Günaydın ağustos / eylül annışleri.........kızlar gün doktroumu değiştirme kararı aldım inşallah doğru yapmışımdır......kaan kocatepeye gitmeyi dününüyorum, aranızda ona giden var mı?
kızlar beden olarak normalinde 36-38 giyerim kotlarda 27 civarı
yani maksimum 2 kilo anca aldım.Ama pantolonlarım hafta başından beri sıkıyor. Bu kadar erkende gebe pantolunu giyilmezki. Büyük bedenimi alsam bu sefer bel tamam ama aşağısı şalvar gibi olcak. Siz nasıl giyiniyosunuz
büyümüştür tabi annesi:)) inş. herşey yolundadırr hepimizin
Bende senin gibiyim cnm ama kotlarimi giyiyorum sikmiyor nette okudum 3. Ayda giyilmesi gerekiyor saglik acisindan diolar ama simdiden olmaz tabi
İnşallah büyümüşlerdir. Netten bakınca bu haftadan itibaren kollarını falan ayırt edebilir olunması gerekiyormuş. Acaba ben gidince 7+6 olcak görebilirmiyimki. Çok merak ediyorum yawrumu ya. Doğsalar hemencicik
yani hepsi düşük bel göbeğimi sıkıştırıyor nefes alamıyorum sanki ama nasıl giyerimki göbek olmadan o pantolonlarıda ya. Neyse allahtan kışda ne kadar şapşal olsakda pek sorun olmuyor
Yaz gelince tiril tiril koca göbeklerimizle elbiselerimizi giyeriz bol bol
Cnm ben sali gunu gittim 7+4 benin ne kol ne bacak gorebildim ben reglye gore 8 ama ultrasonda bukadar cikio
işte ya demekki detaylıya gitmk lazım. Eşimde kızıyor bu kadar niye üstüne düşüyorsun diyo. Neyse kendisinide boyunu boyunu da görsek yeter artık
Bence dogru bi karar memnun degilsen en basindan degistirmek gerek kaan kocatepe unlu iyidir diye dusunuorum en kisa zamanda randevuyu al
memnun değilsen en iyisini yapmısın inş. bu dr undan memnun kalırsın hadi hayırlı olsun
Ben kalp sesini bile duyamadim ki sadece atisini gordum okadar simdi ben 4 hafta beklicem ancak ozaman cikar kollari bacaklarisabretmeyi ogrencez
saolun kızlar.....haftaya cumartesiye aldım randavuyu.....diğer doktorumda da var randavum :) onu iptal etmedim daha belki fikrim değişir diye....
bizde gördük sadece kuzum. Bakalım mecbur sabredicez. Anne olmak demek sabırlı olmak demek zaten
aynen ole anne olmak kolay degilmis gercekden
zaman nasılda geçiyor nerdeyse 2 aylık olucak artık korkularımda azalmaya başlıyor.
şimdiden güle güle kullansın bebişinn annesi, benim bebişede bugün yelek ve patik hediye geldi işyerime gelen bir teyze var tatlıcık örmüş elleriyleee saolsun:))),
bebişimin hediyeleri
1 yeşil emzik (arkidişin oğlu almış)
1 pijama (arkidşin oğlu verdim bebişe çok heycanlı )
1 çıt çıtlı badi
3 yelek
1 patik
hehe şimdilik bukadar:))
Bize de 2 tane hediye yelek gelmiş. Biri yeşil biri beyaz :)
Çok değişik bi duygu onu giyicek ufaklığı hayal etmek.
8 hafta bitti kaldı 32 hafta. Sabırsızlanıyorum galiba
Aynen ole belkide bu zamanlari ozlicez kusmalrimizi bile bebis dogunca
Kizlar bu mide bulantilarimi napicam bilmiyorum.. Dusununce bile midem kalkiyor
kızlar doktorunuz kilo takibi yapıyor mu??? tansiyon ve kilo her doktor gitmesinde yapılmalıymış....benimki beni tartmadı vallah
Merhaba,
İki düşükten sonra İnşaallah kısmetse üçüncüsünde Eylül annesi olabilirim.Rabb'im tüm hasretle bekleyenlere ,isteyenlere hayırlısıyla herşeyi ile tastamam vatanına ,milletine dinine hayırlı evlatlar kucaklamayı, mürüvvetlerini görmeyi nasip eylesin inşallahhhh...
slm hnmlar nbr bebişinizi sabırsızlıkla bekliyorsunuz değil mi?gülpembe sen kaç aylk hamilesin..
Kizlar bu mide bulantilarimi napicam bilmiyorum.. Dusununce bile midem kalkiyor
kızlar doktorunuz kilo takibi yapıyor mu??? tansiyon ve kilo her doktor gitmesinde yapılmalıymış....benimki beni tartmadı vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?