2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben çıktım kızlar koçiş geliçek yemek işine girişen. Yarında arkadaşı geliçek yemek yaparım uf burda yokum ama yine girerim arada .bebişlere iyi bakın

suksukkkkkkk

o çantanın markası ne çok beğendim ben onu fiyatı da iyi, yazsana banaaaaaaa

cnm onu ben unnadodan resmını daha onceden almıstım modelını sıze gostermek ıcın aldım fıyatı daha yuksektır burda carsıda onunla esıt cantalar 3o ondan oleyazdım

desenı benımde cok hosuma gıttı burda ona benzıyenler var ondan alıcam

Son düzenleme:

yok cnm yaa netten almıycam arastırdım sımdı fıyatları yazdım lısteeye bıde carsıda kıyas yapıcam dıger markalarlaa en uygunlarını alıcam ekonomık olmaklazım cok masrafımız olucak bundan sonra

cnm onu ben unnadodan resmını daha onceden almıstım modelını sıze gostermek ıcın aldım fıyatı daha yuksektır burda carsıda onunla esıt cantalar 3o ondan oleyazdım

hımm bende çok beğendim ya ne güzelmiş, inşallah denk gelir bana da bir daha...

Kızlar sizede oyle oluyor mu ya...

İki adım atıyorum, yürüyorum hemen tuvaletim geliyor halbuki aslı yok yani

Bir yerlere zor atıyorum kendimi, biraz üşüttüm ondan mı acaba bilmiyorum ama yaklaşık iki haftadır böyle

benımde ole cnm ben cok su ıcıyorum karpuz falan yıyorumm ondandır zannedıyormm.. aama bebek buyudukcede baskı yapıomuss . hapsırıncaa bıle bazennn azcık kacırıyorum

benımde ole cnm ben cok su ıcıyorum karpuz falan yıyorumm ondandır zannedıyormm.. aama bebek buyudukcede baskı yapıomuss . hapsırıncaa bıle bazennn azcık kacırıyorum

Aynen bende yaaa, bugün oldu mesela, eve girene kadar gitti çoktan ayhh tovbee yaaaa

Hoca hanımlaaarrrrrrrrrrrrrrrr
yazılılarımı okudum,notlarımı girdiiim,sözlülerimi girdiiimmmm
işim kalmadııııııııııııı,
şimdi aman hocam canım hocam etme hocam diyenler var,hani son dk yumurtası gelenler deyimm
onların son durumunu değerlendiriyorum o kadar
içim çooook rahat

merhaba anneler 2011eylül annesi olark şöyle kısa br göz attım yardımcı olabileceğim bir şey varsa sorabilirsiniz:
tırnak makası chicconun makas olanı aldıydım çıtçıt hiç kullanmdım ve bu zamana kadar çok şükür hiç etini kesmedim
çanta larak da nivea atta çantayı tepe tepe kulanıyoruz hem içindekileri de kullandık

dışarda daha uygun bunlar.
en azından chicconun burun zamazingosu 12 lira onu biiyorum:)

aynı rahatsızlıklar hepimizde var.
sonrasında dolaşamam diye alınacakları geçtiğimiz 1 ay içinde bitirdim ..
dört gözle seminerleri bekliyorum:)

banada 11 eylul dedıler ama agustos ortası gelıcek gıbımee gelıoo kuzucummm

suksuk çüm benim de 12 eylül ...Benim doktor ,olmazsa bir hafta daha bekleriz gelmezse doğururuz dedi ; sen ağustos ortası diyosun benim doktor nerdeyse ekime kadar beklicek .. Aman ağustos ortası filan deme , çook erken ,küçücük olurlar ya zor olur,en iyiisi tam zamanında gelsinler

Arkadaşlar bütün sıkıntılarım ortak.. Karın gerginliği şişkinlik kabızlık felan

Bu şişkinlik bendede var ya karnım gerim gerim geriliyo yahu... İçimden bi his beenim kuzumun erken gelecceğinden yana ama inşaallah tam zamanında gelir... Eylül 1 de doğsun ne güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…