2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben zayif oldugum icin doktorum ilac verdi kesinlikle yemem gerekmis bana zencefil cayini soyledi,beyaz leblebide iii gelir mideye kisa zaman aralikalri ile yemek gerekmis mide bulantisina karsi

evet ne kadar da miden bulansın yemek gerekir yoksa hastahanede yatmak durumun da kalırsın benim öyle oldu midem bulanıyor diye hiç bişey yemedim dktor hastahanede yatacaksın dedi 1 hft yattım idrarım da 3pozitif keton çıktı bu bebeğin enfeksiyon kapmasına neden oluyormuş bu yüzden benim bebeğim enfeksiyon kaptı ve 34 hftalık doğdu ilk 3 ayımdan beri hastahanede yttım bebek doğduktan sonra da 1hft küvöz de yattı çok kötü bişey..

Tum doktorlar okadar farkli ki hepsi ayri ayri seyler soyluyor

Bebek enfeksionu nasil aldi peki bide ne oluyor bu keton

Vallahi kafam karishti. Cayi birakayim ben o zaman :) Sag olun bilgiler icin. ALLAH hepimize evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin inshallah :)

kızlarrr selam nasılsınız.. bebeğinizin cinsiyeti hakkında tahmininiz varmı.. ben hep erkek hissediyorum. çin takvimine görede erkek. çevremdeki herkes bence erkek diyor. birde tatlı yiyorum sürekli.. tabi Allah sağlıklı evlat versin kızı erkeği ne farkeder. ama yinede merak ediyor insan..

ben siyah çayı tam bıraktım. Rezene ve Papatya çayı içiyorum.
Alman sitesinde okudum günde iki pardak kofeyinli içecek içe bilirmişiz. Mesela bir bardak kahve ve bir bardak cola, veya 2 bardak sihay çay.
2 bardağı geçmicek.....fazla koffeyin erken doğum riski getirirmiş diye okudum......

selam küçük anneler nasılsınız bakalım. Az önle Kustum ya kusunca 10dakika falan çok rahatım. Canım hiçbirşey yemek istemiyor. Bir de kızım var onun kakasini temizlerken gittim Kustum. Çok üzülüyorum ya bu bebek süpriz yaptı geldi şimdi hiç öyle adapte olamıyorum kızımı sevdiğim gibi severim di mi onu da. Bir de ilk hamilelikte hastaneye bıle yattım serum bağladılar ama şu an hissettiğim bir bıkkınlık hissi yoktu şu an o kadar zor geliyor ki bu bulantılar kurmalar sanki kızima haksızlık mis gibi geliyor. Hormon lar mi coştu bilmiyorum ama ben Kustum diye kızım hadi kaçıyor anne annedi bağırıyor ö yaptım kızim diyorum ve yüzünü yıkarken ağlıyorum

cola çaydan daha zararlı değilmi?

Cin. Takvimine inanmiyorum kizimda erkek diyordu bunda da kiz gosteriyor:)cinsiyeti belli olsada alis veris yapsam biraz en zevkli kismi alisveris bence.arkadasimin prof dr kendisine kasim aralik erkek ayi demis hamile kalmaya bak demisti ben inanmamistim gerci ama bu 2 ayda erkek bebek daha cok oluyormus guya:)

Birde isinin ehli dr cinsiyetini 12 haftada goruyor ama soylemiyor cogu.mart-nisan gibi ogreniriz sanirim cinsiyetlerini.

Almanlar tabi hep kahve ictigi icin sorun yok doktorumda bana bir bardak ic dedi zaten kahve ile aram yok dedim

slm hnlar ben 2004 eylül annesiyim aranıza kabul ederseniz memnun olurum

Canım hoşgeldin.Sen tecrübelisin bizler de senin tecrübelerinden faydalanırız.İyi ki geldin

Canım ben de hiç doymuyormusm gibi.Aklım sürekli yemekte.Bir de evde olunca tvde sürekli yemek programları.Gördüğüm herseyi canım istiyor Ama dikkat ediyorum cünkü zaten kilolu hamile kaldım.Birde vücudum su tututor şimdiden şiştim.Doktor tuzu tamamen kes dedi.Tuzsuz da yapamıyorum ama dayancaz mecbur.Hersey bebişlerimizz için.İnsalah kıymet bilir sıpalar

Canım bunların hepsi hormonlarından.Bir süre sonra alısacaksın bu duruma da.Tabiki seversin onu da kızın gibi. Hiç stres yapma kendine allah korusun bebegine zarar gelirse daha cok üzülürsün.

cola çaydan daha zararlı değilmi?

yani normal durumda eve öyle ama, hamilelikte kafein oranına bakarsan bir bardak çayda 75 mg kafein var bir bardak colada ise 50 mg.
kafein bizim için şuanda önemli olan yani eskisi gibi günde 5-10 bardak çay içmeler bitti

gönderdim çıkmamış...tekrar yazağım

1 bardak cola da 50 mg kofein var
1 bardak çayda ise 75 mg kofein var

o yüzden ikiside bizim için kötü şuan, çok kofein iyi değil bebişlere .......

yinede cola yerine açıkta olsa çay içilmesi daha mantıklı zararlı birşey hele hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…