2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Cnm bende de basladi doktor bana merhem ve tablet verdi ve esim icin de merhem verdi beraber kullanacagiz gecmis olsun

bende sanırım mantar değil ama enfeksiyon sorunu varmış çünkü kaşıntı ve yanma yok ayrıca peynir kesiği gibi akıntım yok ama açık yeşil bir akıntım var dr. travazol diye bi merhem verdi ama o mantar kremiymiş bende kullanmadım. ayrıca internette biraz araştırdım 1 litre suya yarım çay bardağı elma sirkesi atıp onla tahretlenince mantarda azalma oluyo yazıyodu bi araştırın isterseniz hatta dr a sorun. ne kadar doğru bilmiyorum ama size yardımcı olursa sevinirim. çünkü hamilelikte ph değeri değişiyomuş sirke faydalı olabiliyomuş. kızlar benimkisi sadece bi yerde okuma ne kadar doğru bilmiyorum çok geçmiş olsun ALLAHIM bebeklerimizi bize bağışlasın. AMİİİİİNNNN

Gunaydin herkese ben iyiyim cok sukur sen nasilsin azure

Kamsercim cok kotuysen ilac iste doktordan cekilcek gibi degil

iyiyim Allah'a şükür :) ptesi bebeğimi görebilirsem daha iyi olacağım. gittiğimde daha küçüktü göremedik. günler geçmiyor valla....

benim iştahım fena değil ama daha çok çorba, salata, makarna, pilav vs hafif yiyecekler istiyor canım. salçalı şeyleri istemiyorum pek. yumurtayı çok severim ama her zaman istemiyorum nedense...

benden ayrıntılı kan tahlili istedi 6 tüp kan verdim bide idrar thlili istedi.... sen ultrasonda gördüysen bunları istemesi lazım doktorun.

kızlar iğne kullananlar varsa iğnenin adını verir misiniz? 16 haftalık bi düşükten sonra insan çok pimpirikleniyo dr uma sölicem bana da yapsın:18:çünkü her sabah açık kahve bi akıntım ar saha sonnra bu açık yeşile dönüşüyo. bide ben istem dışı geriniorum sürekli yaa çok vicdan azabı çekiyorum sonra kasıklarım acıyoo

benim de favorim tarhana çorbası mideme süper geliyo deneyin bence biraz da kıvamlı yapın. ama anne tarhanası olsun market tarhanası yemeyin

Bende gece kendimi sürekli gerinirken yakalıorum sonra topluyorum kendimi ya bu galiba kaslarla da alakalı biraz...

belki beta hcg oranlarını kıyaslamak için istemiştir. tam bilemeyeceğim tabi.
benden bir sürü test istedi 3-4 tüp kan verdim. tam kan tahlili, idrar tahlili istedi. smear yaptı.. sonuçları 2 hafta sonraki kontrolde götüreceğim...

Bilgi icin tesekurler benm doktor alman o konuda ne der bilmiorum evet doktor da ole soyledi daha cok akinti oluyormus bende kasinti var ama okadr cok yok farkinda bile degildim doktor muaene edince kendi soyledi amin saglikla gelsinler

Bende sali gunu gittim ikinci randevu idi iste 7+4 ilk gittigimde benmde cook ufakti gorursun ins
Zaten fazla yagli yeme mideyi odaha cok bulandiriyor

Günaydın kızlar keyifler yerindedir umarım.Bebegimi görmeye son 8 gün. Bu sefer karından kalp atıslarını duyabilcez diye ümit ediyorum.Bu arada eşim cok hasta.Grip olmus.İnsallah bana bulastırmaz. Saglık ocagına gittim az önce.Tahlillerimi dosyaladılar.Boy ve kiloma baktılar, tansiyonumu ölçtüler. Onların da takip etmesi gerekiyormus gebeliği.Baya ilgiliydi hemşire.20. ve 24. hafta asılar varmış onlar yapıyormus. Gitmeyen varsa görüssün mutlaka aile hekimiyle.

canım bende ilk kan tahlilini orda yaptırdım. Bende hemşiremizi çok seviyorum ama çok yoğunuz ikimizde artk cepten görüşüp bilgi veriyorum. kilo boy vs bütün ölçümleri kan verirken yaptı zaten
Çok ilgileniyorlar bende seviyorum. İkili test için vs bilgilendiriyodu dedim ben randevularımı aldım bile

Valla helal olsun ne güzel bi hizmet.Çok takdir ettim.Duydugum kadarıyla oradaki hemşireler de performansa göre maas alıyorlarmıs bir hemsire arkadasım söyledi.Onun için hasta memnuniyetine cok önem veriyorlarmıs.Dedigin gibi tel no felan aldık arkadas oluruz bu gidişle

Kizlar bana hastaneden mektup geldi. Doktorla ilk randevumu 8-9 hafta sonrasina vermishler, taaa martin 19-na Normal doktorlarla devam etmek zorunda kalicam. Onlar da konunun uzmani degiller.

Evet çok tatlılar cidden güzel davranıyolar. Yani sanki özel hastanenin hasta yardımcıları gibi ilgililer

Kizlar bana hastaneden mektup geldi. Doktorla ilk randevumu 8-9 hafta sonrasina vermishler, taaa martin 19-na Normal doktorlarla devam etmek zorunda kalicam. Onlar da konunun uzmani degiller.

canım nasıl sistem bilmiyorum ama ben şuan 7 haftalığım 28 şubata randevu verdi. İkili test yaptırıcam. Ondan o tarih belki seninde ikili test için o tarihdir. Ayrıca özel hastaneyede gidiyorum ama devlette o tarihe verdi yani. Bence garip değil gibi

Hamisler kacinci muayeniz benim ikinci oldu sali gunu ile birlikde 3. kismetse subat 21 de ikili test icinde 27 subat sizin hangi tarihler

Ama hamile oldugum ogrendigimden beri hic uzmana gitmedim. 2 hafta sonrasina ultrason icin randevu almak istiyorum. Ayrica 10-13 haftalarda down sendromu icin tahliller yapilmasi gerek, bunlarin hepsini kendim ayarlamam gerek. Bir de gittigim normal doktor hastaneye yonlendirilen mektupta acil yazmishti. Yani ben oyle istemishtim. Shimdi dushunuyorum da, acaba acil yazmasaydi hangi tarihe verirlerdi.
hangi hastaneye gidiyordun

Canim, ben Avustralyada yashiyorum. Yashadigim semtin hastanesine gitcem. Bi de boyle bir zorunluluk var

ya kızlar esenyurt-beylikdüzü civarında tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı sizin yada yakınlarınızın gittiği...

Ben almanyadayim burda hersey tikir isliyor ki turkiyede bile artik sisteme girdi amerikada 9 ay boyunca 3 kere ultrasonla kontrol ettiklerini biliyorum belkide avustraltadada ole yardimci olacak biri yokmu sana peki

Hamisler kacinci muayeniz benim ikinci oldu sali gunu ile birlikde 3. kismetse subat 21 de ikili test icinde 27 subat sizin hangi tarihler

Benim 4.randevum 3 şubatta. ikili test için henüz bişi demedi doktorum.Bu gittiğime konusuruz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…