aynen bir de o dert var. doğum sonrası konuşmaları okudum da başka bir topicte valla ben depresyona girdim onların yerine
hmmm baya uzağız:))) ben de sezeryandan inanılmaz korkuyporum:18::18:Allahım lütfennnnnn normal doğurayımmmm
ben de de yılan ağaca çıkmıştı. yavru kuşları, yumurtaları yemeye başladı. anne kuş geldi yılana çarpıp çarpıp kaçıyor gitsin diye ama nafile yılan yedi hepsini
kızlarrrkarnım bir gergin bir gergin anlatamam(((((
afedersiniz ama cumartesinden beri bende büyük wc olayı yokkağlayacma az sonraaaa benim için herşey zorlaşmaya başladı artık ilk 6 ay çok rahattımm
artık bitti rahatlığım(((((
akşam dr verdiği kabızlık ilacından aldım ama çok minik bir fayda görüdm oy oy Allahım
bende 26. haftadayım aynı sorun war bende de ewet bebek büyüdükçe daha da artacakmıs hatta bir çok arkadasım bağsur olmuslar zorlamaktan öle dediler
evet aynen bizden çok telaşlılarrrçok söylemiyor bişi ama ara ara araştırıken görüyorum:)
kizlar bende de var ayni durum.. ben bekunis iciyorum bitkisel bi ilacmis, kendi doktorum da dahiliyeci de bunu onerdi bana.. iciyorum 4-5 saat sonra tuvalete cikabiliyorum nasil rahatliyorum anlatamam.. catliycak duruma geliyorum bazen cok sIkIstIrIyo beni nefes alamiycak duruma geliyprum bazen.. 3 gundur cikamiyordum tuvalete bugun 4. gun ben de az once bekunis ictim..
Mrb annecıkler nasılsınız bugun cok yogunum fırsat bulmusken bı mrb dıım dedm
Aynen bana kızıyo ama belli araştırıyo. Akşam geldi ilk 15gün anne sütü çok iyi sana steril torba alalım bebek emmedgi an ona sağ buzlua koyalım diyo
son 3 ay cnm:)))inş. canım yaaa yavaştan işin sonunamı geldik nedirr((
bebişine ciciler alan varmı ??? neler aldınız alışveriş için erken mi !!! bana yardımcı olun kızımla ben cok sabırsızım
bebişine ciciler alan varmı ??? neler aldınız alışveriş için erken mi !!! bana yardımcı olun kızımla ben cok sabırsızım
Hastane çıkışı 10lu
2tane pijama takımı patikli
Alt açma
Battaniye
Tulum
10adet çorap
2adet patikli alt
Havlu
şimdilik bunlar daha ne alicam bilmiyorum yardım edin banada bi ton örgü yelek hırka şapka patik elbise etek var anneannesi sağolsun.
Bu aralar küvet şampuan bez tabi bide park yatağa düştük araştıriyorum
oy oyy sen ii sabretmişsisn cnaım çoğumuz bitirdi kalmadı birşey:))))bebişine ciciler alan varmı ??? neler aldınız alışveriş için erken mi !!! bana yardımcı olun kızımla ben cok sabırsızım
aynen katılıyorum sana canımcımmçok uykum war ya aksam olsada ewime gitsemmmmm ewde olan bayanlar kıymet bilin günde 5 dk da olsa uzanma hakkınız war ben çatlıycam artık yaaa
evet evett çoğu bitti azı kaldıı çok heycanlıson 3 ay cnm:)))
oy maşllahh sanırım aynı zamanlarda bizlerde hazırlarız çantamızız ben direk arabaya koyacağım işe gelip giderken yolda snacım tutarsa direk hastaney gidrimoo canım çocuğumuz bitirdik bile alışverişleriiiii al al erken değil hattabenim doktorum 32. haftadan sonra doğuma hazır bekle dedi ne olur ne olmaz ben 3 hafta sonra doğum çantamı bile hazırlıycam
ay sana kalk dicek enson kişiyimof kizlarrr... evi supurmem lazim, silmem lazim... bi de utu var...
