2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Tatlım diğer topice bakıyordum civilim de %40 indirime girmiş park yatak 120tlymiş bak istersen ben ankarada oturuyorum ulusdan alicam 100tl peşin anlaştık ama eşim birazdaha bekleme taraftarı

evet canım, baktım ben oraya ama, izmirde yok banada kuzenım solemıstı, bende onlıne satısı sevmıyorum, illa gormem lazım, izmire en yakında balıkesırde var, oda yakın deıl zaten. izmirdede pamidor var, ordada uygundu fiyatları, gecen ındırımdeydi, eşim almayalım dedı, senınkı gıbı yani:)) kraft ın cok güzeller, bakalım hangısını alabılırsek.. bıraz daha zaman gecsınde

bundan bende almak istiyorum nerde bulabılırım

ay çok güldüm dur bende öle yapim böle giderse işde doğuracam daire başkanı da en çok beni çalıştırdığı için ebem olur heralde:):) bu arada sende anladığım kadarıyla hala araba kullanıyosun ben otobüste fena oluyorum arabamla gidip geliorum doktorum kızıyor tehlikeli artık kullanma diee

bende oda almayı düşünmüyorum.küçücük bebeği yalnız uyutamam.belli bi yaşa gelince odasını ayırırım.bebek odası alanlar bebeği yalnız mı uyutuyo??

merhaba canım, bende park yatak alıcam , oda alanlar hııç memnun deıl, ya bebegın, yada eşin ayrı yatmak zorunda, bebegı bırakamıcagımıza gore, adam yanlız yatcak, oyuzden oda almak ilk 2 ,3 sene mantıklı deıl bence...

bende oda almayı düşünmüyorum.küçücük bebeği yalnız uyutamam.belli bi yaşa gelince odasını ayırırım.bebek odası alanlar bebeği yalnız mı uyutuyo??

merhaba canım, bende park yatak alıcam , oda alanlar hııç memnun deıl, ya bebegın, yada eşin ayrı yatmak zorunda, bebegı bırakamıcagımıza gore, adam yanlız yatcak, oyuzden oda almak ilk 2 ,3 sene mantıklı deıl bence...

o kuzuların tek ihtiyacı olan bizizz biz onları her halükarda korur kollarız amaa işte biraz takviye alsakfena olmaz

aaa bende aynısının yeşilini aldım kzımaaa güle güüle kullansınn

Bu anneler hep aynı demekki, benimki de beni böyle gevşetmedi mi zaten Şimdi olduk koca göbek , nasıl çıkıcaksak sıcaklarda Artık akşam üzeri çıkarız napalım, bu günlere sağlıkla geldik ya çok şükür gerisi hallolur

her gittiğinde snei şaşırtacak annesii:)))
benim minik geçen hadta salı 840 gr dı, bu hafta salı 927 gr :) hergün değişiyorlar artık yakışıklım benim.
Maşşalah tosunlarımıza Ay yakışıklıdırlar di mi , Allahım acaba nasıldır diye düşünmekten alamıyorum kendimi Önce sağlıklı ve hayırlı olsunlar da..
5 inde şeker yüklememde yapılacak nasipse ,bi de bi ay sonrası için 4 boyutluya randevu alıcam tekrar, bebeğimi ikinci kez görücem nasipse

Allah tamamına erdirsin canım .İnsan bazen yazamıyor ççok istese de ..ALLAH korusun herhangi bi olumsuzlukta okudukça dua ediyor , üzülüyoruz ; ya da güzel haberlere sevniip MAŞALLAH diyoruz elbette .Önemli olan da bu

5 inde şeker yüklememde yapılacak nasipse ,bi de bi ay sonrası için 4 boyutluya randevu alıcam tekrar, bebeğimi ikinci kez görücem nasipse

aynıyız ozamn canım, ben bir kez dopplerde gordüm, eli agzındayken cekemedı doktor resmını gıcık oldum, ozaman daha cok bellı oluyodu, yüzü burnu, bi resım verdı ama, benden baska kımse anlamıyoo sinir oldum

dibini görmeyince bırakamıyorum .bugünden itibaren eve çekirdek almaz eşim herhalde öğrenince

valla süpersın canım, nasıl yedın hepsini... benımde iştahım yok ya, hiç hamıle gıbı deılım, anca meyve ve salatayı acayıp cok yıyorum, 22.hfatada daha 3,300gr almıstım:).. bakalım ptesı kontrolde kaç kılo almışım.

her gittiğinde snei şaşırtacak annesii:)))
benim minik geçen hadta salı 840 gr dı, bu hafta salı 927 gr :) hergün değişiyorlar artık yakışıklım benim.

