2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benim arkadaşlarım var itiraf ediyorlar hamileyken arada içiyorduk dayanamayınca diye :)
naneli sakiz cignemekten heryerim nane oldu::))

valla canim oyle bi istiyo ki...ben de tiksinirim diye hayal ediyordum ama oyle cikmadi...belki mide bulantilarim olmadigi icindir...dogumdan sonra gunde 1-2 tane iccem

evet canim, stres daha cok etkiliyormus...
arkadasin dogum yapti mi?:26:

Son düzenleme:
Bize de 2 tane hediye yelek gelmiş. Biri yeşil biri beyaz :)
Çok değişik bi duygu onu giyicek ufaklığı hayal etmek.
8 hafta bitti kaldı 32 hafta. Sabırsızlanıyorum galiba

merhaba arkadaşlar ben pko hastasıyım 2yaşında bi kızım var aşılamaya hamile kalmıştım....olmuyo nasıl olsa die korunmadık adetim 5gün geçti bugün evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı 1tane daha yaptım o da silik çıktı sanırım hamileyimmm dr a cumartesi gidicem kesinse hamileliğim eylül annesi olucam kızımda ekimde doğmuştu...

Arkadaşlar hamile giysilerinizi pantalonlarınızı hangi mağazalardan alıyorsunuz? Pantalonlar sıkmaya başladı.

dr un ne dediğide önemli tehlike varsa önermiyor zaten.. bana haftada bir beraber olun dedi. herşeyin fazlası zarar:)) eğer dr aksini söylemediyse olması normal..

Arkadaşlar hamile giysilerinizi pantalonlarınızı hangi mağazalardan alıyorsunuz? Pantalonlar sıkmaya başladı.

Bu konuda sikintidayim..
bizim buralardakiler hep basit ucuz is gibi duran seyler.. Internet uzerinden satan bulursam turkiyeden getirtcem bikac sey..

günaydın kozlar ankarada hamilelere 2 gün kar izni vardı, işe gelmedim netede giremedim, 2 gün önce kontrole gittim bebiş 13mm olmuş, bu sabahta ilk defa midem bulandı 4-5 kere öğürdüm ama diş macunundan normalde bile diş macunu midemi bulandırır zaten :2ı

benimkide bana sırnaşıp duruyo, adam sapık oldu

Canım aynen ben de pko hastasıyım.Ben de olmayacagını düşünerek hiç korunmadım ki 5 aylık evliyim 2 aylık hamileyim Kendiliğinden oluverdi işte Allaha şükür.Erken mi oldu filan diye basta üzüldüm ama sonra ya hiç bulamasaydım diye düşününce şükrettim.Benim de ilk testimde ikinci çizgi silik cıkmıştı.2 gün sonra yeniden yaptım çizgi barizdi.Allah hayırlısını versin.İnsallah gönlüne göre olur.

Aman bulanmamak daha iyi.Ben de basta neden bulanmıyor diye şikayet ediyordum yeni basladı benimde.Yemek yapmakta cok zorlanıyorum.midem sürekli agzımda gibi. Aman halinize şükredin

Son düzenleme:
evet canim, stres daha cok etkiliyormus...
arkadasin dogum yapti mi?:26:

evet yaptı canımmm bebişide kendisidee çok iilerrr
yaşına girdi bile kızı
ama anne birşey yemiyordu hamileyken kilo almayayım diyeee sonuç çok kilo aldı maalesef, bebik te çok küçüktüü biraz yeme problemleri oldu şimdi ikise iyi

Bize de 2 tane hediye yelek gelmiş. Biri yeşil biri beyaz :)
Çok değişik bi duygu onu giyicek ufaklığı hayal etmek.
8 hafta bitti kaldı 32 hafta. Sabırsızlanıyorum galiba

:))) tatlı güzel heycanlarrr canım bunlarrr Allahhh kucaklarımıza almayıda nasip etsin
sabırsızlanman çok doğall yaaaaaa bendeöyleyim bana diyorlarki çok üstüne düşmeee tamam dyorum ama düşünmeden geçirmediğim bir an bile yok:)

hayırlı uğurlu olsun inş. aramıza hoş geldin, Allah ol dedimi herşey oluyorrr ay duygulandım
Sağlıkla sıhatle kucağınada alırsın inş. bebişini annesi

DD
ben henüz birşey almadım kendimeeee
geçen haftalarr sıkıyordu pantollarım çok gazım vardııı sanırım ondandı bu hafta iyiyim hala giymeye devam ediyorum kotlarımı
ilk üç ayy almasan güzel olur sanırım.
LCW nin hamile giyimine geçen göz attım hoş şeyler varrrrrrr hemde fiyatla rçok uygun tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…