2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar bu arada hazır girebilmişken yazıyım, alt açma olarak ben "glory yatak koruyucu örtü" diye geçen bir şey duydum, 30 lusu 10 tl miş.Kullan at şeklinde , batsa bile yıka kurut derdi yok... Hani şu süslü püslü olanları gezmede dışarda filan kullanıcam, onları her gün evde kullanmaya yazık bence ... Aklınızda olsun

merhaba canım, bizde az bısey aldık, alacagımız daha cook sey var:)) aynen bizimde yelek, hırka, battanıye kısmını anneannesı aldı:) bende bıkac cıtcıtlı badı,zıbın corap aldım, daha bıseyı yok kuzumun park yatak bende almayı düşünüyorum, arastırıyorum daha. alırsan banada yazarsın

panik oldum şimdi.ben geçmi kaldım alış veriş yapmak için herkes erken diyor.annemin yaptığı bir çuval örgü varoğluşuma yeterde artar.anneside ona bitanecik zıbın aldı.teyzeside bi ayakkabı başkada cicisi yok oğlumun zıbınımızda bu.

Oğlum 750 gram olmuştu canım Bi sonraki kontrolüm ayın beşinde , bakalım o zaman ne kadar olucak eşşek sıpası

canım hoş geldin aramızaaa
Bebişini Sağlıkla sıhatle kucağınada almak nasi olsun inş.
DEdiiğin gibi genelde sorunlaırmız ortakk el birliğylee birbirimize destek olmaya bildiklerimizi yazıp paylaşamya çalışıyoruzz.
sizlerden birinizin sıkıntısının olması inan beni çok üzüyorrr ama biryandanda kendimi gördüğüm için panikliğim azalıyor demek her hamilede var sorunlarrr diyip biraz rahatlıyorum.Allah hepimizee kolalyık versin.
Bebişin cicileirni şimdiden güle güle kullansın.

bende oda almayı düşünmüyorum.küçücük bebeği yalnız uyutamam.belli bi yaşa gelince odasını ayırırım.bebek odası alanlar bebeği yalnız mı uyutuyo??

merhaba canımmaşallah kızınada:))....... benmde 4 hazuıranda yapılacak seker yuklemesi, tadının iyi olduguna sevındim, zaten ıstahım yok.. buarada sonucu hemen aldınmı?

Ya kızlar site beni atıp duruyo giriş yapınca da almıyo Admine msj attım bakalım düzelirse... Neyse yazamazsam bilin ki yine de sizleri takip ediyorumdur

valla canım bende daha 4 parça şeyden başka birşey almadım. memlekete gideceğim temmuz gibi. oradan alacağım herşeyini. annemde orada çıkıp alırız bir kaç günlük iş onlar telaşlanma dedi. Bende başlamadım alışverişlere, yaparız elbet ya nolcak

canım panik olmaaaaa ama yavaştan başlaaaaa istersen inan artık yürümek zor geliyor ki ben çok yürüyüş çok yapan birisyim kıpır kıpırdım ama artık tosbağa oldumDDD
sıcaklara kalmaaa fıstıkk en azından il 3 aylık kısımını tamamlaa sonra bebişinle çıkar eksikleri alırsınız annesi.

Oğlum 750 gram olmuştu canım Bi sonraki kontrolüm ayın beşinde , bakalım o zaman ne kadar olucak eşşek sıpası

her gittiğinde snei şaşırtacak annesii:)))
benim minik geçen hadta salı 840 gr dı, bu hafta salı 927 gr :) hergün değişiyorlar artık yakışıklım benim.

Tatlım diğer topice bakıyordum civilim de %40 indirime girmiş park yatak 120tlymiş bak istersen ben ankarada oturuyorum ulusdan alicam 100tl peşin anlaştık ama eşim birazdaha bekleme taraftarı

ayy maşallah canım,allah saglıkla ogullarımızı bıze bagıslasın.. hazıranın 5 ımı? bennmde 4ü:)) yazarım sana, seker yuklemsıde ozamn yapılcak 2.tetanoz asımda..
bizde oda almıcaz, ben park yatak almayı düşünüyorum, zaten oda alan arkadslarım hıç memnun deıl, 3, yasına gelınce alırız nasıpse

aazzrraa, ecrin1001, sabrii11+, mihracee, tubica, umutluay, sennr, OzzyOzzy, dermet

nıe kımse yazmıo bakemm

ne zaman fark edip de "bir yazsana hep oku oku kaç nereye kadar" diyeceksiniz diye bekliyorum :) sabah gelince açıyorum bugün kesin yazıcam diyorum ama iş güç arasında geçmişi okumaktan fırsat bulup da yazamıyorum.. öncelikle herkesi sahip olduğu muhteşem ve mucizevi süreçten ötürü tebrik ediyorum ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı diliyorum. bu arada 32 yaşındayım, ilk gebeliğim ve 26. haftanın içindeyiz. Allah nasip ederse bir kızımız olacak, adını da topiğin adına uygun olarak "Eylül" koyucaz galiba, eşimin deyimiyle Eylül anası olucam:) herkese sevgiler... umarım yazmak için daha fazla fırsatım olur..

aslında haklısın git gide şişiyoruz ve sıcaklar başlıyor.yaz sıcağında 45 derecede nasıl gezerim.iyisimi ben ufaktan başlayım.bi zıbınımız var birde milupanın gönderdiği bebek bezi ve ıslak mendil var.oğluş doğsa kucağıma alıp sarmalarım kuzumm benim.

ben süslülerden hiç almayacağım. direkt kullan at alacağım.
Eki Görüntüle 432325 buda prensesime aldığım tulumu şapkası ve eldiveniyle
güle güle sağlıklı günlerde kullansın

oyyy kıyamamgüle güle sağlıklı günlerde kullansın cnm

ben de bir 'Eylül' annesi olucam
prensesimiz adini kendi secti, insallah ayinda dogar saglikla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…