slm bu arada tşk beni arkadaşlığa kabul ettiğin için ilk üç ay önemli değil ama sonraki aylar çooooooook önemli yatış konusu bir de size önerim bebişleriniz hareketlenmeye başlayınca biraz çikolata yiyip solunuza yatarsanız bebeklerinizin hareketlerini çok güçlü hissedersiniz o zaman değmeyin keyfinize muhteşem bişey...
Tabi biz bile yerken nekadar mutlu oluoruz onlar iceride cikolataya doyunca tabi bol bol hareket ediorlar ah bi hareketlense hatta dogsa die bekliyorum
aynen tartı aynı ama göbek 4 aylıkkizlar sizin de vucudunuz sis mi? ben aynaya bakinca kilo almis gibi duruyorum ama tartida muhim bir degisiklik yok. normal degil mi bu sislik?
slm bu arada tşk beni arkadaşlığa kabul ettiğin için ilk üç ay önemli değil ama sonraki aylar çooooooook önemli yatış konusu bir de size önerim bebişleriniz hareketlenmeye başlayınca biraz çikolata yiyip solunuza yatarsanız bebeklerinizin hareketlerini çok güçlü hissedersiniz o zaman değmeyin keyfinize muhteşem bişey...
yani değil mi yatakta pır dönüyom zati midem yanıyor, aKşamları hüngür hüngürüm .. hormonlarım ele geçirdi beni... evden mutfaktan tiksindim herşey kokuyor... bir de onu ayarlama stresii olmasın şu haftaları bir atlatsak keyfini sürecem de şu güzelliğin... hayırlısıyla.. aynı durumlar varmı sen de de
gül pembe nerdesin alooooooooooooooooooooo katıl ortama....:)
kizlar sizin de vucudunuz sis mi? ben aynaya bakinca kilo almis gibi duruyorum ama tartida muhim bir degisiklik yok. normal degil mi bu sislik?
aynen tartı aynı ama göbek 4 aylık
ayyy nerdesin ben seni bulamadım bir an bebişim kalktı onun karnını doyurdum biraz oynadım geldim yoksun nerelerdesin..:)
Ben de öyle şişim. Vücut su tutmaya baslıyor.Tuzu azalt canım.Hatta doktor bana tamamen kes yedigin ekmekten felan ihtiyacın olan kadarını alıyorsun zaten dedi.Ama ben dayanamıyorum
ben geceleri hep karnımın üstüne yatmış şekilde buluyorum kendimi daha 7 haftalığım sonra sabaha kadar uyku girmiyo gözüme nasıl yaparım böyle bişey diye .. şimdiden yatış pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz?
Rica ederim canım.Tecrübelerinden faydalanmak yararımıza olacak.2 kere yasamıssın bu duyguyu.Saglıkla sıhatle tamamlamak bize de nasip olur insallah..
Canım benim o kadar midem bulanmıyor.Günde 1-2 kere hafif hissediyorum hemen camı acıp tmeiz hava alıyorum geçiyor.Yalnız az önce canım bişiler istedi ne oldugunu söylemeyim. Hevesle girdim mutfaga yaparken acayip bulandım kokusundan.Bıraktım öylece duruyo mutfaktaDuygusal acıdan hassasım ben de.Aksama kadar esim calıstıgı için evde yalnzım.Tvde gördüğüm sacma sapan seylere bile aglıyorum sonra da diyorum delimiyim ben
amin inşallah bütün dualar annelerin ve anne olacakların olsun rabbim size bir avaz da doğurmayı nasip etsin doğum çok zor allah yardımcınız olsun...
amin inşallah bütün dualar annelerin ve anne olacakların olsun rabbim size bir avaz da doğurmayı nasip etsin doğum çok zor allah yardımcınız olsun...
keşke bu tecrübeni paylaşmayaydıntırsıtma beni ne olur. Kendimi hazırlıyoken şimdi korkutma
hem ben güzel zamana denk geldiğini düşünüyorum. Heleki bol bol yüzer ve yürürsek dahada kolay olucak diye inanıyorum
Yada inandırmak istiyorum
Kamser o ne demekmiş öyle bebek düşmek istiyor diye laf mı olur yaa
bence sen başka bi dr a daha görün,muayene sırasında hiç bişey söyleme,
yani işte bebek düşer dediler de falan da hiç bahsetme
ilk defa dr gidiyomuşun gibi yap bakalım o da aynı şeyi söyleyecekmi
böylece sağlamasını yapmış olursun.
Cinsel ilişki konusunda bize dr bişey demedi,ama 1 hafta dediyse yani
bi sakınca yoktur heralde sonuçta önümüzde daha 7 ay var nereye kadar?
Bu arada kızlar kim hangi besini yazsa zararlı diyosunuz yaa
valla okurken gülüyorumartık bence bazı gıdaları abartmamak şartıyla yememizde içmemizde bi sakınca yok
yani ada çayı,bitki çayı vesaire ben günde ancak içsem içsem 1 fincan ya içerim ya içmem ee şimdi nesi zararlı bunun?
veya canım çektiyse 1 fincan missss gibi türk kahvesi,veya bir iki kıtır cips
bilmiyorum yani ama ben sizin gibi düşünmüyorum
bu lkadar düşünüp kurmaya gerek yok bence...Canınızın çektiğini yiyin gitsin arkadaşlar hııı tabi çoook düşkünsünüzdür
günde 3 paket cips yerim diyorsanız işte o zaman endişelenip burda paylaşacak sınırdasınız demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?