2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slm canımmm
hadi gözün aydın...
bebişinede maşallah,,,,,,büyümüş demek bıdık.....
bende hala yüzünü göremedim kızımın........

canım bende öyle bi problem yok...
bencede Dr. danış mutlaka.....en kısa zamanda

ay masallahh kocaman olmus kızın benımde haftaya cumaa seker yuklemem bakalım nasıl gecıcek..bende kac gr oldu cok merak edıyorum kızımı..senınkızz utanmıss yuzunu kapatıoo :))
Günaydın
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
bz geldik kızımlaaaa
keyifler nası?
biz iyiyiz kızım uyuyo sanırım ii bi kahvaltıdan sonra kendine gelir cadı eminim

gunaydın cnm hg.. benımmm kızımda uyuyyooo sanırım ..busabah tık yok uyusunda buyusunn nınnnııııı

OzzyOzzy, umutluay, sennr, mathelda+, turkuazsuay, didem_0101
Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
tekrar günaydın.............................

günaydınnnnnnnnn .. işte olduğum için ara ara bakabiliyorum cvp yazmakta zorlanabiliyorum o yüzden şu izne çıksakta evde rahat rahat yazışsak... sizinkileri okuyorum kahvalı falan yapılmış bn sabah çok erken yapıorum bi daha öğlene ... aç kalıyorummm

canım öğlene kadar mutlaka bişeyler atıştır bebişin kan şekeri düşüyormuş ve hareketsiz kalıyrmuş.....
ben işte olduğum günler mutlaka saat 10 da beslenme saati yapıyrm......
aç bırakma bebişimizi annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gunaydınlarrrrrr,, evetvar canım, annem bakıcak nasıpse, yakın oturuyoruz, yani, bizimkinin tek sorunu uzun sürelı vermıyo. işyeri eve yürüyerek 8,10 dakıka, oyuzden bı bakıma iyi, git gelde yaparım,bebek ufakken ıdare edıcem, seneye allah kerim:))

Günaydın
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
bz geldik kızımlaaaa
keyifler nası?
biz iyiyiz kızım uyuyo sanırım ii bi kahvaltıdan sonra kendine gelir cadı eminim

günaydın kızlarrr, bende dün buldum bu topiği, kulupte yenı sayılırımda:)), benım oglumda sabah tekmeledi durdu, sımdı uyudu sanırım:))

gunaydın canımm,, bizimde durum aynı canım, ama bizde en sona bıraktık asıl para tutacak seyleri, bıkaç kıyafetten baska bısey almadık daha kuzuma (cıtcıtlı badi, hırka yelek zıbın, atlet, corap , battanıye,bukadar)

sen bunu nezamn aldın canım, indirimdemidir ki hala? güzelmiş, hem benım aklıma gelmıyorki tek tek ne alınacagı, set ii olmuş:))

son aya bırakmadan yavaş yavaş alıp atmak lazım kenara en mantıklısı bu

buarada ben park yatağa karar verdim ve kraft 504 aldık yanındada sevibebenin yorganı ve yastığınıda hallettik sırada arabası ve oto koltuğu vs kaldıı
Eki Görüntüle 432682

bende krafta baktımcanım,ordakıler güzel, buna cok benzıyo, ama kodunu hatırlamıyorum dönencelı kraft fılan yazıyodu, 289 lıraydı sanırım, bende onu düşünüyorum canım,

annen bakacaksa için rahat olacak en azından cnm.sütünü sağar gidersin. ara ara da eve gidersin görmeye. yapacak bişey yok. 1 sene geçer gider hemen

bende krafta baktımcanım,ordakıler güzel, buna cok benzıyo, ama kodunu hatırlamıyorum dönencelı kraft fılan yazıyodu, 289 lıraydı sanırım, bende onu düşünüyorum canım,

bende mağazaları gezmeden almak istemedim gezdim gördüm, yeni modelleri vardı pr0001 sanırım onların renklerinden seçemedim bende 504 aldım.. sende gönlüne göre bulursun inş.

kızlar günaydın,nasılsınız?ne zamandır yazamadım yine,21+6 da ayrıntılı ultrason oldu,Allaha şükürler olsun herşey yolunda,524 gramdı oğluşumuz şimdi daha da büyümüştür heralde,şeker yüklemesi yapıldı 140 sınırken 142 çıktı,doktor bu sefer 100 gramlık yükleme istedi,tatsız birşey o glikozlu suyu içip beklemek,ama napalım..bu arada size birşey soracağım bebiş bazı günler daha durgun daha az hissediyorum hareketleri özellikle bu aralar,sizde de böyle günler oluyor mu arada,üzülüyorum ben hep zıplasın istiyorum:)

kızlar kayınvalidem park yatağıma ince güzel bir yatak ve yorgan dikmek istiyor. ayrıyeten uyku seti almama gerek var mı?:44:

99 güne düşmüşsün inanmıyoruuuuuuuuuumm çok az kaldı zamanımız,çok sabırsızlanıyorum ben
ayyy sen diyince farketiiim iki basamaklara geldim vay beee heyecan arttı iyicee

maşallah bebeğine, benim bebekde hergün aynı tempoda oynamıyor çok kafama takmıyorum bu durumu oynayıp enerji harcamasın kilo alsın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…