Fazla yatmayın hmlar daha çok kötü olursunuz kafanızı başka şeylere verin örnğn bebişinizi kucağınıza alacağınız anı düşünün bütün sıkıntılarınız geçer emin olun bu çok işe yarıyor...
Normalde de icmezdim cogunlukla yesil caycigim ben ama sormayi unuttum icebilirmiyim diyeartik bu donem bitene kadar bole
Bana verdi yemek yememi engeliyordu kusmak ve busabah ilaci almadim cok iyiyim diye kahvaltim gitti
selam kızlar nasılsınız ben çok mutluyum dün akşam 2.ci kez hala oldum dünya tatlısı bi oğluşumuz daha oldu şimdiden beni doğum korkusu sardı((
bende hamile kalmadan önce her sabah yeşil çay içiyordum..hamilelikte zararlı olduğunu öğrendim..sabahları ballı ılık limonlu su içiyorum hem bağırsaklarımada iyi geliyor...
Dogru soyluyorsu.ama ben hep yatayim istiyorum yatak ii geliyormus gibi geliyor bana arada kalkiyorum tabi bi markete gidip geliyorum
Allah anali babali buyutsun ama bunlari simdiden dusunme icini ferah tut
Peki bu balli ilik su bagirsaklari calistiyormu problemim varda benmde
Hamisler birde hangi sutu iciyorsunuz doktorum bana su uzun sure dayananlardan icmemi soyledi tam pastorize oldugu icin
Allah anali babali buyutsun ama bunlari simdiden dusunme icini ferah tut
Peki bu balli ilik su bagirsaklari calistiyormu problemim varda benmde
Canım allah analı babalı büyütsün.Gözünüz aydın.Darısı da bize olsun insallahhselam kızlar nasılsınız ben çok mutluyum dün akşam 2.ci kez hala oldum dünya tatlısı bi oğluşumuz daha oldu şimdiden beni doğum korkusu sardı((
Hamisler birde hangi sutu iciyorsunuz doktorum bana su uzun sure dayananlardan icmemi soyledi tam pastorize oldugu icin
Canım allah analı babalı büyütsün.Gözünüz aydın.Darısı da bize olsun insallahh
canım ben doktora sormadım ama sütle ilgili bir sürü söylenti cıkınca yogurt ve kefire yöneldim daha cok.Kefir de 1 bardaktan fazla içilmemeliymiş hamilelikte bilginiize.
canım ben doktora sormadım ama sütle ilgili bir sürü söylenti cıkınca yogurt ve kefire yöneldim daha cok.Kefir de 1 bardaktan fazla içilmemeliymiş hamilelikte bilginiize.
merhabalar hanımlar,
belirtisiz günlerden sonra artık hemen hemen herkeste bir bulantı-halsizlik sıkıntısı var gibi. benim bulatım-iştahsızlığım var tabii ama asıl perişan eden "mide yanması". sizlerde de varmı? ağzıma sürekli yediklerimin acı suyu geliyor. geğirme ihtiyacı duyuyorum. ve inanılmaz derecede midem yanıyor.
bir de bebekle ne alakası var bilemiyorum ama geceleri uykudan bacak ağrısıyla uyanıyorum. bacağımın sabit bir kısmı her gece ağrıyor. magnezyum eksikliğinden kramplar olailirmiş ama bu ağrı ve bebek de daha 8+2
Kızlar size bir şey sorucamm. Yattıkça paranoyak oluyorum galiba:)PP Bebişlerini gören yada kalp atışını duyan arkadaşlar
1- Son sat tarihiniz neydi
2- Kaçıncı haftada gördünüz
3-Alttanmı üsttenmi baktı doktor.
Benimkisi geç döllenme ama şimdiye kadar kalp atışının duyulması lazımmışgibi geliyor....
bugün gittim doktora bebk düşmüş canım
herkese çok teşekürler öncelikle doktor stresten oldugunu söledi düşügün sakın stres yapmayın kendinizi ve bebeklerinizi üzmeyin
Hayırlı olsun.bende cumartesi gördüm tam 5 haftalıktı ama doktordan memnun değilim benim düşük riskim varmış test istedi herşeyim normal bulantım yok sancım yok normal hayata devam ediyorum sanki bir fark yok ama çevremde bu şekilde geçiren insanlar var o yüzden korkmuyorum kişiye göre değişiyor demekki
bende de sanirim vajinal mantar sorunu basladi...nasil kasiniyor bir bilsen, ozellikle geceleri
kızlar iğne kullananlar varsa iğnenin adını verir misiniz? 16 haftalık bi düşükten sonra insan çok pimpirikleniyo dr uma sölicem bana da yapsın:18:çünkü her sabah açık kahve bi akıntım ar saha sonnra bu açık yeşile dönüşüyo. bide ben istem dışı geriniorum sürekli yaa çok vicdan azabı çekiyorum sonra kasıklarım acıyoo
çoooooooook uykum var.....utanmasam masaya başımı koyup uyucam(((((((
eylül anneleri var canım ben de ordayim bekleriz gel tatlım. Bu arada bitki çayları iyi geliyor mu kızlar icerSen midem rahatlar mi
Kizimda su dan cok tiksindim en az 10 marka degistirdim hepside kokuyordu:)drumun onerisiyle bardaga 2 damla limon sikiyordum limon kokuyu bstiriyordu iciyordum.birde bir surahi suya 1 kabul tarcin atip bekletip oyle ictim bunlari deneyin.bulanti icinde cubuk kraker leblebi iyi geliyordu.birde cantanizda poset bulundurun olmadik anda cikarma istegi duyarsaniz kurtarici olur.
yoğurt fazla yemedim ben hep süt içtim kefiri de ilk defa inan bana senden duydum kefir nedir inanın bilmiyorum..
nerden anladı düşük tehliken olduğunu canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?