2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Dogru soyluyorsu. ama ben hep yatayim istiyorum yatak ii geliyormus gibi geliyor bana arada kalkiyorum tabi bi markete gidip geliyorum

selam kızlar nasılsınız ben çok mutluyum dün akşam 2.ci kez hala oldum dünya tatlısı bi oğluşumuz daha oldu şimdiden beni doğum korkusu sardı ((

Normalde de icmezdim cogunlukla yesil caycigim ben ama sormayi unuttum icebilirmiyim diye artik bu donem bitene kadar bole

Bana verdi yemek yememi engeliyordu kusmak ve busabah ilaci almadim cok iyiyim diye kahvaltim gitti

bende hamile kalmadan önce her sabah yeşil çay içiyordum..hamilelikte zararlı olduğunu öğrendim..sabahları ballı ılık limonlu su içiyorum hem bağırsaklarımada iyi geliyor...

Hamisler birde hangi sutu iciyorsunuz doktorum bana su uzun sure dayananlardan icmemi soyledi tam pastorize oldugu icin

selam kızlar nasılsınız ben çok mutluyum dün akşam 2.ci kez hala oldum dünya tatlısı bi oğluşumuz daha oldu şimdiden beni doğum korkusu sardı ((

Allah anali babali buyutsun ama bunlari simdiden dusunme icini ferah tut

bende hamile kalmadan önce her sabah yeşil çay içiyordum..hamilelikte zararlı olduğunu öğrendim..sabahları ballı ılık limonlu su içiyorum hem bağırsaklarımada iyi geliyor...

Peki bu balli ilik su bagirsaklari calistiyormu problemim varda benmde

Allah anali babali buyutsun ama bunlari simdiden dusunme icini ferah tut

Peki bu balli ilik su bagirsaklari calistiyormu problemim varda benmde

valahi kızımdayken doktoruma yalvarmıştım ameliyathanede sen beni bırak ben yarn söz gelicem bugün doğurmıyım diye canlı calı kollar ayakbilekleri bağlanınca iş bitiyo zaten kaçışın yok ama hastaneme ve doktoruma sonsuz güvenim var onları düşününce rahatlıyorum zaten

kaan kocatepe uzman tv de üç çayı öneriyor, isteyen izlesin: Rezene çayı, papatya çayı ve ısırgan otu çayı

Hamisler birde hangi sutu iciyorsunuz doktorum bana su uzun sure dayananlardan icmemi soyledi tam pastorize oldugu icin

ben normal süt içtim hep bu yüzden kızım hftasın dan büyük ve uzun doğdu kızm 34hftlık doğdu ama 37 hftlık bir bebek gibiy di dktorlar çok şaşırdı bunun sütle alakası varmış doğru veya yanlış dktorlar öle dedi..

Canım allah analı babalı büyütsün.Gözünüz aydın.Darısı da bize olsun insallahh

canım ben doktora sormadım ama sütle ilgili bir sürü söylenti cıkınca yogurt ve kefire yöneldim daha cok.Kefir de 1 bardaktan fazla içilmemeliymiş hamilelikte bilginiize.

yoğurt fazla yemedim ben hep süt içtim kefiri de ilk defa inan bana senden duydum kefir nedir inanın bilmiyorum..

yoğurt fazla yemedim ben hep süt içtim kefiri de ilk defa inan bana senden duydum kefir nedir inanın bilmiyorum..

canım bendede bitmek ve geçmek bilmeyen bi yanma var, ekşime gibi..su içmekten fenalık geldi..onun haricinde çk şükür birşey yok. tabi mide yanıp ekşiyince hafif bulantı gibi karışık birşeyler oluyor :) kramp için muz önerilir. kramp sebebi potasyum eksikliğinden kaynaklanıyor. kilo derdin varsa benim gibi haftada 1 tane kesin ye.

