2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba hanımlar sanırım bende eylül annesi olacağım ama ekim'i de bulabilir doğum yani bu internetteki hesaplamalar ekim başını gösteriyor Allah'ım sağlık sıhhat versin de hayırlı zamanda doğsun yeter bana

Hoşgeldin aramıza. Allah hayırlısıyla kucağına sağlıkla almanı nasip etsiin :)

bugün bir haberr okudum, afganlııı birrrrr kadın 23 yşaındaydı sanırım hamile kalmışş düşürmek için duvardan atlamak dahil herşeyi yapmışşş ama düşmemiş bebeği ve 6 ızları olmuşş Allah ol deidkten sonra herşey oluyor ve hiçbirşeyyy engel olamazz.
Hakkımızdaa hayırlıısı kesnilikleeee

canim, cinsel iliski ata binmek gibi birsey..o yuzden.''rahatca cinsel iliskiye girebilirsin, hicbir mahsuru yok'' diyen bir doktor olacagini sanmiyorum...

ben burada kesin dusecek demiyorum...butun riskleri en aza indirmeli diyorum...yaptigim birseyde dusuk riski 100'de 1 bile olsa o seyi yapmam ben...o yuzde bir olan sey gerceklesirse kafami yerlere vururum ben...dusecekse duser diye dusunmek gibi bir luksumuz olmamali...

Hoşgeldin aramıza. Allah hayırlısıyla kucağına sağlıkla almanı nasip etsiin :)

hoş bulduk aslında benim topiğim var ama o hamile kalmadan önceydi ve orayı hiç bırakmayacağım orası ilk göz ağrım burada sizinle bilgilerimizi durumumuzu paylaşmak istiyorum bu arada sanırım ben ekim annesi olacağım :44:

neyse, ne demek istedigim anlasilmiyor, isteyen istedigi kadar iliskiye girsin, banane yahu......

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin,Allah sağlıkla sıhatle kucaklarımıza almayıda nasip etsin inş.

Ya tabi herkes nasıl huzurlu olacaksa öyle davranmalı. Kimse kimseyi yargılamıyor zaten aramızda. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıklı olur isteğimiz bu zaten

bende bugün bunu netten araştırdım ilişki ile düşük arası bağlantı yok değil var ama olacak diye de yapmama gibi bir şey söz konusu değil sadece uygun pozisyonlarda olmalı zorlamamalıymış rahimi

bbana dr um ilk üç ay yasak dedi yaa((( ömrüm yasaklarla geçiyorrrr yarak yaktırdım 2 ay yasaktı bebiş geldi 3 ay yasakDD yazık kocişede banada

bANA DOKTORLAR YASAK DEMEDİ AMA biz ilşki ye grmyoruz
bugun tvde bir doktor çıktı ilk üç ay bebğin yerleşme dönem o lduğu içn
ilşk iyi değl dedi ama kesinlkle yasak demyoruz dedi
tabi her şey allahın elnde ilşkiye girmyenelerin çocuğu düşmeyecek
lşkiye grenlern düşcek diye bşey yok ama önlem alamk adına ben terchimi ilşkiye girmemekte buldum zaten eşim kıyamıyır lk üç geçse bile benmki ilşkye girmez :)
zor gelen bebk olduğu içn öksürsem korkuyor

Son düzenleme:

cemreciğin dediği gibi ata biner gibi değil yani
ay bunun sonu iyi gitmeyecek kapatalım bence bu mevzuyuDDDD

Bugün annemle yastık kılıfı örmeye başladık ilk defa. Bide benim bebeklik eşyalarımı çıkardık :) iki tane çok güzel kundak buldum onları da kullanmak istiyorum. benim için özel bi anlamı var. Kundak pek kullanılmıyor ama olsun :)

Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin,Allah sağlıkla sıhatle kucaklarımıza almayıda nasip etsin inş.

hoş bulduk inş bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle hayırlı zamanda kucağımıza almayı da nasip etsin Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…