2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

havalara çok dikkat edin kızlar.
Burun tıkanıklığı, boğaz ağrısı ses kısıklığı başladı. Nane limon içtim şimdi ama hala kötüyüm. Dikkat edin kızlar hasta olmayın

Ben iyiyim bugun azcık bulantım vardı..kahvaltıyı yapınca geçti.Kabızlık basladı bende.Sabahları kuru kayısı filan yiyorum. Cevizi mutlaka tüketin kızlar.Bebişiniz için çok iyiymiş.Badem de hatta. Bu arada ben bir çay tiryakisiyim.Özellikle kahvaltıda ve aksam yemeklerinden sonra cay içmeden duramıyordum.Simdi onun yerine narçiçeği çayı içmeye basladım.Hem güçlü bir antioksidan hem de c vitamini deposuymuş.Hamilelikte de bir sıkıntı cıkarmıyor.Tavsiye ederim sizlerede.

Burun tıkanıklığı, boğaz ağrısı ses kısıklığı başladı. Nane limon içtim şimdi ama hala kötüyüm. Dikkat edin kızlar hasta olmayın

Canım bol bol c vitamini al.Portakal filan sık iç.Bu bahsettiğim narçiçeği çayından yapabilirsin.Hiçbir zararı yok.Hem de gribe iyi geliyor.

Ah canım benim Allah şifa versinnn((
sıcak ballı sütüde dene birazda karabiber at içineee güzel şifa veriyorrr
iki haftadır eşim rahatsız benimdee grip nezleeeherşey varr ama çok dikkat ediyoruz bulaşmasın diye, normalde sürekli arkadşalarla biz dışarı çıkarız akşamları bu araçok karlı buzlu soğuk dışarılar diye çıkmıyorum şifayı kaparsam iyileşmem çokzor olur((
sende dikkat et canım

hımsssss meyve ve cevizi bende tüketiyorum canım,
ama nar çiçeği çayını sendne duydum, marketlerden eczanelerden,aktardan nerden alıyoruz

Canım bol bol c vitamini al.Portakal filan sık iç.Bu bahsettiğim narçiçeği çayından yapabilirsin.Hiçbir zararı yok.Hem de gribe iyi geliyor.

yanımdada portakal getirdim ama miğdem bulanıyor hiç canım tatlı bişey istemiyorki

sür içemiyorum canım. Düşününce bile miğdem alt üst oluyor. sizede çok geçmiş olsun. nane limon içtim. yemekden sonra bi tane daha içerim artık

ah kıyamam ben sizlere yawssss(

hımsssss meyve ve cevizi bende tüketiyorum canım,
ama nar çiçeği çayını sendne duydum, marketlerden eczanelerden,aktardan nerden alıyoruz

Canım aktarlarda var. Tadı da cok güzel.Canım pek tatlı istemediği için şeker katmıyorum ama hafif tatlandırıp da içilebilir

Günaydın ağustos / eylül annışleri.........kızlar gün doktroumu değiştirme kararı aldım inşallah doğru yapmışımdır......kaan kocatepeye gitmeyi dününüyorum, aranızda ona giden var mı?

Bu konuda sikintidayim..
bizim buralardakiler hep basit ucuz is gibi duran seyler.. Internet uzerinden satan bulursam turkiyeden getirtcem bikac sey..

Cnm hangi ulkedesin bilmiyorum ama ben almanyadayim dedigin dogru pek fazla bisey yok burda ama bulundugun ulkede eger H&M veya C&A varsa orda bulabilirsin ustler cok klasik hic eglenceli bi urun yok ama turkiye o konuda cok iyi

Bence dogru bi karar memnun degilsen en basindan degistirmek gerek kaan kocatepe unlu iyidir diye dusunuorum en kisa zamanda randevuyu al

kızlar beden olarak normalinde 36-38 giyerim kotlarda 27 civarı
yani maksimum 2 kilo anca aldım.Ama pantolonlarım hafta başından beri sıkıyor. Bu kadar erkende gebe pantolunu giyilmezki. Büyük bedenimi alsam bu sefer bel tamam ama aşağısı şalvar gibi olcak. Siz nasıl giyiniyosunuz

Pazartesi akşam tekrardan kontrole gitcem o sırada doktorumada sorarım bu durumlarda napıyım diye. Bide çok merak ediyorum acaba büyümüşmüdür biraz daha nasıl olmuştur kuzum :26:

büyümüştür tabi annesi:)) inş. herşey yolundadırr hepimizin

Bende senin gibiyim cnm ama kotlarimi giyiyorum sikmiyor nette okudum 3. Ayda giyilmesi gerekiyor saglik acisindan diolar ama simdiden olmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…