- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Yapıyorum, evde hamurişi pişince ev ev gibi kokuyor sankiYemeyi çok istiyorum ama 6.5 kilo almış görünüyorum doktorda , bu da canımı sıkıyor :26: Evdeki tartımda 4.5 oysaki ama gel de izah et ..
sen anla başka da bişey demiyorum
Yapıyorum, evde hamurişi pişince ev ev gibi kokuyor sankiYemeyi çok istiyorum ama 6.5 kilo almış görünüyorum doktorda , bu da canımı sıkıyor :26: Evdeki tartımda 4.5 oysaki ama gel de izah et ..
MaşallahBen 1 buçuk kilo aldım doktorda şaşırdı
MaşallahBen 1 buçuk kilo aldım doktorda şaşırdı
evde sabah ihtiyaç sonrasında ve aç karnına tartılıyorum 4.5 almış görünüyorum, doktora 4-5 saat sonrasında gdiyom aynı gün ,fark 6.5Kendine hakim olabiliyorsan ne güzel canım evde sabah aç karnına mı tartılıyorsun canım ondan olabilir:26::26:
Ben 11 kilooooooooooooooooooooo
anam 1.5 mu ? hay maşallah ne hatunlar var ya :) gerçi bende fazla almadım ama sen hiç almamışsın tebrik koyarım sana bacım :)
evde sabah ihtiyaç sonrasında ve aç karnına tartılıyorum 4.5 almış görünüyorum, doktora 4-5 saat sonrasında gdiyom aynı gün ,fark 6.5doktor da inanmıyordur bana kesin,inansa nolucak oraya gördüğünü kaydediyo :26::26::26:
ama benim boyum 1.60 ... kilo işini abartmamam lazım, yarım dünya gibi dolaşırım yoksa
Eki Görüntüle 432567 Kızlar niveanın atta çantalı seti... Bence böyle bi çantaya gerek yok, içindekileri de ayrı ayrı alırız olmaz mı, mesela pişik kremi sebamed,şampuan dalin, yağ johnsons baby,ıslak mendil unibaby gibi...Haklı mıyım sizce ?
Bence de ayrı alınabilir ben zaten bebe çantası istemiyorum normal büyük çanta kullanmayı düşünüyorum her şeye masraf etmeye gerek yok diye düşünüyorum
ohh yaarasın kuzuyaa afıyet olsun cnmmSelam kızlar
Biraz fazla kaçırdım göbişim pek gergin oldu
hyr cnmm farketmıyorTetenoz aşısında aç veya tok farkediyor mu:26::26:
benımde cnm hamur ısı ve sureklı tatlı ıstıyor bende yapmayıda yemeyıde sevıyorum yapmıyım dıyorumm sonra tvde gorunce cnm ccekıooHanımlar ya yasak istek mi uyandırıyor nedir hamur işinden tatlıdan uzak durmam lazım.. Ama yemek yapmayıda yemek kadar seviyorum evde yanlız durmaktan bişeyler yapsamda birileri gelsede yesek diye duruyorum hep.. Ama artık eskisi kadar hizmet edemiyorum ayaklarım davul gibi oluyorCanım da yemekde istiyor hesapta bu hafta yapmıcaktım ama canım çekiyor ben heralde 25 kiloya kadar çıkacam bu gidişle neyse yapmıycam bu hafta hamur işi çok da güzel bi tarif bulmuştummmm
karsı komsumm 4pakete gecmıss paketlerde 4o lıı. cok gıdıo dedıı bende emın olamadım :18::18::18:ay canımmmmm vallaa bana orada gögüs pedii ve biberon gerekli geldii gögüs pedide çok değilmi canım okadar abartmaya gerek varmı
aynen cnmm neolcak bu halımızzz25+5 haftalık hamileyim bende kızımın doğum tarihi 7 eylül :) 6.5 aylık oldu 5 kilo aldım p.tesi şeker yüklemesi yapılcak :) korkuyorum sonuçtan benim de acayip iştahım açıldı özellikle de tatlııııı
bundan bende almak istiyorumnerde bulabılırım[/QUOT internette görmüştüm.carsida gezinirken buldum.internetten bulabilirsin .
Ben de ayrı bebek çantası almıcam, benim evde kocaman şu çantam var, bebem olduğunda ona ayırırım nolcek
Eki Görüntüle 432581
Hımm bu arada kilo olayı şöyle cnm, benim ilk kilom 57.5 tu, evde de doktorda da böyle geliyodum ama şimdi doktordaki tartıda evdekinden 2 kilo fazla ... Ne iş anlamadım gitti.. Şişliktir belkim kendimi böyle avutuyom
Kızlar sizede oyle oluyor mu ya...
İki adım atıyorum, yürüyorum hemen tuvaletim geliyor halbuki aslı yok yani
Bir yerlere zor atıyorum kendimi, biraz üşüttüm ondan mı acaba bilmiyorum ama yaklaşık iki haftadır böyle
ohh yaarasın kuzuyaa afıyet olsun cnmm
hyr cnmm farketmıyor
benımde cnm hamur ısı ve sureklı tatlı ıstıyor bende yapmayıda yemeyıde sevıyorum yapmıyım dıyorumm sonra tvde gorunce cnm ccekıoo2::2::2:
karsı komsumm 4pakete gecmıss paketlerde 4o lıı. cok gıdıo dedıı bende emın olamadım :18::18::18:
aynen cnmm neolcak bu halımızzzbenımde ayın 8 de ınss seker yuklememm o hafta yemıyım barı tatlıya ara verıyrım
Tetenoz aşısında aç veya tok farkediyor mu:26::26:
Bencede gerek yok hem güzel değilSeninki gayet güzel bende bu tür bir şey kullanırım
şişlikte olabilir canım takma kafana boşverBen hiç yağlanmıyorum bu arada:18::18:
Ben kızıma bir şey almadım daha tek tük şeyleri var çıtçıtlı badi var bir kaç tane anneannesi bir sürü yelek ördüyavaş yavaş alırım bende ne alacağımıda bilmiyorum Yani biliyorumda nerden başlasam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?