2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya şu yandaki reklamda bebek bezleri 24,99 diyor ya, zaten markette de 24,50 idi, hem kargo masrafı da yok. Şimdi ucuz mu oluyor bunlar

ESTEBAN, mirage52, dream0806, cananveirfan, seraphic, MavisMavis

iyi geceler kızlar allah rahatlık versin size ve bebişlere ben yatıyorum

Uygunmuş rahat rahat uyur inşallah bebişin

Canım çok güzelmişş renklerine bayıldım. Bebeğin tatlı tatlı rüyalar görsün güzel yatağında

teşekkür ederim teyzeleri :) Aslında benim pek hoşuma gitmedi ama bebişime aldığım şeylerin üzerinde hayvan figürleri bebek resimleri olmasını istemiyorum. Sevmiyorum.. Sade şeyler daha güzel ya da çiçekli felan onlardan yana tercihim o yüzden bu hem uygun hemde kız bebişide erkek bebişide gider diye düşündüm :)

Gayet güzel canım güle güle kullanınEkim annelerine bakayım dedim birine doktor ayrıntılıda kesin kız demiş sonra erkek demiş Bizimde öyle olmasın korktum:18:

Gule gule kullansin aysen...ayy yakin olsak varya senden cikmam mamalar yuzunden:)

Gayet güzel canım güle güle kullanınEkim annelerine bakayım dedim birine doktor ayrıntılıda kesin kız demiş sonra erkek demiş Bizimde öyle olmasın korktum:18:

Benim hem kendi doktorum hem ayrintiliya bakan uzman hemde docent baska kadin dogumcu 3 kiside erkek dedi yanlacaklarini sanmam tek doktor dese bende inanmamda pek:)

Yahu bende korkuyorum son anda bi pipi çıkacak diye :) Çğnkü benim edepli kızımın bacakları hep kapalı. Bu son gidişte tekrar sormaya utandım doktora kız dimi diye :) Bir dahaki gidişte espiryile sorcam. Aldığım şeylerin etiketlerini kesmiyorum fişlerinide saklıyorum ne olur ne olmaz. Benim komşumun oğluna 7 ay boyunca %100 kız demişler son yine aynı doktor kesin erkek demiş :)

Gule gule kullansin aysen...ayy yakin olsak varya senden cikmam mamalar yuzunden:)

Teşekkür ederim :) Daha güzeli sizlerin olsun... Ay sorma... Bugün resmen biri gelsin diye bekledim.. Yakın komşları aradım işleri vardı benide kimse çağırmadı çatladım evde :) Sen gel ben yaparım güzel mamalar

Benimde haftaya cok yogun misafirlerim olacak degisik garanti tariflerden atarsin bana..benim kk de var birz tariflerim:)

Doğumdan sonra bile şaşıranlar oluyormuş

Benimde haftaya cok yogun misafirlerim olacak degisik garanti tariflerden atarsin bana..benim kk de var birz tariflerim:)

Tamam bir iki yeni tarif yaptım çok güzel oldular yada ben hamileyim her çirkin şeyi de bepeniyorum :)) Yalancı su böreği yaptım makarnayla bayıldılar istersen onun tarifi verebilirim. Beğendiim bi kaç tarifim var yzarım onları özelden... Hamilesin sen yoğun msafir nerden çıktı her gelen bi şey yaosın getirsin

Ben misafiri cok severim tum sulalemde burda :)bu hafta musait degilim diye haftaya erteledim kalabalik oluruz.sonr yzliga gecerim zaten vaktim olmaz.

Ben misafiri cok severim tum sulalemde burda :)bu hafta musait degilim diye haftaya erteledim kalabalik oluruz.sonr yzliga gecerim zaten vaktim olmaz.

Bende çok seviyorum.. Yapıyorum yiyoruz gelsin kilolalar :)) Oh ne güzel sen istanbuldaydın di mi.. Benim aileden hiç kimse yok ne ben taraftan ne eşim taraftan

Allah yardımcın olsun gelen bereketiyle gelir zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…