iyiyiz canim, sen de iyisindir insallah. seninle aramizda bir gun fark var. doktorun dogum icin hangi tarihi soylemisti, 17 eylul mu?
kızlar ben rennie diye şurup kullanıorum uzun zamandır ilk defa dün ilaç sayesinde yemek yiyebildim o da sadece bi türyemek eğer çok zorlanıosanz doktorunuza sorup kullanmanız tavsiye ederim dün ve bugün çıkarma durumu yaşamadım çok şükür
ultrasonda 19 eylül çıktı ama sanırım büyük bir ihtimalle 37inci hafta alır gibime geliyor agustos son haftası eylül ilk hafta başı gibi kızımda da öyle olmuştu
merhabaa canım benimde içime oğlan doğuyorr ama çevremde herkes (annem hariç) kızn olacak senin diyorlarDDDD
hehe dedğin giib öncelikle sağlık sıhatt hayırlı evlat diliyorum.
dogru. ben yanlis hesaplamisim, 19 eylul olmasi gerekiyor senin. peki 19 eylul olunca kac haftalik olmus oluyor? Allah nasip eder de dogurabilirsek, ekim ayina sarkmayiz degil mi?
hesaplarıma göre şuan 7.ci haftaiçindeyiz 6+0 6+6 haftalara göre 19 eylül benim 40.cı haftama geliyor akslik çıkmazsa 37 ye kadar taşırsak eylül ilk haftası erken olursa agustos sonu senle aynıyız canım :)
merhaba annişler
yaa bişey sorucam size bana 5 haftalık iken doktorum cinsel ilşkiyi 1 hafta yasaklamıştı şimdi 8 haftalığız ancak benim içime kurt düştü bişey olur mu die
size doktorlarınız ne dedi bu konuda:))))
aynen sana katılıyorum sana canımmmm bende canımın istediklerinden nevsimi körleyecek kadar tüketiyorumKamser o ne demekmiş öyle bebek düşmek istiyor diye laf mı olur yaa
bence sen başka bi dr a daha görün,muayene sırasında hiç bişey söyleme,
yani işte bebek düşer dediler de falan da hiç bahsetme
ilk defa dr gidiyomuşun gibi yap bakalım o da aynı şeyi söyleyecekmi
böylece sağlamasını yapmış olursun.
Cinsel ilişki konusunda bize dr bişey demedi,ama 1 hafta dediyse yani
bi sakınca yoktur heralde sonuçta önümüzde daha 7 ay var nereye kadar?
Bu arada kızlar kim hangi besini yazsa zararlı diyosunuz yaa
valla okurken gülüyorumartık bence bazı gıdaları abartmamak şartıyla yememizde içmemizde bi sakınca yok
yani ada çayı,bitki çayı vesaire ben günde ancak içsem içsem 1 fincan ya içerim ya içmem ee şimdi nesi zararlı bunun?
veya canım çektiyse 1 fincan missss gibi türk kahvesi,veya bir iki kıtır cips
bilmiyorum yani ama ben sizin gibi düşünmüyorum
bu lkadar düşünüp kurmaya gerek yok bence...Canınızın çektiğini yiyin gitsin arkadaşlar hııı tabi çoook düşkünsünüzdür
günde 3 paket cips yerim diyorsanız işte o zaman endişelenip burda paylaşacak sınırdasınız demektir.
Biz elimizden geldiği kadar kendimize bakıyorsak, kanama ya da riskli birşey yoksa neden ilişkiyi kısıtlayalım ki. Doktor da demediyse kendi kendimize reçete yapmanın anlamı yok. hem karı koca olarak ikili ilişkilerin de samimiyetini korumak lazım. Yoksa erkekler bebek gelince ben yalnız kalıcam psikolojisine girip huzursuz olurlar.
Ayy bizede herkes sizin oğlunuz olacak diyor, doktor bile ağzından kaçırdı, bir kişi bile kız demedi...
Bizimse içimize hiçbir şey doğmuyor nedense, sağlıklı olsun da tabi ki hepimizin
Annişler merhabalar..
Bir kaç gündür bulantım azdı azdı.. Sabahları kalkmak istemiyorum çok bulanıyo midem( Kuru gıdalarla geçiştiriyorum.. doktor aç kalma dedi iki saatte bir muhakkak ye dedi. Aç kalıncada bulanıyo yiyincede bulanıyo Allah kolaylık versin cümlemize :))
cinsel iliski normalde ilk uc ay herkes icin sakincalidir cunku ilk uc ay herkes icin riskli donemdir, kanama ve dusuk tehdidi...
ay bi uc ay da yapmayiverin kizlar yaaaa...
Biz elimizden geldiği kadar kendimize bakıyorsak, kanama ya da riskli birşey yoksa neden ilişkiyi kısıtlayalım ki. Doktor da demediyse kendi kendimize reçete yapmanın anlamı yok. hem karı koca olarak ikili ilişkilerin de samimiyetini korumak lazım. Yoksa erkekler bebek gelince ben yalnız kalıcam psikolojisine girip huzursuz olurlar.
zaten yapamıyoru
ama ama yazık yawsDDD
canımcım katılıyorum sana senden farklıda düşünmüyorum, Rabbim neylerse güzel eyler biz tedbirlerimizi alalım gerisini Allaha bırakalım, ki bana dr herşey yollunda herhangi bir sıkıntı yok dedi tıp çevresinde herhangi bir sakınca yok ama ben tedbir olarka ilk 3 ay önermiyorum dedi bizde peki dedik, eşim benden titiz hatta.bazi seyler fedakarlik ister...tabi herkesin kendi secimi, isteyen yapar isteyen yapmaz...ama ben en ufak bir riski bile goze alamam, kaldi ki esim de istemez zaten...butun tedbirlerimi alirim, ondan sonrasi da Allah'a kalir...esimle yanyana sarilip uyuyoruz, bu bize suan icin yetiyor...
sorun da bu iste...kanama ve riski, tehlike gerceklestikten sonra bilebiliyoruz. ilk uc ay mecburiyetten iliski olmadi diye kari-koca arasina sogukluk girecekse o evlilik zaten normal degil demektir...illa bebek olmasi sart degil, hastalik da olabilirdi, uzun sureli seyahat de olabilirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?