naneli sakiz cignemekten heryerim nane oldu::))Benim arkadaşlarım var itiraf ediyorlar hamileyken arada içiyorduk dayanamayınca diye :)
Ben de kullanıyordum sigara hamile oldugumu öğrendigim gün kendiliğiimden tiksindim sigaradan.Bırak içmeyi kokusunu duyunca midem bulanıyor.Nası içiyomusum ben bunu dedim kendi kendime.İnsallah seninde öyle olur canın hiç istemez.
evet canim, stres daha cok etkiliyormus...bazı dr larr anne tiryakiyseee günde 3 taneye kadar izin veriyorrrr, ama emziriken kesinlikle müsade etmiyorlarr
yakın arkadşaım hamileyken içti günde 3 tane dr udaa açok ii bir dr alanında isim yapmış biri
neyse siz yine kızlar sabretmeye çalışınnnnn
haklısın canım bende her gün sabah akşam ilişki olsun demiyorum zaten haftada bir yada iki ne eşlerimizi mahrum edelim ne bebeğimize zarar verelim her şey kararında olsun geç bulduk bebeklerimizi Allah'ım esirgesin korusun onları
Arkadaşlar hamile giysilerinizi pantalonlarınızı hangi mağazalardan alıyorsunuz? Pantalonlar sıkmaya başladı.
Arkadaşlar hamile giysilerinizi pantalonlarınızı hangi mağazalardan alıyorsunuz? Pantalonlar sıkmaya başladı.
Bu konuda sikintidayim..
bizim buralardakiler hep basit ucuz is gibi duran seyler.. Internet uzerinden satan bulursam turkiyeden getirtcem bikac sey..
haklısın canım bende her gün sabah akşam ilişki olsun demiyorum zaten haftada bir yada iki ne eşlerimizi mahrum edelim ne bebeğimize zarar verelim her şey kararında olsun geç bulduk bebeklerimizi Allah'ım esirgesin korusun onları
merhaba arkadaşlar ben pko hastasıyım 2yaşında bi kızım var aşılamaya hamile kalmıştım....olmuyo nasıl olsa die korunmadık adetim 5gün geçti bugün evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı 1tane daha yaptım o da silik çıktı sanırım hamileyimmm dr a cumartesi gidicem kesinse hamileliğim eylül annesi olucam kızımda ekimde doğmuştu...
günaydın kozlar ankarada hamilelere 2 gün kar izni vardı, işe gelmedim netede giremedim, 2 gün önce kontrole gittim bebiş 13mm olmuş, bu sabahta ilk defa midem bulandı 4-5 kere öğürdüm ama diş macunundan normalde bile diş macunu midemi bulandırır zaten :2ı
evet canim, stres daha cok etkiliyormus...
arkadasin dogum yapti mi?:26:
Bize de 2 tane hediye yelek gelmiş. Biri yeşil biri beyaz :)
Çok değişik bi duygu onu giyicek ufaklığı hayal etmek.
8 hafta bitti kaldı 32 hafta. Sabırsızlanıyorum galiba
merhaba arkadaşlar ben pko hastasıyım 2yaşında bi kızım var aşılamaya hamile kalmıştım....olmuyo nasıl olsa die korunmadık adetim 5gün geçti bugün evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı 1tane daha yaptım o da silik çıktı sanırım hamileyimmm dr a cumartesi gidicem kesinse hamileliğim eylül annesi olucam kızımda ekimde doğmuştu...
annemde bebişe bir kaç tane yelek battaniye hırka örmüş..çok duygulandım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?