler sen hiç kilo almadın sadece karnın büyüdü diyorlar inş böyle devam eder:))) ayda 900 alıyorum 2 aydır

naptın lynne ne dedi dr?
benim nerdeyse 2 aydır göğüslerim hafif kırmızı dokununca daha sıcak.
çok rahatsız etmediğinden önemsememiştim.

ay maşallah çok az almışsın işalak bebek alıyordur.bende 160cmyim.50 kiloyla hamile kaldım şimdi 58 olmuşum her sabah tartılıyorum belki kilo aldığımı görürüde vazgeçerim yemek yemekten diye ama nerdeeee

doğumdan sonra kim olacak yanınızda kızlar?? yani sizinle kalacak birileri olacak mı?

ben annemi istiyorum yanımda ama annem çalışıyor yorgun olur diye ona kıyabilirmiyim bilmiyorum gündüz zaten gelemez anca geceleri kaynanam gelirse çıldırırım heralde offf off birde o dert var

ben annemi istiyorum yanımda ama annem çalışıyor yorgun olur diye ona kıyabilirmiyim bilmiyorum gündüz zaten gelemez anca geceleri kaynanam gelirse çıldırırım heralde offf off birde o dert var

ay anacım herkeste mi aynı dert var.bende şimdiden düşünüyorum kim gelecek diye yanıma.annem kardelerim okula gidiyor diye gelemez.kayınvalidem belki gelirr..bakalım hayırlısı.ama kim gelirse gelsin yabancıdan iyidir diye düşünüyorum.varsın lohusa(kaynana)depresyonuna girelim.

ben aldım canım 1 uzun 1 de kısa kapri gibi hamileler için beli ayarlanıyor çok iyi oluyor ben pantolon giymiyorum hep tayt daha rahat
sen nereden aldın cnm???

kız burdaki drlar zorla normal doğurtmaya çalışıyor.bende ondan korkuyorum ya beni normal doğuma zorlarlarsa
nerde oturuyorsun cnm:44: ben normal istiyorum, ve normalyanlısı doktor bulmak için çok uğraştım
yaparsın cnm hiiiççç korkma bence bu bizim fıtratımızda var..herşey sancı da bitiyor diyorlar. sancıdan sonra doğumu anlamıyormuşsun bile

ben de belgesellerde bile ağlıyorum. reklamlarda da ağlıyorum:)) hele içinde anne baba sözcüğü geçmesin

Aynen bende 50le kaldım 55im şimdi. Ama ekmeği azalttım önceden açıktıkça ekmek arası yerdim şimdi. Yok yemem. Bu 5kiloyuda 1ayda aldım abow

umutlu ay bende geçen bi belgeselde ağladım yavru fil kaybolmuştu. haberlerin çoğunda dram olduğu için hep ağlatır ama bu bnm her zamanki huyum.bide süt reklamında yavru ineğe ağladımm kaybolmuştu gece yarısı ayağı kaydı sokakta hani.
bu arada ben mardinde oturuyorum ailem diyarbakırda doğumda orda olur sanırsam.ama ya beni dinelemzde zorla normal doğurturlarsa.ben çok korkuyorum zaten sezeryandanda her türlüsünden korkuyorum ama bu oğluş sonuna kadar duramaz ya orda

sagol canım inşallah böyle gider bebek gecen ayın 16 sında gittigimde 375 gr dı doktor iyi demişti bakalım bu ay nasıl olacak inşallah o alıyordur ben hiç tartılmıyorum evde sadece doktorda aman alsakta boşver veririz alimallah :)))

o ne oluyor canım ben bilmiyorum

Kalbin kan akışına bakıyorlarmiş temiz kan kirli kan kalbi delikmi yani sadece kalbe bakılıyo. Doktor istersen yaptır dedi ama gerek yok ddi madem öyle niye yaptırma demedi. Eşim diyo özel para için istiyorsan devlette yaptır dedi anlamadım 24.haftada yapılır dedi .

benim kaynana 10 yıldır bir evde çocuklara bakıyor kaynanam işe başladıgında 1 çocukmuş şimdi 3 çocuk eşimde bana merak etme aşkım iyi bakar diyor alışık o 3 tane kendi çocugunu bizi büyüttü 3 tanede baktıgı evdeki çocuklar dedi :))) ama bakmasından degilde ben kadını görünce davranışları beni çıldırtıyor zaten normalde bide lohusayken düşünemiyorum kendimi

aynen bir de o dert var. doğum sonrası konuşmaları okudum da başka bir topicte valla ben depresyona girdim onların yerine

hmmm baya uzağız:))) ben de sezeryandan inanılmaz korkuyporum:18::18:Allahım lütfennnnnn normal doğurayımmmm
ben de de yılan ağaca çıkmıştı. yavru kuşları, yumurtaları yemeye başladı. anne kuş geldi yılana çarpıp çarpıp kaçıyor gitsin diye ama nafile yılan yedi hepsini

doğumdan sonra kim olacak yanınızda kızlar?? Yani sizinle kalacak birileri olacak mı?

annem dogumdan bır kac gun once gelır.kırkını cıkarana kadar kalır dıye planlıyoruz.çok uzaktalar.arada yıne gelır ama .kırkından sonra kızcem ve ben yalnız kalacak gıbıyız..

Kayınvalıdem daha yakın.dogumda mutlaka gelır.kalmakta ıster ama umarım cok kalmaz.cunku hıc bır ıse yaramaz sadece oturdugu yerden akıl verır ve benı sınır eder.kışı yanımızda gecırmeye bayılır zaten .herkes bu kıs sen onu ıstersın dıyor ama hıc sanmıyorum.ben bakarım kızcemeee evımın ısınıde yaparım.1 yıl calısmıycam zaten .sonrasınıda daha sonra dusunurum.ama bazen bahane bulmusken k.v. Gelır ve butun kıs gıtmez dıye cok korkuyorum.ama eşime şimdiden soyledım.babane olarak gelır gorur sonra gıder.o da dıyo o bır ıs yapmaz zaten.ama tabıı yuzune bı sey dıyemıyor.neyse baktım gıtmıyooo.kızımı bırakıp işe gıder gıbı yapıp evde saklanırım (ayrılamam cunku bebeısımden ) 2 gun sonra baktı eglencelık degıl sorumluluk var arkaına bakmadan kacar gıder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…