2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Tabi biz bile yerken nekadar mutlu oluoruz onlar iceride cikolataya doyunca tabi bol bol hareket ediorlar ah bi hareketlense hatta dogsa die bekliyorum

kizlar sizin de vucudunuz sis mi? ben aynaya bakinca kilo almis gibi duruyorum ama tartida muhim bir degisiklik yok. normal degil mi bu sislik?

Rica ederim canım.Tecrübelerinden faydalanmak yararımıza olacak.2 kere yasamıssın bu duyguyu.Saglıkla sıhatle tamamlamak bize de nasip olur insallah..

Canım benim o kadar midem bulanmıyor.Günde 1-2 kere hafif hissediyorum hemen camı acıp tmeiz hava alıyorum geçiyor.Yalnız az önce canım bişiler istedi ne oldugunu söylemeyim. Hevesle girdim mutfaga yaparken acayip bulandım kokusundan.Bıraktım öylece duruyo mutfakta Duygusal acıdan hassasım ben de.Aksama kadar esim calıstıgı için evde yalnzım.Tvde gördüğüm sacma sapan seylere bile aglıyorum sonra da diyorum delimiyim ben

Bu sislik icin arkadasimin doktoru isirgan otu ve yesilcayi birlikte demle ic demis ben hamilelikdne once deniyordum gercekten cok ise ysriyordu ama doktorada sormadan olmaz

ben pek dikkat etmiyorum ama benim de yarı karnıma doğru yattığım oluyor
sırt üstü yatınca da belim çok ağrıyor

amin inşallah bütün dualar annelerin ve anne olacakların olsun rabbim size bir avaz da doğurmayı nasip etsin doğum çok zor allah yardımcınız olsun...

hem ben güzel zamana denk geldiğini düşünüyorum. Heleki bol bol yüzer ve yürürsek dahada kolay olucak diye inanıyorum
Yada inandırmak istiyorum

hem ben güzel zamana denk geldiğini düşünüyorum. Heleki bol bol yüzer ve yürürsek dahada kolay olucak diye inanıyorum
Yada inandırmak istiyorum

Evet kesinlikle bu donemlerimizz bitsin mart gelsin havalar isinsin yuzerizde doktorlar cok tavsiye ediyor yuzmeyi yurumeyi hatta benm doktorum bisiklete bile binebilirsin dedi

Dogum icin kurs dusunuyormusunuz kislar

Kislar istifra ettikden sonra muhakkak dislerinizi fircalayin asitler disleri curutebiliyormus ve gidebilirseniz dis doktoruna gidin kontrol olun

ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Miden alıyorsa, bulantın yoksa canının çektiğinden az da olsa yemek lazım abartmamak şartıyla.
Bu arada madonun salepini çok tavsiye ediyorum arkadaşlar. Katkısız keçi sütüyle yapılıyormuş mis gibi süt tadını alıyorsunuz. Bir ikram ile tatma fırsatı buldum artık her fırsatta içeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…