2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kizlar ben eylul annelleri adina facede grup actim grup gizlidir arama ypinca bulamazsiniz.paylasimlarimizi kimse goremez.katilmak isrteyen bana ozelden adini gonderirse eklerim bende.bizim kizimdan dolayi ocak annelerininde var cok rahat oluyor.

facebookta eylül anneleri forumu var zaten. Ben üyeyim ona. Ama pek hamile yok hep geçen yılın eylül anneleri çoğunlukta. Takip tmeye değer bir yer.

https://www.facebook.com/#!/groups/eylulanneleri/

Son düzenleme:
Evet puffye katiliyorum korkmayalim simdiden

hayır hnmlar korkmayın zorlu olmasına zorlu ama tatlı bir zorluk ben ilk çocuğumda yani oğluşumu doğurmam kolay oldu normal doğum yaptım hem oğlumu hem kızımı.kızımı halk adıyla prenses doğum yöntemiyle doğurdum.oğlumu normal sancı çekerek kızıma göre oğlum daha kolay doğdu benim bu söylediklerime karşın sakın korkmayın benim ki zor oldu diye sizin ki de zor olacak diye bir şart yok tmm mı..

Allah herkese kolay dogum nasip etsin bi avazlik

ben de sek salep içiyodum madodan denemedim hiç
bi denerim zaten çook severim hımmm,bizimkini yollayıp aldırsammı canım çekti diye?

ÇAYDA KAFEİN VARMI?

Çayda bir miktar kafein var ama sağlığa zarar verecek boyutlar da değil. Siyah çayda yeşil çaydan biraz daha fazla kafein bulunuyor. Bir fincan siyah çay 40, yeşil çay 20 mg civarında kafein içeriyor. Bu nedenle dekafeine çay yani kafeinsiz çay içmenin anlamı yok, çay içenlerde kafeinin yan etkileri zaten pek görülmüyor. Eğer uykunuzun kaçacağından korkuyorsanız, çayı sabah erken saatlerde için ve kafein içeriği daha düşük olan yeşil çayı tercih edin.
kaynak: kahve&cay.com

günaydın...
Birşey sorcm benim 5+5 iştah durumunuz nasıl ben hiçbirşey yemek istemiyorum kahvaltıyı bile mecbur kaldığım için 2 lokma yapıyorum
Sizde nasıl.
merhaba canımm inş. iştahın düzelirrrrrr bu ara yemesenizdee sıkıntı yapmayın yiyeceğim diye tiksindirmeyin kendinizi, bebiş alması gerekeni annein stoklarından alıyorrr ama 3.aydan sonra yenmek zorundaymış

Allah sabırlar versin çok geçmiş olsun inş. Bebişine Allas sağğlık sıhat hayırlı uzun ömürler versin kucağına almayı nasip etsin canımmm.
benden ayrıntılı kan tahlili istedi 6 tüp kan verdim bide idrar thlili istedi.... sen ultrasonda gördüysen bunları istemesi lazım doktorun.
6 haftalıkken bende 6 tüp kan verdim ayrıca idrar testide yapıldııı
kıyamam 16 haftalık epey büyümüş bebişin kaybetmişssin(
inş. bu bebişin sağlıklı olur canım.

merhaba,ben hamilelik testimi devlet hastanesinde yaptırmıştım sistemden hemen aile hekimiliğine atılmış hamilelik durumum, benide hemşire aradı gittim 45 dk ilgilendii anlattı nelere dikkat etmme gerkeiyor neler yemem içmem gerekiyorr uzun uzun anlattı bende çok memnun kaldım nisan için randevu verdi tetanozz aşısı olacakmışımDD

Kızlar bende 4 gündür evdeyim işe gidemedim rapor aldım mecburen

Sabahları çok kötü oluyorum mutlaka bir faslım var

Nereye kadar sürecek bilmiyorum doktor ilaç yazma taraftarı değildi ama çalıştığım için; doğal bir bitkisel kür yazdı eğer önümüzdeki hafta da bu şekilde devam ederse mecburen kullanacağım...

Günde 3 litre de su içmem gerekiyor ama nerdeeee tembellik diz boyu bu rehavetten bir an önce kurtulmam gerek

Hamisler kacinci muayeniz benim ikinci oldu sali gunu ile birlikde 3. kismetse subat 21 de ikili test icinde 27 subat sizin hangi tarihler

hımsss benimde 2 tane oldu ilkinde keseyi gördük ikincisindede kalp atışlarımızı duyduk dr um bundan sonra ayda bir kontroller olacak dedi, 10 şubatta randevum sabırsızlıkla bekliyorum:)

iyi yapmissin izin almakla canim...

maşallahh canım
darısıda bizlere olsun inş. Allah bizlerede o güzel günleri göstersin nasip etsin inş.

merhabaa canım benimde içime oğlan doğuyorr ama çevremde herkes (annem hariç) kızn olacak senin diyorlarDDDD
hehe dedğin giib öncelikle sağlık sıhatt hayırlı evlat diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…