ayyyyyy maşallah oğluna canım,,benim kuzumda bakalım nekadr oldu, ptesı kontrolum var hayırlısıyla canım.. 22.hftada 500gr dı:))

kızlar beni komşu çagırdı çay içmeye ben gidiyorum görüşürüz
goruusurzz cnm ıkılafın belını kırıverınn artık bızde komsumla kurabıye yaptık yedıkk :))
sımdılık ıdare edıosa doguma yakın verırsın cnm bende ole yapıcam cunkı
Ay ne güzel bende beni biri çağırsa diye istiyorumm kimse çağırmıyoo
sende bana gel cnm kurabıyeler hazırr :))
kızlar biberon emzik olarak ne aldınız ?
bende onu arastırıyodum bugun cnmm chıcconun buldum bıtanee anne memesı gıbıymıs bebek ayırt edemıyomus ılk dogdugunda sutum olmazsa onu alıpp mamayı vermeyı dusunuyorum 3o tl nette buldumm aarastırıyorummm ama cam olması sartmıs..emzıkk karar vermedımm henuz
gecmıs olsun cnm wala ben sureklı ıshal gıbıyım ılaclardan sanırsam kayısı ye cnm bolbol bıde ıncır ıı gelırr.
bende oldum galiba, her seferinde kan geliyo
bende oldum olası kabızlık var zaten.kanamalı dönemlerimde oluyo.demir ilacı içince ishal yapıyo bende rahatım o yüzden
herseyduzelirmi ahh cnm yaa gecmıs olsunnnn cogunuzda olmussdermetbende dıyorum neden ıshall gıbıyım hep dıee.. bol su ıcıyorum oyuzden..
bebişine ciciler alan varmı ??? neler aldınız alışveriş için erken mi !!! bana yardımcı olun kızımla ben cok sabırsızım
benım bıttı bıle cnm ben cınsıyetı ogrenır ogrennmezz alanlardanımm zaten bızım zıllı kızımızz 19 haftada zorla gosterdıbence erken deıl cnm yavastan baslaa hastane cıkısı tulum zıbınn baslıca seylerı al enazından eksıkler sonrada alınır
oo canım çocuğumuz bitirdik bile alışverişleriiiii al al erken değil hattabenim doktorum 32. haftadan sonra doğuma hazır bekle dedi ne olur ne olmaz ben 3 hafta sonra doğum çantamı bile hazırlıycam
bende 3o haftamm dolunca yapmayı dusunuyorum bu konuda bende pımpırıklıyım bıraz bellımı olur kızlar belkı sıcaklarda dayanamayıp gelır kuzularımızz.
ben o ıslerımın hepsını dun yaptım cnmm ama ütü yapmayıı oldum olası sevmem aksıne esım memurr hep utulü gıyıyoo belım cok agrı yapıo bende zorlada olsa yapıyorum baska caresı yok .. haydıı kalkk temızlıgee :))
ooyy masallahh canımm kocaman olmuss prenses..benımde haftaya cumaa bakalımm nasıl gecıcekk bana ac gelmemı soledılr erken gıdıcem oyuzden
hg canımm ..hamıle oldugumuzdan berı paraları sacıyoruzz malesf aama kuzularımızaa deger.. bende o akıllı davranan kısımdanımm cnmm park yatagımız coktan alındı kıyafetler desen oylee...2 haftaonce deterjanlarıylaa bezını bılemm aldık .. sımdı bu aykı kotam doldu esım ole dıo onumuzdekı ay ıcınde smdı oturdum lıste yapıyorumm ufak tefek seyler ama baya para tutuyoo.
bende almadım henuz cnmm kullan at seklınde almayı dusunuyorum ablamda bebegıne ole yapmıstı süslulerden tavsıye etmııyorum bende.. suslu dıee fıyatlarını ucurmuslarr..
Eki Görüntüle 432325 buda prensesime aldığım tulumu şapkası ve eldiveniyle
cok gusel cnm ııgunlerde ınss gıysınn
bende bundan aldım cnm cok gusell :))herkesınn dedıgıne bakarsakk bızımkı dogucaktı donu olmycaktı sonucta o akıl verenler sıcaklarda senın nekadar rahatsız oldugunu anlamıycak cnmmmm ben sımdıden ayakta duramıyorumm dusunn daha 3 ayımız var
1kg çekirdeği bitirdim ne oliy bana

ohh yarasınn mınıgee afıyet olsun cnm da nette okumustum cekırdekk bebegee ııgelmıomuss cok yemee canın ısterse bıraazyee bırakk :)) 1 kg bu ne cnmm cok

hoş geldin cnaımm valla hergün yeni birşeyler türetiyoruzz nekadarr çok yazak şeyimiz çıkıyorr keşke hepsi olumlu şeyler olsa
sen nasılsın bakim

ıı cok sukur bende ama bende bu aralr acayıp basagrısı var ısyermde bu aralar baya streslı gecıo ev deseme o ayrı bı stres ayy bole tatıle gdıp dogurana kdr gelmk ıstemyrm hıc kımsenn yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…