yok yok bencee üzülmeee ne o ne biz kötü birşey demiyoruzz buradaaa güzel paylaşımlarda bulunuyoruzzz,herkesin durumu farklı her bünye farklıı o yüzden farklı düşüncelerde olacakkcemrenin üzerine gittim galiba biraz. Üzgünüm
hoş bulduk inş bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle hayırlı zamanda kucağımıza almayı da nasip etsin Allah'ım
hepimizin canimmm...ben bi de sigarayi biraktim, cinsel hayattan ziyade o cok zorluyo beni
bANA DOKTORLAR YASAK DEMEDİ AMA biz ilşki ye grmyoruz
bugun tvde bir doktor çıktı ilk üç ay bebğin yerleşme dönem o lduğu içn
ilşk iyi değl dedi ama kesinlkle yasak demyoruz dedi
tabi her şey allahın elnde ilşkiye girmyenelerin çocuğu düşmeyecek
lşkiye grenlern düşcek diye bşey yok ama önlem alamk adına ben terchimi ilşkiye girmemekte buldum zaten eşim kıyamıyır lk üç geçse bile benmki ilşkye girmez :)
zor gelen bebk olduğu içn öksürsem korkuyor
hepimizin canimmm...ben bi de sigarayi biraktim, cinsel hayattan ziyade o cok zorluyo beni
hımsss benimde 2 tane oldu ilkinde keseyi gördük ikincisindede kalp atışlarımızı duyduk dr um bundan sonra ayda bir kontroller olacak dedi, 10 şubatta randevum sabırsızlıkla bekliyorum:)
merhabaa canım benimde içime oğlan doğuyorr ama çevremde herkes (annem hariç) kızn olacak senin diyorlarDDDD
hehe dedğin giib öncelikle sağlık sıhatt hayırlı evlat diliyorum.
Haklısın bence de sigara en zoru. Ben tiryaki değilim ama günde 1 tane içerdim şimdi arada çok canım istiyo ama içmiyorum
hoş bulduk inş bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle hayırlı zamanda kucağımıza almayı da nasip etsin Allah'ım
hehe kocalar bizden tırsıkkkk nasıl iş bu anlamaıdmKızlar benim kocam korkudan yanasmadı nolcak
Bugün annemle yastık kılıfı örmeye başladık ilk defa. Bide benim bebeklik eşyalarımı çıkardık :) iki tane çok güzel kundak buldum onları da kullanmak istiyorum. benim için özel bi anlamı var. Kundak pek kullanılmıyor ama olsun :)
haklısın canım bende her gün sabah akşam ilişki olsun demiyorum zaten haftada bir yada iki ne eşlerimizi mahrum edelim ne bebeğimize zarar verelim her şey kararında olsun geç bulduk bebeklerimizi Allah'ım esirgesin korusun onları
aa ne güzell :) örgü yastık derken merak ettim btince eklesene :)
güle güle kullnsın bebiş
ben 5 kere gttm keseyle brlikte :)
kan tahll için sonucu almak içn kalp atımı için derken her birinde de ultrasonda gördüm ama tehlkelmi bundan sonra az gireyim diye düşündüm sonra(
bana da erkek gibi gelyor annem kı diyor kız kardeşm erkek bence diyor bakalım kimn tutacak
valla ben yarim paket icerdim, bazen daha fazla...boyle bicak gibi kesmek cok zor ya...doktor asiri stres olursan bir tane yak bikac nefes cek ve sondur dedi ama korkuyorum...ben de herseyden korkuyor muyum ne?
alize baby set marifetli diye bi iplik. Polar gibi oluyo örünce. Düze beyaz yumuşacık. :) bebek arabasına beşiğe her yere koyulabilir.
Benim arkadaşlarım var itiraf ediyorlar hamileyken arada içiyorduk dayanamayınca diye :)
Ben de kullanıyordum sigara hamile oldugumu öğrendigim gün kendiliğiimden tiksindim sigaradan.Bırak içmeyi kokusunu duyunca midem bulanıyor.Nası içiyomusum ben bunu dedim kendi kendime.İnsallah seninde öyle olur canın hiç istemez.
ne güzell maşallahh
inş. bebişin dünyaya geldikten sonradaaaaaaaaaaa içmezsin canımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?