Ya o bebek düşecekse öksürdüm diye de düşebilir. İstenmeyen gebelikler var birsürü kürtajdan başka çareleri yok. İlişki ile düşüverse kimse doktor peşinde koşmaz. Biraz da rahat olmak lazım. Çok düşünen olumsuzlukları da çeker. Ben keyfime bakıyorum artık. Şubat tatiline çıktım :) Allaha emanet etmekten başka çaremiz yok.
canim, cinsel iliski ata binmek gibi birsey..o yuzden.''rahatca cinsel iliskiye girebilirsin, hicbir mahsuru yok'' diyen bir doktor olacagini sanmiyorum...canımcım katılıyorum sana senden farklıda düşünmüyorum, Rabbim neylerse güzel eyler biz tedbirlerimizi alalım gerisini Allaha bırakalım, ki bana dr herşey yollunda herhangi bir sıkıntı yok dedi tıp çevresinde herhangi bir sakınca yok ama ben tedbir olarka ilk 3 ay önermiyorum dedi bizde peki dedik, eşim benden titiz hatta.
Ama herhangi bir sıkıntısı olmayanlar riski olmayan dr da sorun yok diyorsaaaa arkadaşın dediği gibi kendi kendimizee reçete yazmamıza gerek yok.
Ya o bebek düşecekse öksürdüm diye de düşebilir. İstenmeyen gebelikler var birsürü kürtajdan başka çareleri yok. İlişki ile düşüverse kimse doktor peşinde koşmaz. Biraz da rahat olmak lazım. Çok düşünen olumsuzlukları da çeker. Ben keyfime bakıyorum artık. Şubat tatiline çıktım :) Allaha emanet etmekten başka çaremiz yok.
Hoşgeldin aramıza. Allah hayırlısıyla kucağına sağlıkla almanı nasip etsiin :)
merhaba hanımlar sanırım bende eylül annesi olacağım ama ekim'i de bulabilir doğum yani bu internetteki hesaplamalar ekim başını gösteriyor Allah'ım sağlık sıhhat versin de hayırlı zamanda doğsun yeter bana
ben burada kesin dusecek demiyorum...butun riskleri en aza indirmeli diyorum...yaptigim birseyde dusuk riski 100'de 1 bile olsa o seyi yapmam ben...o yuzde bir olan sey gerceklesirse kafami yerlere vururum ben...dusecekse duser diye dusunmek gibi bir luksumuz olmamali...
neyse, ne demek istedigim anlasilmiyor, isteyen istedigi kadar iliskiye girsin, banane yahu......
kızmaa yaws:)))))
canim, cinsel iliski ata binmek gibi birsey..o yuzden.''rahatca cinsel iliskiye girebilirsin, hicbir mahsuru yok'' diyen bir doktor olacagini sanmiyorum...
ben burada kesin dusecek demiyorum...butun riskleri en aza indirmeli diyorum...yaptigim birseyde dusuk riski 100'de 1 bile olsa o seyi yapmam ben...o yuzde bir olan sey gerceklesirse kafami yerlere vururum ben...dusecekse duser diye dusunmek gibi bir luksumuz olmamali...
kızmaa yaws:)))))
cemrenin üzerine gittim galiba biraz. Üzgünüm
:)))) cemrecik çok hoşssun Allah gönlüne göre versin hayatım:))hayir yani, sunun surasinda bi afganli kadin kadar degerimiz yokkk:)))))))
Biz elimizden geldiği kadar kendimize bakıyorsak, kanama ya da riskli birşey yoksa neden ilişkiyi kısıtlayalım ki. Doktor da demediyse kendi kendimize reçete yapmanın anlamı yok. hem karı koca olarak ikili ilişkilerin de samimiyetini korumak lazım. Yoksa erkekler bebek gelince ben yalnız kalıcam psikolojisine girip huzursuz olurlar.
bbana dr um ilk üç ay yasak dedi yaa((( ömrüm yasaklarla geçiyorrrr yarak yaktırdım 2 ay yasaktı bebiş geldi 3 ay yasak DD yazık kocişede banada
bende bugün bunu netten araştırdım ilişki ile düşük arası bağlantı yok değil var ama olacak diye de yapmama gibi bir şey söz konusu değil sadece uygun pozisyonlarda olmalı zorlamamalıymış rahimi
:)))) cemrecik çok hoşssun Allah gönlüne göre versin hayatım:))
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin,Allah sağlıkla sıhatle kucaklarımıza almayıda nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?