2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hamile kaldığımdan beri şimdiye kadar 2 kez doktora gittim ve benden hiç tahlil istemedi..sadece ultrasondan baktı...önümüzdeki hafta tekrar çağırdı o zamanda yapmazsa bari ben zorlayayım...endişelendim şimdi bi baksın ne var ne yok diye dimi...

tatlım ben de 4. gidişimde istedi 8+0

amin dua ediorum hep ama çok zayıf ve olumsuz düşünen bi insanım...

3. kez hamileyim. 4,5 yıllık evliyim canım. ikiside düştü bu bebeğimde korkmamayı öğrendim ve şimdiye kadar sıkıca tutundu annesine.
Sen de onu ne kadar sıkarsan ne kadar üzülürsen o kadar kötü hissedersin. Azıcık güzel düşün hatta hayallerini falan kur. Kendini üzersen sıkarsan o bebeğin korkar ve gelmek istemez allah korusun

Canım söylediğin zaman onun üzerinden değerlendirme yapıyor
en ufak bişey bile görseler hımmm evet deyip seni endişelendiriyolar zaten ciddi bi sorun
varsa bu dr da görür
yoksa bişey demez işet bu kadar

evet ben de istanbuldayım 4. leventte oturuyorum.

ne kadarlık senin benim bu testleri istediğinde tam 5 haftalıktı ama o düşükten şüphelendiği için istedi yoksa çok bildiğinden değil bence:)

Bize doktorumuz cinsellik serbest dedi cok sukur bi sorunumuz yok Allah da acidi bana ne anne var ne kardes ole olsakim bakardi bana

ben geceleri hep karnımın üstüne yatmış şekilde buluyorum kendimi daha 7 haftalığım sonra sabaha kadar uyku girmiyo gözüme nasıl yaparım böyle bişey diye .. şimdiden yatış pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz?

Doktor bize cinsel ilişki konusunda dikkatli olduktan sonra ok dedi.Dİkkatliden kastı cok zorlamamaktı heralde ama yine de tedirgin oluyorum.Öyle olunca motive de olamiyorum.Olmasa daha iyi benim için

Canım ilk üç ay yatış pozisyonu önemli degil. sonra sola doğru yatmak gerekiyormuş.nasıl kontrol etcez kendimizi bilmiyorum

Canım ilk üç ay yatış pozisyonu önemli degil. sonra sola doğru yatmak gerekiyormuş.nasıl kontrol etcez kendimizi bilmiyorum

yani değil mi yatakta pır dönüyom zati midem yanıyor, aKşamları hüngür hüngürüm .. hormonlarım ele geçirdi beni... evden mutfaktan tiksindim herşey kokuyor... bir de onu ayarlama stresii olmasın şu haftaları bir atlatsak keyfini sürecem de şu güzelliğin... hayırlısıyla.. aynı durumlar varmı sen de de

:) daha bu sabah baktım çünkü dün bende karnımın üzerine yattım ama 3 aya kadar serbetmiş sonrasında da yatsan bile bebeğe zarar vermiyormuşsun ama yinede sırt üstü yatmayı ve sol tarafına yatmayı tavsiye ediyorlar.

evet canım deli yatıyom anca göbüş büyürse dikkat ederim heralde... sen de şişkinlik var mı ...ben de arada oluyo soruyom çevreme... ne bee karnın midene iyice yapışmış diyolar senin tersine olacak sırtından çıkacak heralde diyolar :))

slm bu arada tşk beni arkadaşlığa kabul ettiğin için ilk üç ay önemli değil ama sonraki aylar çooooooook önemli yatış konusu bir de size önerim bebişleriniz hareketlenmeye başlayınca biraz çikolata yiyip solunuza yatarsanız bebeklerinizin hareketlerini çok güçlü hissedersiniz o zaman değmeyin keyfinize muhteşem bişey...

şuan yok 4 haftalıkken bilmiyordum ozaman hamile olduğumu çok fazla şişkinlik vardı karnım kocaman kabızlık hamilelikte sık görülen birşeymiş kişiye göre değişir tabi ama şuan birşeym yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…