ıı cok sukur bende ama bende bu aralr acayıp basagrısı var ısyermde bu aralar baya streslı gecıo ev deseme o ayrı bı stres ayy bole tatıle gdıp dogurana kdr gelmk ıstemyrm hıc kımsenn yanına
anladım canım, calısanların işi zor yani, allah yardımcımız olsun, bizim işverende bana dogumda toplam 2 hafta izin vercekmiş, gülerek oyle soyledı ama, emınımkı daha fazla vermez,( bızım ofıs küçük, benm yaptıgım işi baska kımse yapmıyo, her iş tek kişilik yanı)... duydugumdan berı nasıl gıcık oldum, ama yapcak bısey yok simdilik, calısmam gerekıyo
Dayanamayıp bu insafsız işverenle ilgili yazayım dedim. yasal doğum hakkımız 16 haftadır. öyle keyiflerine göre ben 2 hafta veririm toplamda falan diyemez. bunun şakasını bile yapıyor olması bir acayip. allah size kolaylık versin vallahi.
kızlar ultrason kagidindaki FL değerini 7yle çarpınca boyu çıkıyormuş ama %100 doğruluk yokmuş
merhaba canım, bende bakıyorum tatıl ler ama boşuna, kendımı avutuyorum galıba, benm patron dogum iznini bıle 2 hafta vercekmiş, canım sıkıldı ona, gülerek soyledı ama, muhtemelen oyle olur, cunku calıstıgım yer küçük herkes tek iş yapıyor
Dayanamayıp bu insafsız işverenle ilgili yazayım dedim. yasal doğum hakkımız 16 haftadır. öyle keyiflerine göre ben 2 hafta veririm toplamda falan diyemez. bunun şakasını bile yapıyor olması bir acayip. allah size kolaylık versin vallahi.
oyle canım, allah yardımcımız olsun,ben şok oldum,6 hafta izin alırım dyordum.. işide bırakamıyorum, hamıleyım dıyede baska bır yerde almaz sımdı, mecburen calısıyorum, burasını yaklasık 1 sene snra bırakmayı düşünüyorum, bebegım en azından 7,8 aylık olunca, bu işyerı evede yakın. en azından mınıcıkken gider gelırım arada eve, yapcak bısey yok şimdilik.
burda ofis ortamı rahat oyle yorucu bir işim yok,bılgısayar basndayım, proje çiziyorum.. hastane ıcın her ızın aldıgımda verıyo, sorma bıle dıyo, ama malesef toplu izin konusunda sanssısız..
ewt cnmm ama aslında ultrasonda cokkesın bılgı vermıyor yaklasık bı bılgı alıyoruzz benım ablamada dogumuna yakınn 4 kg fazla olucak dedıler.. ama bebekk 365o dogduu .. bunun gıbıı kesın bılemıyolar kımınınde tam tersı buyukk soledıler ama kucuk oldu dıyenlerde varr.. karısıkk anlıycann benımkı sımdıden ırı buluo drr
ewt cnmm ama aslında ultrasonda cokkesın bılgı vermıyor yaklasık bı bılgı alıyoruzz benım ablamada dogumuna yakınn 4 kg fazla olucak dedıler.. ama bebekk 365o dogduu .. bunun gıbıı kesın bılemıyolar kımınınde tam tersı buyukk soledıler ama kucuk oldu dıyenlerde varr.. karısıkk anlıycann benımkı sımdıden ırı buluo drr
aynen cnmresmen aynı şeyler bizim aramızda da geçti müdürle burada da herkesin tek işi var ama ben kesinlikle gelmeyeceğim. son iki haftaya kadar ( Allah izin verirse) çalışıp, doğum sonrası 14 haftamı kullanacağım.kanuni haklarım var sonuçta. o zaman güle güle derse de çatır çatır doğum paramı, tazminatımı alır çıkarım. hiiiiçççç kusura bakmasın kimse
kanunlar bizden yana. bir kere zaten çıkarırken sebep göstermek zorunda....ne diyecek... doğum yaptı ondan mı????? ceza kesilir o zaman onlara. hayatta böyle bir sebep göstermez.
