haftaya konuşayım ozamanmutlaka konuş cnm . hatta daha erken diye geçiştirmek isterse sezeryan yanlısı diye düşünmeye başlabaksana, kız hiç uygulamadık demiş. çatın dar derse de başka bir doktora daha git. gerekirse devlete git, tekrar muayene ol normal doğuma uygun mu çatın diye. için rahat eder o zaman
kız burdaki drlar zorla normal doğurtmaya çalışıyor.bende ondan korkuyorum ya beni normal doğuma zorlarlarsa
kızlar duygusallığın doruklarındayım yine.sabah erkenden kalkıp babamızla kahvaltı yapıyoruz o işe giderken sonrada tv başına geçiyoruz oğluşumla.artık haberler mi olur,eski türk filmimi olur yoksam bir klip mi olur..muhakkak bişeye ağlıyoruz.sinüslerim açıldı wallaa.dün akşam oğluşum tekmeledi babasıda ne yaramazlık yapıyon oğluşum dedi bidene şakadan karnıma dokundu.sanki canı yanmış gibi ağlamaya başladım.halbuki ben bile hissetmedim.sen çocuğa niye şiddet uyguluyorsuuuuuun vicdansızzzz dedim
odem pek yok cnm yaaa ben şiştım :)) kılo cok almadımm 6 kgdayımcnm daa 67 hamıle kaldımm boyumda 1.60 halıyle dırek kılomm yuzumee popomaa dagıılıoo .. annenın boyu uzun olunca 2o kg da alsa benım gıbı olmazz napalımm saglık olsunn kısa boydan kaybedıyorum ben .
Kızlar günaydın..Biz yine erkenciyiz kızımla,heyecanlıyız cünkü bugun doktora gidiyoruz.Göğüslerimdeki ateş ve kızarıklık beni tedirgin etti..Saat 10 a randevu aldım.Keske daha erken olsaydı.Neyse buna sükür..Gelismelerden haberdar ederim sizi..
bende senin gibi canım boydan kaybediyorum 1.60 boy ben senden daha kiloluyum 73.800 hamile kaldım şuan 74.900 kilom bakalım bu ay kaç kilo olmuşum inşallah çok kilo almamışımdır çevremdekiler sen hiç kilo almadın sadece karnın büyüdü diyorlar inş böyle devam eder:))) ayda 900 alıyorum 2 aydır
doğumdan sonra kim olacak yanınızda kızlar?? yani sizinle kalacak birileri olacak mı?
ben annemi istiyorum yanımda ama annem çalışıyor yorgun olur diye ona kıyabilirmiyim bilmiyorum gündüz zaten gelemez anca geceleri kaynanam gelirse çıldırırım heralde offf off birde o dert var
sen nereden aldın cnm???ben aldım canım 1 uzun 1 de kısa kapri gibi hamileler için beli ayarlanıyor çok iyi oluyor ben pantolon giymiyorum hep tayt daha rahat
nerde oturuyorsun cnm:44: ben normal istiyorum, ve normalyanlısı doktor bulmak için çok uğraştımkız burdaki drlar zorla normal doğurtmaya çalışıyor.bende ondan korkuyorum ya beni normal doğuma zorlarlarsa
yaparsın cnm hiiiççç korkma bencehaftaya konuşayım ozaman(
eşim diyorki sadece iki alernatif varsa sezeryan ol ilkoş diyor sen normal doğum yapamazsın((((
ay benimde ödüm kopuyor normalden ama
epidurale çok sıcak bakıyorum nedense onda rahat atlatacakmışım gbi geliyordu
Allah hepimize yardımcı olsun inş.
kızlar duygusallığın doruklarındayım yine.sabah erkenden kalkıp babamızla kahvaltı yapıyoruz o işe giderken sonrada tv başına geçiyoruz oğluşumla.artık haberler mi olur,eski türk filmimi olur yoksam bir klip mi olur..muhakkak bişeye ağlıyoruz.sinüslerim açıldı wallaa.dün akşam oğluşum tekmeledi babasıda ne yaramazlık yapıyon oğluşum dedi bidene şakadan karnıma dokundu.sanki canı yanmış gibi ağlamaya başladım.halbuki ben bile hissetmedim.sen çocuğa niye şiddet uyguluyorsuuuuuun vicdansızzzz dedim
ay maşallah çok az almışsın işalak bebek alıyordur.bende 160cmyim.50 kiloyla hamile kaldım şimdi 58 olmuşum her sabah tartılıyorumbelki kilo aldığımı görürüde vazgeçerim yemek yemekten diye ama nerdeeee
Aynen bende 50le kaldım 55im şimdi. Ama ekmeği azalttım önceden açıktıkça ekmek arası yerdim şimdi. Yok yemem. Bu 5kiloyuda 1ayda aldım abow
bende 5 kiloyu bir ayda aldım ama sanki kilo alma hızım yavaşladı gibi.inşllh öyle olmuştur
kızlar birşey sorucam wc benim doktor fetal eko yaptırırsan yaptır dedi. Ne alaka anlamadım .birşey yok bebekte ama bu haftalarda yapılıyo dedi kafaya şüphe yaptıran varmı fetal echo
ay maşallah çok az almışsın işalak bebek alıyordur.bende 160cmyim.50 kiloyla hamile kaldım şimdi 58 olmuşum her sabah tartılıyorumbelki kilo aldığımı görürüde vazgeçerim yemek yemekten diye ama nerdeeee
o ne oluyor canım ben bilmiyorum
ay anacım herkeste mi aynı dert var.bende şimdiden düşünüyorum kim gelecek diye yanıma.annem kardelerim okula gidiyor diye gelemez.kayınvalidem belki gelirr..bakalım hayırlısı.ama kim gelirse gelsin yabancıdan iyidir diye düşünüyorum.varsın lohusa(kaynana)depresyonuna girelim.
aynen bir de o dert var. doğum sonrası konuşmaları okudum da başka bir topicte valla ben depresyona girdim onların yerineben annemi istiyorum yanımda ama annem çalışıyor yorgun olur diye ona kıyabilirmiyim bilmiyorum gündüz zaten gelemez anca geceleri kaynanam gelirse çıldırırım heralde offf off birde o dert var
umutlu ay bende geçen bi belgeselde ağladım yavru fil kaybolmuştu.haberlerin çoğunda dram olduğu için hep ağlatır ama bu bnm her zamanki huyum.bide süt reklamında yavru ineğe ağladımm kaybolmuştu gece yarısı ayağı kaydı sokakta hani.
bu arada ben mardinde oturuyorum ailem diyarbakırda doğumda orda olur sanırsam.ama ya beni dinelemzde zorla normal doğurturlarsa.ben çok korkuyorum zaten sezeryandanda her türlüsünden korkuyorum ama bu oğluş sonuna kadar duramaz ya orda
sen nereden aldın cnm???
ben magazadan aldım canım uzunu 17.5 kısayı 15 aldım
doğumdan sonra kim olacak yanınızda kızlar?? Yani sizinle kalacak birileri olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?