2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

eylül anneleri var canım ben de ordayim bekleriz gel tatlım. Bu arada bitki çayları iyi geliyor mu kızlar icerSen midem rahatlar mi

benim daha 5+5 ama ben kız diyorum çin takvimine görede kız ama allah hayırlısını sağlıklısını versin gerisi önemli değil..

eylül anneleri var canım ben de ordayim bekleriz gel tatlım. Bu arada bitki çayları iyi geliyor mu kızlar icerSen midem rahatlar mi

Doktorum bana zencefil cayini onerdi istersen kendi doktoruna da sor cunku doktorlarin hepsi farkli

ya kızlr tuz zararlı demişsinz ama ben ancak midemi tuzlu şeylerle bastırıom ve çok tüketiorum ne gibi zararı var bildiğiniz

kızlar çok fazla sıcak tüketmeyin. Sıcak ve yağlı şeyler bulantı yapıyor. Bulantıyı tetikliyor. Elinizden geldiğince ılık yada soğuk yemekler yiyin ve çay vs lütfen içmeyin. İlerde kan takviyesine başladıklarında tedavi sürecim uzar çay yüzünden kanı kurutuyor.

ya kızlr tuz zararlı demişsinz ama ben ancak midemi tuzlu şeylerle bastırıom ve çok tüketiorum ne gibi zararı var bildiğiniz

ben geçen gün hamielikde beslenme için bir yazı okudum ve tuzsuz yemekde vücutta su kaybı yaparak erken doğuma kasıkmalara neden olurmuş. Tuzlu ise ödem yaparmış yani standart tuzu kullanmada zarar yok. Kilo ile ilgili takıntın da yoksa hiç problem olmaz ama standart tuz ölçüleri kullanmak lazım

okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar aşır derecede bulantı çekiyorlarımış ALLAH yardımcınız olsun kızlar bende biraz ar ama daha hiç kusmadım yemeğimide şöyle böyle yiyorum ama da ha çok kahvaltıya yumurtaya eğilimliyim kızımda yumurta yiyemiyorum diye çok üzülmüştüm bunda çok şükür yiyorum yalnız kızlar ben sudan tiksindim su takviyesini nasıl yapcam bilmiyorum portakal felan yiyorum ama şöle kana kana bi su içemiyorum

Vucutta su tutuyor ama kararinda tuketmek gerek tuzu

Bende demir eksikligicikti ve ilac aliyorum hamile oldugumu ogrendigimden beri cay icmiyorum

slm kızlar nasılsınız

Ben iyiyim sen nasilsin

Bende demir eksikligicikti ve ilac aliyorum hamile oldugumu ogrendigimden beri cay icmiyorum

Ben iyiyim sen nasilsin

ALLAH iyilik versin bende evde kukuma kuşu gibi oturuyorum cnm işde yapamıyorum dr yatcan dedi öle yani

Ben zayif oldugum icin doktorum ilac verdi kesinlikle yemem gerekmis bana zencefil cayini soyledi,beyaz leblebide iii gelir mideye kisa zaman aralikalri ile yemek gerekmis mide bulantisina karsi

bende bulantılardan şikayetçiyim..doktor bulantı için ilaç vermedi banada zencefil çayından günde 2 bardak içebilirsin dedi..Ama ben bir bardak içiyorum ne olur ne olmaz diye..gerçektende işe yarıyo ama geçici bir süre sonra tekrar başlıyor..

Sen daha yenisin hafta olarak senn haftanda bende iyidim ama pazartesi sali cok kotu oldum ins sen hic yasamazsin cok zor gercekten suyu icmen gerek tabi meyvede onemli ama suyun yeri ayri

ALLAH iyilik versin bende evde kukuma kuşu gibi oturuyorum cnm işde yapamıyorum dr yatcan dedi öle yani

Bende yatiyorum devamli ohhh

Ben iyiyim sen nasilsin
demir eksikliği ilacını bende kullandım vitamin ilacı da doğum yaptım hala kullanıyorum doğumdan sonra 6 ay kullanılacak bilginize...

bende içmiyorum. Çok zorda kalırsam imamın abdest suyundan 1 bardak ılık içiyorum

Normalde de icmezdim cogunlukla yesil caycigim ben ama sormayi unuttum icebilirmiyim diye artik bu donem bitene kadar bole

Bana verdi yemek yememi engeliyordu kusmak ve busabah ilaci almadim cok iyiyim diye kahvaltim gitti

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben rennie diye şurup kullanıorum uzun zamandır ilk defa dün ilaç sayesinde yemek yiyebildim o da sadece bi türyemek eğer çok zorlanıosanz doktorunuza sorup kullanmanız tavsiye ederim dün ve bugün çıkarma durumu yaşamadım çok şükür

demir eksikliği ilacını bende kullandım vitamin ilacı da doğum yaptım hala kullanıyorum doğumdan sonra 6 ay kullanılacak bilginize...

Bana da bi vitamin ilaci verdi folikden omegaya kadar hersey var icinde kocaman bi hap yutmak zor peki emzirirken zarari yokmu

Sen daha yenisin hafta olarak senn haftanda bende iyidim ama pazartesi sali cok kotu oldum ins sen hic yasamazsin cok zor gercekten suyu icmen gerek tabi meyvede onemli ama suyun yeri ayri

Bende yatiyorum devamli ohhh

Fazla yatmayın hmlar daha çok kötü olursunuz kafanızı başka şeylere verin örnğn bebişinizi kucağınıza alacağınız anı düşünün bütün sıkıntılarınız geçer emin olun bu çok işe yarıyor...

hayır yok süt verirken sendeki bütün vitaminleri bebek alıyor bebeğin daha çok vitamine ihtiyacı var tabii ki anne sütünden bu nedenle dktor kullanmanı tavsiye ediyor bilginiz olsun zararı olur şüphesine kapılmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…