ay hadi bana gaz verin de kalkip hallediveriyim.. silme supurme yrm saatte biter utu de yrm saat surse 1 saatlik isim var ama 11den beri simdiye kalksam bitmisti diyip diyip oturuyorum. ya ben cok uyuz bi insan oldum ciktim...
inş.sonuçlarında güzel çıkar tam olur canım.Bebişinede maşallahhh kuzucuk büyümüş:)selam güzell anneler, az önce doktordan geldim şeker yüklemem yapıldı. öğle yemeğini yiyip gitmiştim doktora tok olduğumu söyledin ne aç ne tok olacaksınız dedi 1 saat sonra içersiniz dedi bnde 1saat sonra şekeri içtim. 1 saatte beklettiler sonra kan verdim. ayrıca tadı hiç kötü diildi. 2 bardakta olsa içerdim yanisizin şeker yüklemeleriniz nasıldı?? buarada ben 23+ 4üm. kızımda 595 gr olmuş
Hastane çıkışı 10lu
2tane pijama takımı patikli
Alt açma
Battaniye
Tulum
10adet çorap
2adet patikli alt
Havlu
şimdilik bunlar daha ne alicam bilmiyorum yardım edin banada bi ton örgü yelek hırka şapka patik elbise etek var anneannesi sağolsun.
Bu aralar küvet şampuan bez tabi bide park yatağa düştük araştıriyorum
Selam kızlar , ben aslında ne zamandır yazmak istedim ama siteye giriş yapmama rağmen giremiyordum ve sizi uzaktan takp ediyordum. Sorun devam ediyor aslında ama ben nasıl olduysa bu kez girebildim ve hemen yazıyım dedim. Her neyse uzatmıyım, gelelim , bugün 26. haftamıza girdik bizOğlum 4 gün önce 31 cm olmuştu Az önce sağlık ocağındaydık eşimle. Tetanoz aşımın 2.dozunu oldum, ilaçlarım bitmişti onları yazdırdım. Neler yazıyım: maltofer fol demir ilacı, elevit tabiki ve kaslarıma giren kramplar için magnorm :26: Bu kas ağrıları çok oluyor ya kızlar, gece ayağımı tam uzatıyorum uykudan uyandırıyor sanki baldır kaslarım gerginlikten koptu gibi hissediyorum ya... Bir de bel ağrılarım çok bu aralar , koltukta oturmak işkence oldu, okulda derslerde masabaşında otururken ağrıdan ölüyorum valalhi Bakıyrum hepimiz aynı şeyler yaşıyoruz.. Ben topikte göremedim ama ben de bir de karın gerginliği var had safhada... Karnım kasılıyor gibi ya da nasıl tarif etsem gerilmiş yay gibi, zaten büyüdü epey ama bu rahatsızlık hissi yolda yürümeme bile engel o derece yani.. Doktora söyledim bugün aile hekimime, o da karnın büyüyor ondan dedi ve bana gnc markalı bir yağ tavsiye etti rahatlatırmış İlk fırsatta alıcam bakalım inşallah çok pahalı değildir, bu ara ona buna derken paraları saçmaktan bir hal olduk zaten
Bu arada teyzeleri , oğluşuma biz kayda değer olarak 11-12 tane kıyafet aldık, çıtçıtlı bodyler, dış zıbın takımları, önlükler... Başka da şirinimin ne tası var , ne tarağıSizi okuyorum maşallah bezinden , odasına alan var, herkes GÜLE GÜLE SAĞLIKLA kullansın her bi şeyini inşALLAH Biz bebişimize oda yapamıycaz, onun için güzel bir ev kurduk çünkü masraftayız biraz ev aldık. İnşALLAH evinde güle güle , sağlıkla otursun odayı şartlar elverince yaparız ALLAH nasip ederse
Ben de artık lazım olanları araştırma safhasındayım, liste oluşturup okullar kapanınca almak istiyorum, daha da ağırlaşmadan ve o sıcaklara kalmadan halletmeliyim. Sizler akıllılık ettiniz bence , ben şimdi bile dışarı çıksam hemen yoruluyorum, wc ye çıkmaktan gezemiyorum filan .
Ne çok yazmışım bee, ee idare edin artık ne zamandır uzaktan bakmak zorunda kaldım, sonunda döktüm içimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?