2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyiyiz canim, sen de iyisindir insallah. seninle aramizda bir gun fark var. doktorun dogum icin hangi tarihi soylemisti, 17 eylul mu?

ultrasonda 19 eylül çıktı ama sanırım büyük bir ihtimalle 37inci hafta alır gibime geliyor agustos son haftası eylül ilk hafta başı gibi kızımda da öyle olmuştu

banada gaviscon verildi..midem çok kötüydü sabah istifra ederken zorlamışım boğazımı kan geldi hemen dr gittik.
serum takıldı. umarım bende şurubun faydasını görurum bulantı beni mahvetti..

ultrasonda 19 eylül çıktı ama sanırım büyük bir ihtimalle 37inci hafta alır gibime geliyor agustos son haftası eylül ilk hafta başı gibi kızımda da öyle olmuştu

dogru. ben yanlis hesaplamisim, 19 eylul olmasi gerekiyor senin. peki 19 eylul olunca kac haftalik olmus oluyor? Allah nasip eder de dogurabilirsek, ekim ayina sarkmayiz degil mi?

merhabaa canım benimde içime oğlan doğuyorr ama çevremde herkes (annem hariç) kızn olacak senin diyorlarDDDD
hehe dedğin giib öncelikle sağlık sıhatt hayırlı evlat diliyorum.

Ayy bizede herkes sizin oğlunuz olacak diyor, doktor bile ağzından kaçırdı, bir kişi bile kız demedi...
Bizimse içimize hiçbir şey doğmuyor nedense, sağlıklı olsun da tabi ki hepimizin

Annişler merhabalar..

Bir kaç gündür bulantım azdı azdı.. Sabahları kalkmak istemiyorum çok bulanıyo midem ( Kuru gıdalarla geçiştiriyorum.. doktor aç kalma dedi iki saatte bir muhakkak ye dedi. Aç kalıncada bulanıyo yiyincede bulanıyo Allah kolaylık versin cümlemize :))

dogru. ben yanlis hesaplamisim, 19 eylul olmasi gerekiyor senin. peki 19 eylul olunca kac haftalik olmus oluyor? Allah nasip eder de dogurabilirsek, ekim ayina sarkmayiz degil mi?

hesaplarıma göre şuan 7.ci haftaiçindeyiz 6+0 6+6 haftalara göre 19 eylül benim 40.cı haftama geliyor akslik çıkmazsa 37 ye kadar taşırsak eylül ilk haftası erken olursa agustos sonu senle aynıyız canım :)

e hadi bakalim, hep birlikte bekleyelim eylul'u...
bu sarki bebislerimize eylul anneleri
[video=dailymotion;x8hirb]http://www.dailymotion.com/video/x8hirb_alpay-eylulde-gel_music[/video]

Son düzenleme:

bbana dr um ilk üç ay yasak dedi yaa((( ömrüm yasaklarla geçiyorrrr yarak yaktırdım 2 ay yasaktı bebiş geldi 3 ay yasakDD yazık kocişede banada

aynen sana katılıyorum sana canımmmm bende canımın istediklerinden nevsimi körleyecek kadar tüketiyorum
dr um bana açık 2 fincan çay içebilirisn 1 kahve içeiblirsin dedi onlar yetiyorrr

cinsel iliski normalde ilk uc ay herkes icin sakincalidir cunku ilk uc ay herkes icin riskli donemdir, kanama ve dusuk tehdidi...
ay bi uc ay da yapmayiverin kizlar yaaaa...

Biz elimizden geldiği kadar kendimize bakıyorsak, kanama ya da riskli birşey yoksa neden ilişkiyi kısıtlayalım ki. Doktor da demediyse kendi kendimize reçete yapmanın anlamı yok. hem karı koca olarak ikili ilişkilerin de samimiyetini korumak lazım. Yoksa erkekler bebek gelince ben yalnız kalıcam psikolojisine girip huzursuz olurlar.

sorun da bu iste...kanama ve riski, tehlike gerceklestikten sonra bilebiliyoruz. ilk uc ay mecburiyetten iliski olmadi diye kari-koca arasina sogukluk girecekse o evlilik zaten normal degil demektir...illa bebek olmasi sart degil, hastalik da olabilirdi, uzun sureli seyahat de olabilirdi...

Son düzenleme:
Ayy bizede herkes sizin oğlunuz olacak diyor, doktor bile ağzından kaçırdı, bir kişi bile kız demedi...
Bizimse içimize hiçbir şey doğmuyor nedense, sağlıklı olsun da tabi ki hepimizin

hayırlısı olsun inş. ama dr cuk kaçırdıysaa ağzından yakışıklı bir oğliş geliyordur:)))

Allah kolaylık versin canımmmmmm
okudukça psikolojik olarak bende etkileniyorum sannırım kızlarrr yaaa

aynen katılmaktayımmmDDD

ooohh bitti geççmiş ne çok kaynatmışssınızz kızlar yawssss maşallah sizlere hep paylaşımlarımızzzz güzel olsun inş.

zaten yapamıyoru
ama ama yazık yawsDDD

bazi seyler fedakarlik ister...tabi herkesin kendi secimi, isteyen yapar isteyen yapmaz...ama ben en ufak bir riski bile goze alamam, kaldi ki esim de istemez zaten...butun tedbirlerimi alirim, ondan sonrasi da Allah'a kalir...esimle yanyana sarilip uyuyoruz, bu bize suan icin yetiyor...

Son düzenleme:
canımcım katılıyorum sana senden farklıda düşünmüyorum, Rabbim neylerse güzel eyler biz tedbirlerimizi alalım gerisini Allaha bırakalım, ki bana dr herşey yollunda herhangi bir sıkıntı yok dedi tıp çevresinde herhangi bir sakınca yok ama ben tedbir olarka ilk 3 ay önermiyorum dedi bizde peki dedik, eşim benden titiz hatta.
Ama herhangi bir sıkıntısı olmayanlar riski olmayan dr da sorun yok diyorsaaaa arkadaşın dediği gibi kendi kendimizee reçete yazmamıza gerek yok.

Ya o bebek düşecekse öksürdüm diye de düşebilir. İstenmeyen gebelikler var birsürü kürtajdan başka çareleri yok. İlişki ile düşüverse kimse doktor peşinde koşmaz. Biraz da rahat olmak lazım. Çok düşünen olumsuzlukları da çeker. Ben keyfime bakıyorum artık. Şubat tatiline çıktım :) Allaha emanet etmekten başka çaremiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…