heyecanlandım şimdi bende.gidip oğluşuma ciciler baklamk istiyorum
cnm deterjansızz nemlı bezle sıllmem gerektıgını soledıler bana bende park yatak aldımşu park yataklarda yıkanabilme özlelliği var mı kızlar.ben bu yatak yorgan işine fransızımda..
cok gsel cnmm benımmkkıne benzıoo kraft ama modelı degısıktı.. bebısın ııcnde mısıl mısıll uyur ınss :))buarada ben park yatağa karar verdim ve kraft 504 aldık yanındada sevibebenin yorganı ve yastığınıda hallettiksırada arabası ve oto koltuğu vs kaldıı
Eki Görüntüle 432682
gunaydın canımm benımde ayın 8 de cnmm bakalımm nasıl gecıcek kuzumu ozledım cokkgünaydın kızlar gününüz güzel geçsinn :126:
benim haziran 15de şeker yüklemem var zaman geçmek bilmiyorr :97:
kolay gelsın canımm yavas yavas yap yorma kendınııgünaydınn güzel anneler.bugün temizilik yapacam gece erkenden uyudum enerjimiz bol!!evimizi misler gibi yapacaz
gunaydin anneler ve bebislerr...
uykum acildi sabah sabah kalktim evi toparladim, mutfagi falan.. kahvaltilik hazirladim dolaba koydum kocis kalkinca hazirlamakla ugrasmiyim diye.. kavun kivi yedim... yine uyku bastirdi.. gidip yatiiim en iyisi:18:
herkese guzel bir gun diliyorummm
eksiklerin varsa bak canım insana çok iyi geliyor mutluluk hormonu salgılanıyor resmen
gerçi ben eksiğim olmasa da bakıyorum sırf mutlu olmak için
eksik mi! kız daha hiç bişeyim yok kiher konuya karıştığı gibi bu konuyada eşim karışıyoru yedinci aya girelim,doğum yaklaşsın alırız diyor.sanki çok biliyormuş gibi şeytan diyor çık tek başına al.
anladım canım, calısanların işi zor yani, allah yardımcımız olsun, bizim işverende bana dogumda toplam 2 hafta izin vercekmiş, gülerek oyle soyledı ama, emınımkı daha fazla vermez,( bızım ofıs küçük, benm yaptıgım işi baska kımse yapmıyo, her iş tek kişilik yanı)... duydugumdan berı nasıl gıcık oldum, ama yapcak bısey yok simdilik, calısmam gerekıyo[/QU
hadi ya üzüldümm malesef çalışmak zorundayız sende hiç bişe deme bence tamm de iznin bitince gelir 1 gün çalışırsın duramıorum ağrım war de rapor al onlar öle yaparsA
en sonunda bende öyle yapacam.duymuş yine birinden erken almayın demişlerdir.bizimkinin kafasına yerleşmiş bi kere.ben alalım deyince sanki sabırsızlanıyormuşum gibi davranıyor.halbuki tedbir amaçlı bi kça parça alalım diyorum.
ayrı ayrı almak zaten daha ıı cnm nette chıcconun cantalı setı var meselaa 5o tl . ayrı alınca belkı daha uygun gelırr ıstedıgımız cantayı alırızz..Eki Görüntüle 432567 Kızlar niveanın atta çantalı seti... Bence böyle bi çantaya gerek yok, içindekileri de ayrı ayrı alırız olmaz mı, mesela pişik kremi sebamed,şampuan dalin, yağ johnsons baby,ıslak mendil unibaby gibi...Haklı mıyım sizce ?
masallahh kızınaa cnmm ..wala sızlerde benım evımden bırı gıbı olduunuzz..merhaba arkadaşlar ; bugün benm de şeker yüklemesi yapıldı. vaktim olmadığından sonuçları yarın öğrenicem inşallah. kızım 829 gr olmuş inanamadım kocaman olmuş :) ayağı kafasına kadar çekmiş , pozunu vermiş duruyordu.yazılarınızı sayfa sayfa okuyorum yazamıyorum ama hepinizi biliyorum ; hele süksük evimden biri gibi oldu
bızımde anneannemzz bır suru cıcı almıs ızmırden gelınce atarım dıcemde ozaman dogumaa 1o gun kalıcakk belkı atammaamm dogurma arıfesıselam annişlerrrr, bugün akşam üzeri iş yerindeyken girdim foruma 1,5 saat sadece geçmiş okudum o da bu sabahtan akşam 5 e kadar olanıııburanın hızına şaşırıyorum bu arada dün ananemiz bizim alışverişimizi yaptı inşallah 1 hafta sonra gelecek annem ve cicilerimize kavuşacağız. o zaman foto çekip koyacağım size. şimdi özellikle tecrübeli annelerden şampuan, pişik kremi, bebe yağı gibi şeylerde marka önerileri istiyorum. ayrıca Araştırma yapan var mııı
gecmıs olsun canıımm ..annenler nelerde bılıomus ole ılkkez duydummKızlar geçmiş yapamadım bende..Masallah sayfalar almıs basını gitmişumarım herkeste hersey yolundadır.Biz bugun doktora gittik kızımın babasıyla.Dün bahsetmiştim göğüslerimde ateş ve kızarıklık var diye..Karaciğer enzimlerime, idrar tahlilime filan baktı doktor.Sadece biraz enfeksiyonum cıktı.Onun dısında bi sıkıntı yok cok sükür.Ancak göğüslerimdeki kızarıklık ve ateşi bişeye bağlayamadı..Devam ederse bi dermatoloğa gösterelim dedi sadece.Annem ve teyzem hemen eski usul canımın bişi istemiş olabileceğiini ondan göğüslerimin böyle oldugunu düşündüler.Hatta bana komşudan bez çaldırıp göğüslerime koydular (allahtan komsu tanıdık, teyzem ) Tarakla taradılar sonra yıkadılar filan direnmedim ben de vardır büyüklerin bir bildiği diye..
