kızlarrr selam nasılsınız.. bebeğinizin cinsiyeti hakkında tahmininiz varmı.. ben hep erkek hissediyorum. çin takvimine görede erkek. çevremdeki herkes bence erkek diyor. birde tatlı yiyorum sürekli.. tabi Allah sağlıklı evlat versin kızı erkeği ne farkeder. ama yinede merak ediyor insan..
eylül anneleri var canım ben de ordayim bekleriz gel tatlım. Bu arada bitki çayları iyi geliyor mu kızlar icerSen midem rahatlar mi
ya kızlr tuz zararlı demişsinz ama ben ancak midemi tuzlu şeylerle bastırıom ve çok tüketiorum ne gibi zararı var bildiğiniz
benim iştahım çok açık....bu gidişle rahat 20 kg alırım....mide bulantın mı var? bende yok...seninle gebeliğimiz aynı...
bulantım yok sadece bu sabah oldu ve kustum ama üşüttüm ondan da olur normalde yok hiçbirşeyim ama yemek yemek istemiyorum zorla yiyorum senin nasıl gidiyor hamileliğin
geçmiş olsun canım...dikkat et kendine...bu dönemde ilaç kullanamayız..ve hasta olmaktan korkuyorum bu nedenle..benim hamileliğim şimdilik iyi gidiyor..sadece kendimi yorgun hissediyorum..enerjimin azaldığını ve uykuya daha düşkün olduğumu fark ettim...hamileliğim satla uyumlu değil...hafta sonu özel hastaneye gittim...kesem 1cm miş.. o nedenle tahmini 5 haftalık denildi...aslında tam olarak ne kadarlık olduğundan emin değiliz....
Almanlar tabi hep kahve ictigi icin sorun yok doktorumda bana bir bardak ic dedi zaten kahve ile aram yok dedim
hergün birer bardak türk kahvesi içebilir miyiz? kahveye çok düşkünüm...nescafeyi de çok severim...
canım benim bildiğim bitki çayları hamilelikte önerilmiyor... vücudu rahatlattığı için düşük riskini artırıyormuş....eylül anneleri var canım ben de ordayim bekleriz gel tatlım. Bu arada bitki çayları iyi geliyor mu kızlar icerSen midem rahatlar mi
ya kızlr tuz zararlı demişsinz ama ben ancak midemi tuzlu şeylerle bastırıom ve çok tüketiorum ne gibi zararı var bildiğiniz
kızlar çok fazla sıcak tüketmeyin. Sıcak ve yağlı şeyler bulantı yapıyor. Bulantıyı tetikliyor. Elinizden geldiğince ılık yada soğuk yemekler yiyin ve çay vs lütfen içmeyin. İlerde kan takviyesine başladıklarında tedavi sürecim uzar çay yüzünden kanı kurutuyor.
slm kızlar nasılsınız
Vucutta su tutuyor ama kararinda tuketmek gerek tuzu
Bende demir eksikligicikti ve ilac aliyorum hamile oldugumu ogrendigimden beri cay icmiyorum
Ben iyiyim sen nasilsin
Bende demir eksikligicikti ve ilac aliyorum hamile oldugumu ogrendigimden beri cay icmiyorum
Ben zayif oldugum icin doktorum ilac verdi kesinlikle yemem gerekmis bana zencefil cayini soyledi,beyaz leblebide iii gelir mideye kisa zaman aralikalri ile yemek gerekmis mide bulantisina karsi
Sen daha yenisin hafta olarak senn haftanda bende iyidim ama pazartesi sali cok kotu oldum ins sen hic yasamazsin cok zor gercekten suyu icmen gerek tabi meyvede onemli ama suyun yeri ayriokuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar aşır derecede bulantı çekiyorlarımış ALLAH yardımcınız olsun kızlar bende biraz ar ama daha hiç kusmadım yemeğimide şöyle böyle yiyorum ama da ha çok kahvaltıya yumurtaya eğilimliyim kızımda yumurta yiyemiyorum diye çok üzülmüştüm bunda çok şükür yiyorum yalnız kızlar ben sudan tiksindim su takviyesini nasıl yapcam bilmiyorum portakal felan yiyorum ama şöle kana kana bi su içemiyorum
ALLAH iyilik versin bende evde kukuma kuşu gibi oturuyorum cnm işde yapamıyorum dr yatcan dedi öle yani
demir eksikliği ilacını bende kullandım vitamin ilacı da doğum yaptım hala kullanıyorum doğumdan sonra 6 ay kullanılacak bilginize...Vucutta su tutuyor ama kararinda tuketmek gerek tuzu
Ben iyiyim sen nasilsin
bende içmiyorum. Çok zorda kalırsam imamın abdest suyundan 1 bardak ılık içiyorum
bende bulantılardan şikayetçiyim..doktor bulantı için ilaç vermedi banada zencefil çayından günde 2 bardak içebilirsin dedi..Ama ben bir bardak içiyorum ne olur ne olmaz diye..gerçektende işe yarıyo ama geçici bir süre sonra tekrar başlıyor..
demir eksikliği ilacını bende kullandım vitamin ilacı da doğum yaptım hala kullanıyorum doğumdan sonra 6 ay kullanılacak bilginize...
Sen daha yenisin hafta olarak senn haftanda bende iyidim ama pazartesi sali cok kotu oldum ins sen hic yasamazsin cok zor gercekten suyu icmen gerek tabi meyvede onemli ama suyun yeri ayri
Bende yatiyorum devamli ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?