evet yaklaşık değerler cnm doğru söylüyorsun. mesela benim 28 eylül görünüyor. ama doktorum yaklaşık olarak 10 eylülden sonra hazırlıklı olacağız dedi
evet yaklaşık değerler cnm doğru söylüyorsun. mesela benim 28 eylül görünüyor. ama doktorum yaklaşık olarak 10 eylülden sonra hazırlıklı olacağız dedi
cnm evde bakacak kimsen varsa, izinlerinde sorun olmayacaksa, bir problem olmaz o zaman senin içinhaklısın sen canım, ama benm sartlar cıkmaya pek musaıt deıl şimdilik..ben 6 hftayada razıydım ama duyunca şok oldum,,en küötü 1 sene daha calıscam burda, cunku ofisim evede yakın, arada gıder gelırım olmassa, hastane ızınlerıne fılan hıç karısmaz, ızın almadan bıle gıt dıyo,oyonden rahat, ama toplu uzun süreli izin sorun oluyo işte bizim burda......dogumdada izin ne kdar alırsam artık, yüzsüzlük yapıp isticem, o nasıl 2 hfta dıyebılıyosa bana, bende soylıcem.
Aynen benim 25inde doktor 10dan sonra hazırlıklı ol dedi)
Kızlar ultrason 23+2 çıkıyo sata göre 24 haftalık anlamadım bebeğim zayıf ondanmi
kızlar alıncak ufak tefek seyler vardı aklımda bugun oturup lıste yapıyımm netten de fıyatlarını bulayım dıee gezındımm meger benımm ufak tefek buldugumm seyler.. dudagımı ucuklattıı fıyatlarını toplayınca sızınlede paylasmak ıstedımm belkı bı fıkır verırsınızz dıee..
Eki Görüntüle 432461 tırnak makası seti:17,40
Eki Görüntüle 432462 emzık kabı :5,80 +kARGO
Eki Görüntüle 432463 Chıcco bıberon 0+ ay ıcın: 30 tl
Eki Görüntüle 432464 burda carsıdakı fıyatı :30
Eki Görüntüle 432465 160 tanee göğüs pedı ( komsum cok kullanıo toptan alırsan rahat edersınn dedı):28,90
Eki Görüntüle 432466 bebedor :22,80
Eki Görüntüle 432467 chıcco emzık 0+ ay:13,90
Eki Görüntüle 432468 64 lü kulak cubugu:17,00
Eki Görüntüle 432470 burun aspıratorü:15,90
dus kuvetı. fılesı ,sungerı,kovası bunlar ıcınde :4o tl yazıyorumm
bunlar sımdılık aklımagelenler daha eksıkler vardır emınımm bu yazdıklarım top:221,7
fıkırlerınızı beklıyorumm kızlar sızce bu yazdıklarımda gereksız bısıyler varmı
bazıları bır hafta eksık cıkıo cnmm benım arkadasım bebegıde 3 hafta onden gıdıomuss.. benımkı tam haftasında gıdıoo ayrıntılı ıcın gıttıgım de 23 hafta dolmustu tam kagıttada oleyazıodu herkezde farklı oluoo canını sıkıcak bısey deıl bu sonucta 4 yada 5 guunn farklı
zayıf derken dr mu soledı buunu sana goremı olee
Kızlar ultrason 23+2 çıkıyo sata göre 24 haftalık anlamadım bebeğim zayıf ondanmi
hayır doğru:)) 23+2. 23 haftan bitti 2 günde geçti demek. yani 24 ün içindesin demek
Öylemi oluyo ben 23 bitince 24e girdim diyorum . Soranlarada bilmiyorum diyorum. Matematikçiyim ama bunu hesaplıyamiyorm ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?