1- 3 aralık
2-6+6 da ilk gittim muayeneye aslında ben gittiğimde sat"ıma göre 7 haftalıktı. doktor 6+6 dedi. 1 gün sonra döllenmiş oluyor sanırım. dktor bişi demedi.
3- doktor hazırlan dedi bende üstten mi bakıcaksınız dedim. olur üstten bakalım dedi. içimde bir şüphe acaba alttan mı bakıcaktıda ben öyle diyince üstten baktı :)

bugün gittim doktora bebk düşmüş canım

canım benim geçmiş olsun. benimde ilk bebişim düştü. hamdolsun şimdi 2. ye hamileyim. tam 34 gün sonra hamile kaldım. yani tam 1 adet.rabbim hayırlsını versin. sağlıksız bebek tutunamazmış dediler bana. Yaradan hayırlısını versin. sakın üzülme. rabbim sana sağlık versin yine olur..

herkese çok teşekürler öncelikle doktor stresten oldugunu söledi düşügün sakın stres yapmayın kendinizi ve bebeklerinizi üzmeyin

canım benim düşükte doktor sebebini bana sordu. tuhaf değilmi? stresmi yaptı, ağır birşeymi yaptın neden böyle oldu dedi. anlamıyrm. benim doktormy tuhafti. cahilliğime geldi ilk hamileliğim. sancım çok olurdu mesela. çocuk tutunamıyormuş ozaman.

nerden anladı düşük tehliken olduğunu canım???

bende de sanirim vajinal mantar sorunu basladi...nasil kasiniyor bir bilsen, ozellikle geceleri

ya canım bende kaşıntı yok ama, ilişki sırasında yanma var. acıyor. bide dışta elime hafif gelen birşey var. akıntımda süt gibi diyebilirm. peynir gibi değil öle pütür pütür.

canım bende haftalık kullanıyorum. henüz 1 tane vuruldum. 3 hafta vurulacağım. tehlikeli dönemi atlatana kadar. ilkim düşüktü çünkü. tedbir amaçlı istedi doktorum. yarın sana adını yazarım..işteyim. iğne evde.

çoooooooook uykum var.....utanmasam masaya başımı koyup uyucam (((((((

bende uyumak istiyrm bendeeee.. hiç kalkmamak istiyrm yataktan. birde bu halde çalışıyoruz yaaaaa...herşey onlar için..miniklerimiz içinnn..

eylül anneleri var canım ben de ordayim bekleriz gel tatlım. Bu arada bitki çayları iyi geliyor mu kızlar icerSen midem rahatlar mi

canım bitki çayları hamileler için iyi değil. dotoruna sormadan içme. ben genel olarak hiçbirini içmiyorum :) doktor tavsiyesi alarak iç. maydonozda yeme. aynı etkiyi yapıyor canım. rahimi açıyormuş. düşük tehlikesi Allah muhafaza..

Kizimda su dan cok tiksindim en az 10 marka degistirdim hepside kokuyordu:)drumun onerisiyle bardaga 2 damla limon sikiyordum limon kokuyu bstiriyordu iciyordum.birde bir surahi suya 1 kabul tarcin atip bekletip oyle ictim bunlari deneyin.bulanti icinde cubuk kraker leblebi iyi geliyordu.birde cantanizda poset bulundurun olmadik anda cikarma istegi duyarsaniz kurtarici olur.

bende normalinde su hiç içemezdim, günde 2-3 litre içiyorum şuanda

Canım kefir probiyotik bakımından cok zengin bir icecek.Tadı eksi ayran gibi.İçinde yararlı bakteriler var.Kanserden bagısıklık sistemine kadar bir cok hastalıga iyi geliyor.Ben onu içtim içeli hasta olmak nedir bilmiyorum

bende icme konusunda bildiklerimi yazayim
bitki cayi olarak ihlamur, zencefil ve rezene maksimum 2 bardak cok acik icilecek. yesil cayda kafein oldugundan. onerilmiyor bilhassa adacayi ve feslegenden uzak durulacak.
hergun 2 bardak sut icilecek, mumkunse marketlerde satilan gunluk sutlerden olacak, gazi olanlar laktozsuz sut tercih edebilirler
kefir maksimum 1 bardak tuketilecek( ben kefiri evde yapiyorum yagsuz sutle)
her gun 1 porsiyon yogurt tuketilecek ( ben yogurdu da evde yapiyorum)
pastorize urun tercih edenler bu urunlerin yagsizlarini tuketebilirler.
sonuc olarak hergun kefir, yogurt, ve sut tuketiyorum ben de.

nerden anladı düşük tehliken olduğunu canım???

bilmiyorum sadece ultrasyondan baktı ve bebek düşmek istiyor dedi duyunca zaten ağlamaya başladım hemen istediği testleri yaptırdım temiz güzel dedi dikkat et haftaya tekrar gel dedi yani cumartesi gitmem gerekiyor ama bu doktora gitmek istiyorum şuan doktor arayışındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…