kızlar kayınvalidem park yatağıma ince güzel bir yatak ve yorgan dikmek istiyor. ayrıyeten uyku seti almama gerek var mı?:44:
günaydın kızlarrr, bende dün buldum bu topiği, kulupte yenı sayılırımda:)), benım oglumda sabah tekmeledi durdu, sımdı uyudu sanırım:))
iyiyiz canım kahvaltımızı yaptık kızımla keyif yapıyrz.......kızlar hepinize günaydın.keyifler nasıl.
kızlar günaydın,nasılsınız?ne zamandır yazamadım yine,21+6 da ayrıntılı ultrason oldu,Allaha şükürler olsun herşey yolunda,524 gramdı oğluşumuzşimdi daha da büyümüştür heralde,şeker yüklemesi yapıldı 140 sınırken 142 çıktı,doktor bu sefer 100 gramlık yükleme istedi,tatsız birşey o glikozlu suyu içip beklemek,ama napalım..bu arada size birşey soracağım bebiş bazı günler daha durgun daha az hissediyorum hareketleri özellikle bu aralar,sizde de böyle günler oluyor mu arada,üzülüyorum ben hep zıplasın istiyorum:)
anlaıdm cnmm sabun kullanılmıyo ablamda bebegıne kullanmadım dedı bende bunları cantalımı alsam tekmı alsamm kararsızımmpısık kremıyle sampuan onemlı benım ıcın bebe yagı yerıne zeytınyagını onerıo ablamm..
seslendımm tık yokk uyuoo sanırımm
25+5 haftalık hamileyim bende kızımın doğum tarihi 7 eylül :) 6.5 aylık oldu 5 kilo aldım p.tesi şeker yüklemesi yapılcak :) korkuyorum sonuçtan benim de acayip iştahım açıldı özellikle de tatlııııı
sen bunu nezamn aldın canım, indirimdemidir ki hala? güzelmiş, hem benım aklıma gelmıyorki tek tek ne alınacagı, set ii olmuş:))
bende mağazaları gezmeden almak istemedim gezdim gördüm, yeni modelleri vardı pr0001 sanırım onların renklerinden seçemedim bende 504 aldım.. sende gönlüne göre bulursun inş.
kızlar kayınvalidem park yatağıma ince güzel bir yatak ve yorgan dikmek istiyor. ayrıyeten uyku seti almama gerek var mı?:44:
canım ben park yataklar için olan uyku setlerini hiç beğenmedim, ayrıca bebek yastığı ve yorganı aldım bi de nevresim takımı tamam oldu bence daha iyi...
maşallah bebeğine, benim bebekde hergün aynı tempoda oynamıyor çok kafama takmıyorum bu durumu oynayıp enerji harcamasın kilo alsın diyorum
inşallah canım, senin aldıgının fıyatı nekdar?, bırde park yatak uyku seti oluyomuş ondan aldınmı, yanları fılan koymak içim.alınca yüklerim bende, artık almak ıstıyorum, eşimde erkn dıyoo
kızlar günaydın,nasılsınız?ne zamandır yazamadım yine,21+6 da ayrıntılı ultrason oldu,Allaha şükürler olsun herşey yolunda,524 gramdı oğluşumuzşimdi daha da büyümüştür heralde,şeker yüklemesi yapıldı 140 sınırken 142 çıktı,doktor bu sefer 100 gramlık yükleme istedi,tatsız birşey o glikozlu suyu içip beklemek,ama napalım..bu arada size birşey soracağım bebiş bazı günler daha durgun daha az hissediyorum hareketleri özellikle bu aralar,sizde de böyle günler oluyor mu arada,üzülüyorum ben hep zıplasın istiyorum:)
alacaklarının fiyatlarına bak bide çantalı fiyatına bak hangisi daha uygun olursa onu düşün bence... bizimkide oynamayınca eşim göbeğimi tutuyor sallıyor ozaman hareket ediyor sarsılın ca:)
canım ben oyun parkı + içinin yatağı + yorganı + yastığı + nevresim 400e aldım topluca, uyku setlerini beğenmediğim için almadım..
günaydınnn güzel bebişlern güzel anneleri herkes iyidr inş..
maş bebişine kocaman olmuşbenm de öyle ya ve ben buna çok takılıyorm dün mesela çok az hareket etti bütüngün onu düşündm zaten evhamlı bi insandım hepten fena oldum yediklerimzle mi alakalı acaba çözemedm..
