Cnm bende de basladi doktor bana merhem ve tablet verdi ve esim icin de merhem verdi beraber kullanacagiz gecmis olsun
Gunaydin herkese ben iyiyim cok sukur sen nasilsin azure
Kamsercim cok kotuysen ilac iste doktordan cekilcek gibi degil
Merhaba kızlar dün doktora gittim vee minik kelebeğimle tanıştık orada öyle uslu uslu duruyordu. İlk muayeneye gidildiğinde bazı tahliller istemiyor mu doktor? Benden sadece kanda gebelik testi istedi zaten 2 kez yaptırdım daha niye istiyor ki beni aydınlatır mısınız?:26:
iyiyim Allah'a şükür :) ptesi bebeğimi görebilirsem daha iyi olacağım. gittiğimde daha küçüktü göremedik. günler geçmiyor valla....
benim iştahım fena değil ama daha çok çorba, salata, makarna, pilav vs hafif yiyecekler istiyor canım. salçalı şeyleri istemiyorum pek. yumurtayı çok severim ama her zaman istemiyorum nedense...
kızlar iğne kullananlar varsa iğnenin adını verir misiniz? 16 haftalık bi düşükten sonra insan çok pimpirikleniyo dr uma sölicem bana da yapsın:18:çünkü her sabah açık kahve bi akıntım ar saha sonnra bu açık yeşile dönüşüyo. bide ben istem dışı geriniorum sürekli yaa çok vicdan azabı çekiyorum sonra kasıklarım acıyoo
Merhaba kızlar dün doktora gittim vee minik kelebeğimle tanıştık orada öyle uslu uslu duruyordu. İlk muayeneye gidildiğinde bazı tahliller istemiyor mu doktor? Benden sadece kanda gebelik testi istedi zaten 2 kez yaptırdım daha niye istiyor ki beni aydınlatır mısınız?:26:
bugün gittim doktora bebk düşmüş canım
bende sanırım mantar değil ama enfeksiyon sorunu varmış çünkü kaşıntı ve yanma yok ayrıca peynir kesiği gibi akıntım yok ama açık yeşil bir akıntım var dr. travazol diye bi merhem verdi ama o mantar kremiymiş bende kullanmadım. ayrıca internette biraz araştırdım 1 litre suya yarım çay bardağı elma sirkesi atıp onla tahretlenince mantarda azalma oluyo yazıyodu bi araştırın isterseniz hatta dr a sorun. ne kadar doğru bilmiyorum ama size yardımcı olursa sevinirim. çünkü hamilelikte ph değeri değişiyomuş sirke faydalı olabiliyomuş. kızlar benimkisi sadece bi yerde okuma ne kadar doğru bilmiyorum çok geçmiş olsun ALLAHIM bebeklerimizi bize bağışlasın. AMİİİİİNNNN
iyiyim Allah'a şükür :) ptesi bebeğimi görebilirsem daha iyi olacağım. gittiğimde daha küçüktü göremedik. günler geçmiyor valla....
benim iştahım fena değil ama daha çok çorba, salata, makarna, pilav vs hafif yiyecekler istiyor canım. salçalı şeyleri istemiyorum pek. yumurtayı çok severim ama her zaman istemiyorum nedense...
Günaydın kızlar keyifler yerindedir umarım.Bebegimi görmeye son 8 gün. Bu sefer karından kalp atıslarını duyabilcez diye ümit ediyorum.Bu arada eşim cok hasta.Grip olmus.İnsallah bana bulastırmaz. Saglık ocagına gittim az önce.Tahlillerimi dosyaladılar.Boy ve kiloma baktılar, tansiyonumu ölçtüler. Onların da takip etmesi gerekiyormus gebeliği.Baya ilgiliydi hemşire.20. ve 24. hafta asılar varmış onlar yapıyormus. Gitmeyen varsa görüssün mutlaka aile hekimiyle.
Valla helal olsun ne güzel bi hizmet.Çok takdir ettim.Duydugum kadarıyla oradaki hemşireler de performansa göre maas alıyorlarmıs bir hemsire arkadasım söyledi.Onun için hasta memnuniyetine cok önem veriyorlarmıs.Dedigin gibi tel no felan aldık arkadas oluruz bu gidişle
Kizlar bana hastaneden mektup geldi. Doktorla ilk randevumu 8-9 hafta sonrasina vermishler, taaa martin 19-naNormal doktorlarla devam etmek zorunda kalicam. Onlar da konunun uzmani degiller.
Kizlar bana hastaneden mektup geldi. Doktorla ilk randevumu 8-9 hafta sonrasina vermishler, taaa martin 19-naNormal doktorlarla devam etmek zorunda kalicam. Onlar da konunun uzmani degiller.
Evet çok tatlılar cidden güzel davranıyolar. Yani sanki özel hastanenin hasta yardımcıları gibi ilgililer
canım nasıl sistem bilmiyorum ama ben şuan 7 haftalığım 28 şubata randevu verdi. İkili test yaptırıcam. Ondan o tarih belki seninde ikili test için o tarihdir. Ayrıca özel hastaneyede gidiyorum ama devlette o tarihe verdi yani. Bence garip değil gibi
hangi hastaneye gidiyordun
Ama hamile oldugum ogrendigimden beri hic uzmana gitmedim. 2 hafta sonrasina ultrason icin randevu almak istiyorum. Ayrica 10-13 haftalarda down sendromu icin tahliller yapilmasi gerek, bunlarin hepsini kendim ayarlamam gerek. Bir de gittigim normal doktor hastaneye yonlendirilen mektupta acil yazmishti. Yani ben oyle istemishtim. Shimdi dushunuyorum da, acaba acil yazmasaydi hangi tarihe verirlerdi.
Canim, ben Avustralyada yashiyorum. Yashadigim semtin hastanesine gitcem. Bi de boyle bir zorunluluk var
Hamisler kacinci muayeniz benim ikinci oldu sali gunu ile birlikde 3. kismetse subat 21 de ikili test icinde 27 subat sizin hangi tarihler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?