2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

haklısın canım bende her gün sabah akşam ilişki olsun demiyorum zaten haftada bir yada iki ne eşlerimizi mahrum edelim ne bebeğimize zarar verelim her şey kararında olsun geç bulduk bebeklerimizi Allah'ım esirgesin korusun onları

hımsss benimde 2 tane oldu ilkinde keseyi gördük ikincisindede kalp atışlarımızı duyduk dr um bundan sonra ayda bir kontroller olacak dedi, 10 şubatta randevum sabırsızlıkla bekliyorum:)

ben 5 kere gttm keseyle brlikte :)
kan tahll için sonucu almak içn kalp atımı için derken her birinde de ultrasonda gördüm ama tehlkelmi bundan sonra az gireyim diye düşündüm sonra (

merhabaa canım benimde içime oğlan doğuyorr ama çevremde herkes (annem hariç) kızn olacak senin diyorlarDDDD
hehe dedğin giib öncelikle sağlık sıhatt hayırlı evlat diliyorum.

bana da erkek gibi gelyor annem kı diyor kız kardeşm erkek bence diyor bakalım kimn tutacak

Haklısın bence de sigara en zoru. Ben tiryaki değilim ama günde 1 tane içerdim şimdi arada çok canım istiyo ama içmiyorum

valla ben yarim paket icerdim, bazen daha fazla...boyle bicak gibi kesmek cok zor ya...doktor asiri stres olursan bir tane yak bikac nefes cek ve sondur dedi ama korkuyorum...ben de herseyden korkuyor muyum ne?

aa ne güzell :) örgü yastık derken merak ettim btince eklesene :)
güle güle kullnsın bebiş

evet canım içimizi ferah tutalım Allaha emanet meleklerimiz
biz nr yapsakta her şey Allahın elinde
hepimizi korusun Allah bebişlerimiz kucağımıza almayı fotolarını eklemeyi nasip etsin

aa ne güzell :) örgü yastık derken merak ettim btince eklesene :)
güle güle kullnsın bebiş

alize baby set marifetli diye bi iplik. Polar gibi oluyo örünce. Düze beyaz yumuşacık. :) bebek arabasına beşiğe her yere koyulabilir.

maşallahh 5 defa görmüşssün bebişiniDd bildiğim kadarıylaaa bir sakıncası yokk netten araştırmıştırm , zaten sıkıntı olsa dr unda derdi sanırım.
bende çok zor sabrediyorum ama annem kızıyorrr herşeyi oluruna bırak abartmaaa zırt pırt gitme sakın diye sıkı sıkı tembihledi bende söz verdim sözümü tutmaya çalışıyorum.

canım hadi bakalım hadi hayırlsıı hepimiz aşağı yukarı aynı tarihlerde öğreneceğizzzz bebişlerinn cinsiyetinii negüzel farklı farklı şehirlerde hatta ülkelerde aynı heycanları yaşamakk inş. sonuna kadar gitmeyi nasip eder Allah

valla ben yarim paket icerdim, bazen daha fazla...boyle bicak gibi kesmek cok zor ya...doktor asiri stres olursan bir tane yak bikac nefes cek ve sondur dedi ama korkuyorum...ben de herseyden korkuyor muyum ne?

Benim arkadaşlarım var itiraf ediyorlar hamileyken arada içiyorduk dayanamayınca diye :)

alize baby set marifetli diye bi iplik. Polar gibi oluyo örünce. Düze beyaz yumuşacık. :) bebek arabasına beşiğe her yere koyulabilir.

şimdiden güle güle kullansın bebişinn annesi, benim bebişede bugün yelek ve patik hediye geldi işyerime gelen bir teyze var tatlıcık örmüş elleriyleee saolsun:))),
bebişimin hediyeleri
1 yeşil emzik (arkidişin oğlu almış)
1 pijama (arkidşin oğlu verdim bebişe çok heycanlı )
1 çıt çıtlı badi
3 yelek
1 patik
hehe şimdilik bukadar:))

Ben de kullanıyordum sigara hamile oldugumu öğrendigim gün kendiliğiimden tiksindim sigaradan.Bırak içmeyi kokusunu duyunca midem bulanıyor.Nası içiyomusum ben bunu dedim kendi kendime.İnsallah seninde öyle olur canın hiç istemez.

Benim arkadaşlarım var itiraf ediyorlar hamileyken arada içiyorduk dayanamayınca diye :)

bazı dr larr anne tiryakiyseee günde 3 taneye kadar izin veriyorrrr, ama emziriken kesinlikle müsade etmiyorlarr
yakın arkadşaım hamileyken içti günde 3 tane dr udaa açok ii bir dr alanında isim yapmış biri
neyse siz yine kızlar sabretmeye çalışınnnnn

ne güzell maşallahh
inş. bebişin dünyaya geldikten sonradaaaaaaaaaaa içmezsin canımmmmmm

kızçelerrrrrr ben kaçıyorum hepinize ii gecelerrr tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…