2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba annişler
yaa bişey sorucam size bana 5 haftalık iken doktorum cinsel ilşkiyi 1 hafta yasaklamıştı şimdi 8 haftalığız ancak benim içime kurt düştü bişey olur mu die
size doktorlarınız ne dedi bu konuda:))))

Düşük riskiniz yoksa ve doktor uyarmamışsa sorun yoktur.Bana KESİNLİKLE yasak dedi mesela...

kizlar ben kahve olarak da bir tek kafeinsiz kahve tuketiyorum. turk kahvesini falan biraktim. kafeinsiz kahveyi de her gun tuketmeyi dusunmuyorum. biraz fedakarlik yapmak lazim.

Kamser o ne demekmiş öyle bebek düşmek istiyor diye laf mı olur yaa
bence sen başka bi dr a daha görün,muayene sırasında hiç bişey söyleme,
yani işte bebek düşer dediler de falan da hiç bahsetme
ilk defa dr gidiyomuşun gibi yap bakalım o da aynı şeyi söyleyecekmi
böylece sağlamasını yapmış olursun.

Cinsel ilişki konusunda bize dr bişey demedi,ama 1 hafta dediyse yani
bi sakınca yoktur heralde sonuçta önümüzde daha 7 ay var nereye kadar?

Bu arada kızlar kim hangi besini yazsa zararlı diyosunuz yaa
valla okurken gülüyorum artık bence bazı gıdaları abartmamak şartıyla yememizde içmemizde bi sakınca yok
yani ada çayı,bitki çayı vesaire ben günde ancak içsem içsem 1 fincan ya içerim ya içmem ee şimdi nesi zararlı bunun?
veya canım çektiyse 1 fincan missss gibi türk kahvesi,veya bir iki kıtır cips
bilmiyorum yani ama ben sizin gibi düşünmüyorum
bu lkadar düşünüp kurmaya gerek yok bence...Canınızın çektiğini yiyin gitsin arkadaşlar hııı tabi çoook düşkünsünüzdür
günde 3 paket cips yerim diyorsanız işte o zaman endişelenip burda paylaşacak sınırdasınız demektir.

teşekkür ederim kızlar.
onlar birşey olucak diye o kadar çok korkuyoruz ki Allah'ım kucağımıza onları almayı nasip etsin. Benden de 3 tüp kan aldılar ve idrar tahlili canım onlar rutin yapılan şeyler canını sıkma

senin kanaman mı var ki canım sonradan 15 gün yasakladı?

Kizlar ben eylul annelleri adina facede grup actim grup gizlidir arama ypinca bulamazsiniz.paylasimlarimizi kimse goremez.katilmak isrteyen bana ozelden adini gonderirse eklerim bende.bizim kizimdan dolayi ocak annelerininde var cok rahat oluyor.

Aynı fikirdeyim...

3 tüpte bayıldım 6 tüpte ölürdüm herhalde.İnş herşey düzgün çıkar..Sonrada ense kalınlığı filan ölçülecekmiş galiba?Çok tedirginim ya nasıl geçecek kalan 7 ay...

İşte burda takıla takıla geçeeck canım
sıkıntıya sokma kendini,rahat ol daha çok başındayız
bu kadar evham yapma sakın,ilk doğuran sen olmayacaksın ki
bi de bakacaksınki bi avazda hooopp mis kokulu bi kuzunun çığlığını duyuvermişsin...

Kizlar ben eylul annelleri adina facede grup actim grup gizlidir arama ypinca bulamazsiniz.paylasimlarimizi kimse goremez.katilmak isrteyen bana ozelden adini gonderirse eklerim bende.bizim kizimdan dolayi ocak annelerininde var cok rahat oluyor.

ben istiyorum ama özel msj atamaıyorum kapalı 100 mesaj dior

Ayy canım inş ya amin diorum...

ya kızlr tuz zararlı demişsinz ama ben ancak midemi tuzlu şeylerle bastırıom ve çok tüketiorum ne gibi zararı var bildiğiniz

canım benim doktorum ilk üç ay tuzlu kraker filan yiyebilirsin bişey olmaz dedi.bende çok kötüydüm iki haftadır mide bulantısından hatta klozetin başından hiç kalkamıyordum.bikaç defa serum taktırdı doktorum.şimdi iyiyim yatmak iyi geliyor.15 dk arayla hafif şeyler hazırlıyor annem.yiyorum 4 gündür kusmam durdu.az ve sık ye.

Kızlar benden ilk kez kan alındı 3 tüp bir de idrar.Bu ne oluyor?yani ne için?

benden 2 tüp kan bir idrar alındı
kan testinden biri tam kan sayımı kansızlık demir eksikliği folik asit yada vitamin eksikliği kalıtsal bir hastalık varmı yok mu diye
diğeri tsh oda tiroit tanısı için
idrar tit(tam idrar tahlili) idrarda enfeksiyon varmı yokmu, erken gebelik döneminde aşırı bulantı ve kusmaları olan kişinin beslenme durumunu öğrenmek,gebeliğin ilerleyen aşamalarında idrarda protein varlığını ortaya çıkarmak,ve anne adayının yeterli su içip içmediğini değerlendirmek için yapılıyormuş...

ooo süpersin çok teşekkür ederim...

3 tüpte bayıldım 6 tüpte ölürdüm herhalde.İnş herşey düzgün çıkar..Sonrada ense kalınlığı filan ölçülecekmiş galiba?Çok tedirginim ya nasıl geçecek kalan 7 ay...

canım ense kalınlığı dediğin ultrsonla bakılıyor yine ayırca birde kan alıcaklar o kadar zor değil kuzum. Korkma bişeycikler olmaz. Rabbimden hayırlısını iste canım

cumartesi günü başka bir doktora gitcm söylememeyi falan düşünmemiştim aslında insanın başka şeyler aklına gelmiyor bu şekilde hiç düşünmemiştim çok sağol sende istanbuldasın sanırım nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…