2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

memnun değilsen en iyisini yapmısın inş. bu dr undan memnun kalırsın hadi hayırlı olsun

bende 38 giyiyorum canım henüz 500 gr aldım çok değill ama şişkinlik oluyor arada, şimdilik pantollarım sıkıntı vermiyor otururken düğmesini açıyorum sadece:))))
hakaten erken daha hamile pantolunu almak için.
Tayt giyebilrisin zaten bu sene çok moda benim 3 tane taytım varr inanılma rahatlarrr üzerinede uzun kazak, gömlekle hırka giyitorum yada tunik çok rahat ediyorum

büyümüştür tabi annesi:)) inş. herşey yolundadırr hepimizin

İnşallah büyümüşlerdir. Netten bakınca bu haftadan itibaren kollarını falan ayırt edebilir olunması gerekiyormuş. Acaba ben gidince 7+6 olcak görebilirmiyimki. Çok merak ediyorum yawrumu ya. Doğsalar hemencicik

Bende senin gibiyim cnm ama kotlarimi giyiyorum sikmiyor nette okudum 3. Ayda giyilmesi gerekiyor saglik acisindan diolar ama simdiden olmaz tabi

yani hepsi düşük bel göbeğimi sıkıştırıyor nefes alamıyorum sanki ama nasıl giyerimki göbek olmadan o pantolonlarıda ya. Neyse allahtan kışda ne kadar şapşal olsakda pek sorun olmuyor
Yaz gelince tiril tiril koca göbeklerimizle elbiselerimizi giyeriz bol bol

Cnm ben sali gunu gittim 7+4 benin ne kol ne bacak gorebildim ben reglye gore 8 ama ultrasonda bukadar cikio

Cnm ben sali gunu gittim 7+4 benin ne kol ne bacak gorebildim ben reglye gore 8 ama ultrasonda bukadar cikio

işte ya demekki detaylıya gitmk lazım. Eşimde kızıyor bu kadar niye üstüne düşüyorsun diyo. Neyse kendisinide boyunu boyunu da görsek yeter artık

işte ya demekki detaylıya gitmk lazım. Eşimde kızıyor bu kadar niye üstüne düşüyorsun diyo. Neyse kendisinide boyunu boyunu da görsek yeter artık

Ben kalp sesini bile duyamadim ki sadece atisini gordum okadar simdi ben 4 hafta beklicem ancak ozaman cikar kollari bacaklari sabretmeyi ogrencez

Bence dogru bi karar memnun degilsen en basindan degistirmek gerek kaan kocatepe unlu iyidir diye dusunuorum en kisa zamanda randevuyu al

memnun değilsen en iyisini yapmısın inş. bu dr undan memnun kalırsın hadi hayırlı olsun

saolun kızlar.....haftaya cumartesiye aldım randavuyu.....diğer doktorumda da var randavum :) onu iptal etmedim daha belki fikrim değişir diye....

Merhaba,

İki düşükten sonra İnşaallah kısmetse üçüncüsünde Eylül annesi olabilirim.Rabb'im tüm hasretle bekleyenlere ,isteyenlere hayırlısıyla herşeyi ile tastamam vatanına ,milletine dinine hayırlı evlatlar kucaklamayı, mürüvvetlerini görmeyi nasip eylesin inşallahhhh...

Bize de 2 tane hediye yelek gelmiş. Biri yeşil biri beyaz :)
Çok değişik bi duygu onu giyicek ufaklığı hayal etmek.
8 hafta bitti kaldı 32 hafta. Sabırsızlanıyorum galiba

ooo bebişlein çeyizi hazırlanıyr :)
benimde kaynanam örmüş
13 tane kazak patikler annem bıkmış örmüyor :) 5 çocuk büyütünce

kızlar doktorunuz kilo takibi yapıyor mu??? tansiyon ve kilo her doktor gitmesinde yapılmalıymış....benimki beni tartmadı vallah

Amin ins cnmsende saglikla al bebisini kucagina

slm hnmlar nbr bebişinizi sabırsızlıkla bekliyorsunuz değil mi?gülpembe sen kaç aylk hamilesin..

Evet bebisleri bekliyoruz ben 8 haftaligim regliye gore ama ultrasonda 7+4 cikti sali gunu yaklasik iki aylik oldum

Kizlar bu mide bulantilarimi napicam bilmiyorum.. Dusununce bile midem kalkiyor

Doktorunla gorus cnm o sana ne yapcagini soyler tuzlu cubuk kraker beyaz leblebi zencefil cayi iyi geliyor

kızlar doktorunuz kilo takibi yapıyor mu??? tansiyon ve kilo her doktor gitmesinde yapılmalıymış....benimki beni tartmadı vallah

Ben ilk gittigimde yapmadi cok ufakti diye ikinci gittigimde yapti ama tansiyonumu sormayi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…