Bu arada şeker yüklemem de yapıldı bugun.Düşük bile cıktı şekerim.Doktorun odasında hem renkli hem normal ultrason vardı.İkisiyle de baktık kuzuma.Yüzünü sakladı eliyle bizden.Sadece yandan görebildik azıcık..Utandı kızım benimDoktorum babasından cok bana benzediğini söyledi ama ben cenesini filan babasına benzettim..Sonra babamız bizi sinemaya götürdü.Siyah giyen adamlar3 ü izledik.Cok eglendik.Kızım da ben de çok iyiyiz sükürler olsun
bende bakıyım cnmm arastırıyodum ama karar vermedımmben pişik kremi için en iyisinin hametan olduğunu arkadaşımdan öğrendim, ama şimdi almıcam, pişik olunca dr. lar zaten genelde bunu yazıyormuş, yazmasa da o zaman alırım. Şampuan konusuna gelince ben sebamed almaya karar verdim, ama eczanelerde çok pahalı haberiniz olsun, aziz bebe de buldum daha ucuz. Bir de sebamedin bebe yağını alıcam, başka birşeye de gerek görmüyorum.
haftayagıdersın cnm bısey olmaz 28 haftaya kadar yapılması lazım dıe bılıyorumbugün şeker tarama testim yapıldı 148 çıktı şekerin yüksek yarın yine gel dedi dr.m ama yarın gidemicem haftaya gitsem olurmu yoksa hemen ertesi gün yapılmalı mı?dr.mu aradım sormak için ama ulaşamadım.sizler yaptırdınızmı bu testi dr.nuz ne dedi?bana cvp verebilirseniz sevinirim.
setler fıyat olarakk daha pahalı sanırım bıde gereksız seylerde oluoo ıcınde mesela ablam sabun hıc kulllanılmıoo dıo almıstı durdu hep dedı ..Hanımlar ben kremdi şampuandı içinde barındıran atta seti istiyorum ya bübchen yada nivea. Sİzce nasıl olur hem çantası ve alt açmasıda içinde.
Gayet güzel canım güle güle kullanınEkim annelerine bakayım dedim birine doktor ayrıntılıda kesin kız demiş sonra erkek demiş Bizimde öyle olmasın korktum:18:
Hanımlar ben kremdi şampuandı içinde barındıran atta seti istiyorum ya bübchen yada nivea. Sİzce nasıl olur hem çantası ve alt açmasıda içinde.
canım bende chicco nun takımını aldım çantasını görsen içi çok güzel içindede aklına ne geliorsa var fiyatı da uygun indirimdeydi 40 liraya aldım hem çantam oldu hemde içindekiler bak resmini de koyayaım
Eki Görüntüle 432696
gusel cnm ıcınde sence gereksız bısey vrmı ben nette 5o tlye grdum dunn.. bıde canta neden 2 tane merak ettım senın ıkızmıydı yoksa unuttuum
kızlar benım göbüşüm bu sabahh daahaa küçükk elifiimm nerdeysenn cık annecımmm ortayaa..
yok canım ben kırmızısını aldım netten baktım koydum şimdi arkadaslar görsün diee.. içinde bana göre yani hemen doğduğunda gerekmeyecek olan güneş koruyucu war bide sabun çünkü sabun kullanmayı düşünmüyorum
içindekiler hatırladığım kadarıyla
sabun güneş koruyucu şampuan bebek masaj yağı ıslak mendil pişik kremi aklıma gelenler zaten hepsini toplasan daha pahalı yapıor tek tek bakmısdım ben ozaman 15 lira farkedişosu tek tek alınca
bazen benimde öle oluo göbeğim küçülüyor ne olduğunu anlamıorum acaba durus seklinden mi kaynaklanıyorr kızım uyan nerdesin sesss wer deee:)
bazen benimde öle oluo göbeğim küçülüyor ne olduğunu anlamıorum acaba durus seklinden mi kaynaklanıyorr kızım uyan nerdesin sesss wer deee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?