ooo süpersin çok teşekkür ederim...
benden 2 tüp kan bir idrar alındı
kan testinden biri tam kan sayımı kansızlık demir eksikliği folik asit yada vitamin eksikliği kalıtsal bir hastalık varmı yok mu diye
diğeri tsh oda tiroit tanısı için
idrar tit(tam idrar tahlili) idrarda enfeksiyon varmı yokmu, erken gebelik döneminde aşırı bulantı ve kusmaları olan kişinin beslenme durumunu öğrenmek,gebeliğin ilerleyen aşamalarında idrarda protein varlığını ortaya çıkarmak,ve anne adayının yeterli su içip içmediğini değerlendirmek için yapılıyormuş...
hamile kaldığımdan beri şimdiye kadar 2 kez doktora gittim ve benden hiç tahlil istemedi..sadece ultrasondan baktı...önümüzdeki hafta tekrar çağırdı o zamanda yapmazsa bari ben zorlayayım...endişelendim şimdi bi baksın ne var ne yok diye dimi...
amin dua ediorum hep ama çok zayıf ve olumsuz düşünen bi insanım...
cumartesi günü başka bir doktora gitcm söylememeyi falan düşünmemiştim aslında insanın başka şeyler aklına gelmiyor bu şekilde hiç düşünmemiştim çok sağol sende istanbuldasın sanırım nerdesin
tatlım ben de 4. gidişimde istedi 8+0
3. kez hamileyim. 4,5 yıllık evliyim canım. ikiside düştü bu bebeğimde korkmamayı öğrendim ve şimdiye kadar sıkıca tutundu annesine.
Sen de onu ne kadar sıkarsan ne kadar üzülürsen o kadar kötü hissedersin. Azıcık güzel düşün hatta hayallerini falan kur. Kendini üzersen sıkarsan o bebeğin korkar ve gelmek istemez allah korusun
hamile kaldığımdan beri şimdiye kadar 2 kez doktora gittim ve benden hiç tahlil istemedi..sadece ultrasondan baktı...önümüzdeki hafta tekrar çağırdı o zamanda yapmazsa bari ben zorlayayım...endişelendim şimdi bi baksın ne var ne yok diye dimi...
ne kadarlık senin benim bu testleri istediğinde tam 5 haftalıktı ama o düşükten şüphelendiği için istedi yoksa çok bildiğinden değil bence:)
benim 7+3... 6 ay önce 5 haftalıkken bir düşük yaşadım...şimdi o yüzden biraz endişeleniyorum...
Doktor bize cinsel ilişki konusunda dikkatli olduktan sonra ok dedi.Dİkkatliden kastı cok zorlamamaktı heralde ama yine de tedirgin oluyorum.Öyle olunca motive de olamiyorum.Olmasa daha iyi benim için
ben geceleri hep karnımın üstüne yatmış şekilde buluyorum kendimi daha 7 haftalığım sonra sabaha kadar uyku girmiyo gözüme nasıl yaparım böyle bişey diye .. şimdiden yatış pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz?
Canım ilk üç ay yatış pozisyonu önemli degil. sonra sola doğru yatmak gerekiyormuş.nasıl kontrol etcez kendimizi bilmiyorum
ben geceleri hep karnımın üstüne yatmış şekilde buluyorum kendimi daha 7 haftalığım sonra sabaha kadar uyku girmiyo gözüme nasıl yaparım böyle bişey diye .. şimdiden yatış pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz?
:) daha bu sabah baktım çünkü dün bende karnımın üzerine yattım ama 3 aya kadar serbetmiş sonrasında da yatsan bile bebeğe zarar vermiyormuşsun ama yinede sırt üstü yatmayı ve sol tarafına yatmayı tavsiye ediyorlar.
Canım ilk üç ay yatış pozisyonu önemli degil. sonra sola doğru yatmak gerekiyormuş.nasıl kontrol etcez kendimizi bilmiyorum
evet canım deli yatıyom anca göbüş büyürse dikkat ederim heralde... sen de şişkinlik var mı ...ben de arada oluyo soruyom çevreme... ne bee karnın midene iyice yapışmış diyolar senin tersine olacak sırtından çıkacak heralde diyolar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?