Slm canımmmselamlar herkesee..dün dr.daydım..şeker testim yapıldı sonuçları bugün öğrenicem okadar da zor bişey değilmiş şekerli su içmek ayrıntılıya girdim bebeğin gelişimi çok ilerlemiş dedi dr.nasıl sevindim anlatamam tam 586 gr ve 28 cm olmuş 2 hafta önce gittiğimde 337 gr dı amniyon sıvında çok iyi dedi dr çok mutluyum ama tabiki benim zilli kızım yine yüzünü göstermedi yaşasınnnn
günaydın şekerlerin anneleri, ya bende bir haftadır fena halde el uyuşması var. internette araştırdım vücut su tutmaya başladığı için hamilelerde olabiliyomuş. napacam bilemedim. kolumu diğer kolumla kaldırıyorum uyuşukluk ve ağrı da cabası. var mı böyle şikayeti olan. olmazsa pazartesi bi doktora danışayım diyorum.:18::18::18:
ay masallahh kocaman olmus kızın benımde haftaya cumaa seker yuklemem bakalım nasıl gecıcek..bende kac gr oldu cok merak edıyorum kızımı..senınkızz utanmıss yuzunu kapatıoo :))selamlar herkesee..dün dr.daydım..şeker testim yapıldı sonuçları bugün öğrenicem okadar da zor bişey değilmiş şekerli su içmek ayrıntılıya girdim bebeğin gelişimi çok ilerlemiş dedi dr.nasıl sevindim anlatamam tam 586 gr ve 28 cm olmuş 2 hafta önce gittiğimde 337 gr dı amniyon sıvında çok iyi dedi dr çok mutluyum ama tabiki benim zilli kızım yine yüzünü göstermedi yaşasınnnn
Günaydın
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
bz geldik kızımlaaaa
keyifler nası?
biz iyiyiz kızım uyuyo sanırım ii bi kahvaltıdan sonra kendine gelir cadı eminim
uyandığımdan beri benimkindede tık yoktu..az önce kahvaltı yaptım başladı şimdi vurmaya
OzzyOzzy, umutluay, sennr, mathelda+, turkuazsuay, didem_0101
Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
tekrar günaydın.............................
günaydınnnnnnnnn .. işte olduğum için ara ara bakabiliyorum cvp yazmakta zorlanabiliyorum o yüzdenşu izne çıksakta evde rahat rahat yazışsak... sizinkileri okuyorum kahvalı falan yapılmış bn sabah çok erken yapıorum bi daha öğlene ... aç kalıyorummm
cnm evde bakacak kimsen varsa, izinlerinde sorun olmayacaksa, bir problem olmaz o zaman senin içingider gelirsin emzirmeye. ya da ne bileyim erken çıkarsın. sabah geç gelirsin. esnek davranıyormuş senin ki
ayyyyy ne güzel di mi:)))
Günaydın
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
bz geldik kızımlaaaa
keyifler nası?
biz iyiyiz kızım uyuyo sanırım ii bi kahvaltıdan sonra kendine gelir cadı eminim
anladım canım, calısanların işi zor yani, allah yardımcımız olsun, bizim işverende bana dogumda toplam 2 hafta izin vercekmiş, gülerek oyle soyledı ama, emınımkı daha fazla vermez,( bızım ofıs küçük, benm yaptıgım işi baska kımse yapmıyo, her iş tek kişilik yanı)... duydugumdan berı nasıl gıcık oldum, ama yapcak bısey yok simdilik, calısmam gerekıyo[/QU
hadi ya üzüldümm malesef çalışmak zorundayız sende hiç bişe deme bence tamm de iznin bitince gelir 1 gün çalışırsın duramıorum ağrım war de rapor al onlar öle yaparsA
günaydın canımm, benım hastene ızınlerıne hıç karısmıyo allahtan, izin almadan bıle gidebılırsın dıyo, ama uzunsürelı izin sorun oluyo işte, evde yakın işyerıne, bebek olunca artık arada gıder gelirim,o bakımdan biraz iyi, annem bakıcak nasıpse... 1 sene daha burda calısıymda artık seneye allah kerim, bakarım nasıpse baska yer..
canım ben düzgünce anlattım bişeyler almak için doğmasını beklersek dedim zaten borçlar almış başını gitmiş elimiz iyice sıkışır daha da zor drumda kalırız dedim yavaş yavaş yapabildiğimiz kadar hazırlayalım ki bebek gelince birde borçların stresine girmeyelim vs vs...
canım bende chicco nun takımını aldım çantasını görsen içi çok güzel içindede aklına ne geliorsa var fiyatı da uygun indirimdeydi 40 liraya aldım hem çantam oldu hemde içindekiler bak resmini de koyayaım
Eki Görüntüle 432696
gunaydın canımm,, bizimde durum aynı canım, ama bizde en sona bıraktık asıl para tutacak seyleri, bıkaç kıyafetten baska bısey almadık daha kuzuma(cıtcıtlı badi, hırka yelek zıbın, atlet, corap , battanıye,bukadar)
buarada ben park yatağa karar verdim ve kraft 504 aldık yanındada sevibebenin yorganı ve yastığınıda hallettiksırada arabası ve oto koltuğu vs kaldıı
Eki Görüntüle 432682
kızlar hepinize günaydın.keyifler nasıl.
gunaydınlarrrrrr,, evetvar canım, annem bakıcak nasıpse, yakın oturuyoruz, yani, bizimkinin tek sorunu uzun sürelı vermıyo. işyeri eve yürüyerek 8,10 dakıka, oyuzden bı bakıma iyi, git gelde yaparım,bebek ufakken ıdare edıcem, seneye allah kerim:))
bende krafta baktımcanım,ordakıler güzel, buna cok benzıyo, ama kodunu hatırlamıyorum dönencelı kraft fılan yazıyodu, 289 lıraydı sanırım, bende onu düşünüyorum canım,
günaydınnn biz iyiyiz umarım sizde iyisinizdir bebişinle
ayyy sen diyince farketiiim99 güne düşmüşsün inanmıyoruuuuuuuuuummçok az kaldı zamanımız,çok sabırsızlanıyorum ben
kızlar günaydın,nasılsınız?ne zamandır yazamadım yine,21+6 da ayrıntılı ultrason oldu,Allaha şükürler olsun herşey yolunda,524 gramdı oğluşumuzşimdi daha da büyümüştür heralde,şeker yüklemesi yapıldı 140 sınırken 142 çıktı,doktor bu sefer 100 gramlık yükleme istedi,tatsız birşey o glikozlu suyu içip beklemek,ama napalım..bu arada size birşey soracağım bebiş bazı günler daha durgun daha az hissediyorum hareketleri özellikle bu aralar,sizde de böyle günler oluyor mu arada,üzülüyorum ben hep zıplasın istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?