Bende çok seviyorum.. Yapıyorum yiyoruz gelsin kilolalar :)) Oh ne güzel sen istanbuldaydın di mi.. Benim aileden hiç kimse yok ne ben taraftan ne eşim taraftan
Allah yardımcın olsun gelen bereketiyle gelir zaten :)
Mavis atarsin tarifleri bekliyorum.magnezyumumu ictim bende.
Tamam canım şifa olsun.. Oğluna ne isim koycaksın belirledin mi? Kızının adı ecrin mi ayris mi? Bende aişe ye ikinci bi isim arıyorum isimlere bakıyorum şimdi
Kizim ayris bunda cok kararsiz kaldik.kutay semih altan arhan melih enis meete arasindayiz.
Mersa değişikmiş hiç duymadım ne olaki anlamı? Melih ve mete güzel isimler..
Arapca siginilcak yer liman demek.kiz olsa vera olacakti takvada ustunluk.erkege bulamadik.melih mete. Iki isimde dedik bakalim.
Değişikmiş.. Hanımlar ben gidiyorum hayırlı geceler...
Hamilelikte gerçekten tuhaf cilt döküntüleri olabiliyor...Bende de yer yer oluştu yüzümde ve kollarımda. Çok ciddiye almadım şu ana kadar ama artarsa dermatologa gitmek lazım. Kuzenim zona çıkarmıştı mesela...Kızlar geçmiş yapamadım bende..Masallah sayfalar almıs basını gitmişumarım herkeste hersey yolundadır.Biz bugun doktora gittik kızımın babasıyla.Dün bahsetmiştim göğüslerimde ateş ve kızarıklık var diye..Karaciğer enzimlerime, idrar tahlilime filan baktı doktor.Sadece biraz enfeksiyonum cıktı.Onun dısında bi sıkıntı yok cok sükür.Ancak göğüslerimdeki kızarıklık ve ateşi bişeye bağlayamadı..Devam ederse bi dermatoloğa gösterelim dedi sadece.Annem ve teyzem hemen eski usul canımın bişi istemiş olabileceğiini ondan göğüslerimin böyle oldugunu düşündüler.Hatta bana komşudan bez çaldırıp göğüslerime koydular (allahtan komsu tanıdık, teyzem ) Tarakla taradılar sonra yıkadılar filan direnmedim ben de vardır büyüklerin bir bildiği diye..
Bu arada şeker yüklemem de yapıldı bugun.Düşük bile cıktı şekerim.Doktorun odasında hem renkli hem normal ultrason vardı.İkisiyle de baktık kuzuma.Yüzünü sakladı eliyle bizden.Sadece yandan görebildik azıcık..Utandı kızım benimDoktorum babasından cok bana benzediğini söyledi ama ben cenesini filan babasına benzettim..Sonra babamız bizi sinemaya götürdü.Siyah giyen adamlar3 ü izledik.Cok eglendik.Kızım da ben de çok iyiyiz sükürler olsun
Ooooo sen de hiç almamışsın. Alt sınırın bile altındasın. Kaç kşloyla hamile kaldın??MaşallahBen 1 buçuk kilo aldım doktorda şaşırdı
Baya almışsın ama sen ilk aylarda hızlı gittin...Sağlık olsun vereceğiz kiloları..Ben 11 kilooooooooooooooooooooo
Meyve tabakları hazırlayıp, salatalık domates yıkıyıp ortalığa koyuyorum ki acıkınca çikolata yerine sağlıklı şeylere saldırayım.. Bir de içine tarçın atılmış süt bayağı bir dindiriyorum açlığımı.. Mümkün olduğunca bebeği beslemeye çalışıyorum.Hanımlar ya yasak istek mi uyandırıyor nedir hamur işinden tatlıdan uzak durmam lazım.. Ama yemek yapmayıda yemek kadar seviyorum evde yanlız durmaktan bişeyler yapsamda birileri gelsede yesek diye duruyorum hep.. Ama artık eskisi kadar hizmet edemiyorum ayaklarım davul gibi oluyorCanım da yemekde istiyor hesapta bu hafta yapmıcaktım ama canım çekiyor ben heralde 25 kiloya kadar çıkacam bu gidişle neyse yapmıycam bu hafta hamur işi çok da güzel bi tarif bulmuştummmm
Bende de aynı durum. 15 dk da bir tuvaletteyim. Ama çok su içiyorum. Benim oğlan da tünüyor mesanenin üstüne, 1 yudum su içsem tuvalete koşuyorum mecburen..Kızlar sizede oyle oluyor mu ya...
İki adım atıyorum, yürüyorum hemen tuvaletim geliyor halbuki aslı yok yani
Bir yerlere zor atıyorum kendimi, biraz üşüttüm ondan mı acaba bilmiyorum ama yaklaşık iki haftadır böyle
Son haftaya kadar bebeklere ne zayıf ne de önden gidiyor diyemeyiz dedi bana dr. um. Bu hafta geriden gelir, 2 hafta sonra önden gider... Hiç belli olmaz..Böyle böyle büyüyorlar işteKızlar ultrason 23+2 çıkıyo sata göre 24 haftalık anlamadım bebeğim zayıf ondanmi
kızlarrrkarnım bir gergin bir gergin anlatamam(((((
afedersiniz ama cumartesinden beri bende büyük wc olayı yokkağlayacma az sonraaaa benim için herşey zorlaşmaya başladı artık ilk 6 ay çok rahattımm
artık bitti rahatlığım(((((
akşam dr verdiği kabızlık ilacından aldım ama çok minik bir fayda görüdm oy oy Allahım
günaydınn güzel anneler.bugün temizilik yapacam gece erkenden uyudum enerjimiz bol!!evimizi misler gibi yapacaz
sana kolay gelsin dişi kuşkendini fazla yorma yinede...
buarada ben park yatağa karar verdim ve kraft 504 aldık yanındada sevibebenin yorganı ve yastığınıda hallettiksırada arabası ve oto koltuğu vs kaldıı
Eki Görüntüle 432682
gunaydin ben de park yatagimizi aynisindan aldim. bu hafta sonuda nevresim takimini alacagim gule gule kullansin bebislerimiz
şu park yataklarda yıkanabilme özlelliği var mı kızlar.ben bu yatak yorgan işine fransızımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?