buarada ben park yatağa karar verdim ve kraft 504 aldık yanındada sevibebenin yorganı ve yastığınıda hallettiksırada arabası ve oto koltuğu vs kaldıı
Eki Görüntüle 432682
selamlar herkesee..dün dr.daydım..şeker testim yapıldı sonuçları bugün öğrenicem okadar da zor bişey değilmiş şekerli su içmek ayrıntılıya girdim bebeğin gelişimi çok ilerlemiş dedi dr.nasıl sevindim anlatamam tam 586 gr ve 28 cm olmuş 2 hafta önce gittiğimde 337 gr dı amniyon sıvında çok iyi dedi dr çok mutluyum ama tabiki benim zilli kızım yine yüzünü göstermedi yaşasınnnn
günaydın şekerlerin anneleri, ya bende bir haftadır fena halde el uyuşması var. internette araştırdım vücut su tutmaya başladığı için hamilelerde olabiliyomuş. napacam bilemedim. kolumu diğer kolumla kaldırıyorum uyuşukluk ve ağrı da cabası. var mı böyle şikayeti olan. olmazsa pazartesi bi doktora danışayım diyorum.:18::18::18:
bence park yatağı için uyku setine gerek yook.....
yinede sen bilirsin.....
benimde bebişimin yastığı yok
2 tane yorgan biripamuk biride elyaf gibi bişey adını hatırlayamadım....
1 tane nevresim takımı var
sizce yetermi 1 tane nevresim takımı????????
yastık satılıyormu bide,neren bulucaz?
maş bebişine kocaman olmuşbenm de öyle ya ve ben buna çok takılıyorm dün mesela çok az hareket etti bütüngün onu düşündm zaten evhamlı bi insandım hepten fena oldum yediklerimzle mi alakalı acaba çözemedm..
günaydınnn güzel bebişlern güzel anneleri herkes iyidr inş..
bak ya benm eşimde oyle yapıyor, adam nezamn beklese oynasın dıye, oynamıyo velet:)), oda sallıyo, ayy yapma yazık dıyorum ya, biri gelıp senı ole sallasa :))
evet yaa benimde işte hepsini yünden dikecek kayınvalidem. ben de onlara bir nevresim takımı alırım yeter diyorumcanım ben park yataklar için olan uyku setlerini hiç beğenmedim, ayrıca bebek yastığı ve yorganı aldım bi de nevresim takımı tamam oldu bence daha iyi...
benimde öyle cnm. meseladün de bu günde ses yokkızlar günaydın,nasılsınız?ne zamandır yazamadım yine,21+6 da ayrıntılı ultrason oldu,Allaha şükürler olsun herşey yolunda,524 gramdı oğluşumuzşimdi daha da büyümüştür heralde,şeker yüklemesi yapıldı 140 sınırken 142 çıktı,doktor bu sefer 100 gramlık yükleme istedi,tatsız birşey o glikozlu suyu içip beklemek,ama napalım..bu arada size birşey soracağım bebiş bazı günler daha durgun daha az hissediyorum hareketleri özellikle bu aralar,sizde de böyle günler oluyor mu arada,üzülüyorum ben hep zıplasın istiyorum:)
ayyy yavrum benim kıyamammmalacaklarının fiyatlarına bak bide çantalı fiyatına bak hangisi daha uygun olursa onu düşün bence... bizimkide oynamayınca eşim göbeğimi tutuyor sallıyor ozaman hareket ediyor sarsılın ca:)
bence park yatağı için uyku setine gerek yook.....
yinede sen bilirsin.....
benimde bebişimin yastığı yok
2 tane yorgan biripamuk biride elyaf gibi bişey adını hatırlayamadım....
1 tane nevresim takımı var
sizce yetermi 1 tane nevresim takımı????????
yastık satılıyormu bide,neren bulucaz?
canım yastık nası bişey
elyaf silikon gibi bişey mi?
benim bebişimin yastığı da yokmuşşşş yaa kızlar yazınca fark ettim
hııııııııııııı bide yatağının içide yokkkkkk
Canım çok güzel güle güle kullansın bebişin.. bende kraft 504 almak istiyorum kaça aldın canım sen ankarada mıydın?
canım ben oyun parkı + içinin yatağı + yorganı + yastığı + nevresim 400e aldım topluca, uyku setlerini beğenmediğim için almadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?