- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Kizlar ben eylul annelleri adina facede grup actim grup gizlidir arama ypinca bulamazsiniz.paylasimlarimizi kimse goremez.katilmak isrteyen bana ozelden adini gonderirse eklerim bende.bizim kizimdan dolayi ocak annelerininde var cok rahat oluyor.
Biaara markete gittim geldim hava aldim tekrar kumesime geri dondum yani yatagima
öle deme bebişini kucağına alınca bütün sıkıntılarını şıp diye unutacaksın ozaman angelsweet demişti dersin...:)
Evet puffye katiliyorum korkmayalim simdiden
hayır hnmlar korkmayın zorlu olmasına zorlu ama tatlı bir zorluk ben ilk çocuğumda yani oğluşumu doğurmam kolay oldu normal doğum yaptım hem oğlumu hem kızımı.kızımı halk adıyla prenses doğum yöntemiyle doğurdum.oğlumu normal sancı çekerek kızıma göre oğlum daha kolay doğdu benim bu söylediklerime karşın sakın korkmayın benim ki zor oldu diye sizin ki de zor olacak diye bir şart yok tmm mı..
Selam kızlar
Herkese iyi akşamlar
selam kızlar nasılsınız
merhaba canımm inş. iştahın düzelirrrrrr bu ara yemesenizdee sıkıntı yapmayın yiyeceğim diye tiksindirmeyin kendinizi, bebiş alması gerekeni annein stoklarından alıyorrr ama 3.aydan sonra yenmek zorundaymışgünaydın...
Birşey sorcm benim 5+5 iştah durumunuz nasıl ben hiçbirşey yemek istemiyorum kahvaltıyı bile mecbur kaldığım için 2 lokma yapıyorum
Sizde nasıl.
Allah sabırlar versin çok geçmiş olsun inş. Bebişine Allas sağğlık sıhat hayırlı uzun ömürler versin kucağına almayı nasip etsin canımmm.Selam ben ömercik diyim
4 hamileliğim 2 doğum olcak rabbım nasıp ederse
1 hamilelik 10 haftalık kalp durdu
2 hamilelik 4,5 yaşında bir oğlum var
3 hamilelik 4 ay önce 7 haftalık boş gebelık sonlanması
4 hamılelik ve şu an 5 hafta 6 günlük
16 aralık sat
beklenen tarıh 21 eylül 2012
6 haftalıkken bende 6 tüp kan verdim ayrıca idrar testide yapıldıııbenden ayrıntılı kan tahlili istedi 6 tüp kan verdim bide idrar thlili istedi.... sen ultrasonda gördüysen bunları istemesi lazım doktorun.
kıyamam 16 haftalık epey büyümüş bebişin kaybetmişssinkızlar iğne kullananlar varsa iğnenin adını verir misiniz? 16 haftalık bi düşükten sonra insan çok pimpirikleniyo dr uma sölicem bana da yapsın:18:çünkü her sabah açık kahve bi akıntım ar saha sonnra bu açık yeşile dönüşüyo. bide ben istem dışı geriniorum sürekli yaa çok vicdan azabı çekiyorum sonra kasıklarım acıyoo
Günaydın kızlar keyifler yerindedir umarım.Bebegimi görmeye son 8 gün. Bu sefer karından kalp atıslarını duyabilcez diye ümit ediyorum.Bu arada eşim cok hasta.Grip olmus.İnsallah bana bulastırmaz. Saglık ocagına gittim az önce.Tahlillerimi dosyaladılar.Boy ve kiloma baktılar, tansiyonumu ölçtüler. Onların da takip etmesi gerekiyormus gebeliği.Baya ilgiliydi hemşire.20. ve 24. hafta asılar varmış onlar yapıyormus. Gitmeyen varsa görüssün mutlaka aile hekimiyle.
Hamisler kacinci muayeniz benim ikinci oldu sali gunu ile birlikde 3. kismetse subat 21 de ikili test icinde 27 subat sizin hangi tarihler
Kızlar bende 4 gündür evdeyim işe gidemedim rapor aldım mecburen
Sabahları çok kötü oluyorum mutlaka bir faslım var
Nereye kadar sürecek bilmiyorum doktor ilaç yazma taraftarı değildi ama çalıştığım için; doğal bir bitkisel kür yazdı eğer önümüzdeki hafta da bu şekilde devam ederse mecburen kullanacağım...
Günde 3 litre de su içmem gerekiyor ama nerdeeee tembellik diz boyu bu rehavetten bir an önce kurtulmam gerek
tşkkürler hanmlar anne olmak çok güzel şu an oğlum 8 yaşında bir de 2.5 aylık kızım var onlara baktıkça insanın iyiki varlar iyiki onlar benim evlatlarım diyor Allahıma binlerce şükür eminim sizde bebişlerinize baktıkça benim nedemek istediğimi anlıyacaksınız...
kızlarrr selam nasılsınız.. bebeğinizin cinsiyeti hakkında tahmininiz varmı.. ben hep erkek hissediyorum. çin takvimine görede erkek. çevremdeki herkes bence erkek diyor. birde tatlı yiyorum sürekli.. tabi Allah sağlıklı evlat versin kızı erkeği ne farkeder. ama yinede merak ediyor insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?