benim tansiyonumu ölçüyor, 6-8 çıkıyor çok düşük demi
İnşallah büyümüşlerdir. Netten bakınca bu haftadan itibaren kollarını falan ayırt edebilir olunması gerekiyormuş. Acaba ben gidince 7+6 olcak görebilirmiyimki. Çok merak ediyorum yawrumu ya. Doğsalar hemencicik
:
işte ya demekki detaylıya gitmk lazım. Eşimde kızıyor bu kadar niye üstüne düşüyorsun diyo. Neyse kendisinide boyunu boyunu da görsek yeter artık
saolun kızlar.....haftaya cumartesiye aldım randavuyu.....diğer doktorumda da var randavum :) onu iptal etmedim daha belki fikrim değişir diye....
Merhaba,
İki düşükten sonra İnşaallah kısmetse üçüncüsünde Eylül annesi olabilirim.Rabb'im tüm hasretle bekleyenlere ,isteyenlere hayırlısıyla herşeyi ile tastamam vatanına ,milletine dinine hayırlı evlatlar kucaklamayı, mürüvvetlerini görmeyi nasip eylesin inşallahhhh...
ooo bebişlein çeyizi hazırlanıyr :)
benimde kaynanam örmüş
13 tane kazak patikler annem bıkmış örmüyor :) 5 çocuk büyütünce
hım beim dr um yapıyor canımmmmmkızlar doktorunuz kilo takibi yapıyor mu??? tansiyon ve kilo her doktor gitmesinde yapılmalıymış....benimki beni tartmadı vallah
Kizlar bu mide bulantilarimi napicam bilmiyorum.. Dusununce bile midem kalkiyor
inş. annesii:)
bencee göremeyiz kola bacak falan okadarrr olacaklarını snamıyorum hehe :))
bence 12.haftanın sonundaa bize gülücük atacaklar miniklerimiz
banada herkes kızıyorr eşlerimizin içindede birşey olsaydı ozaman görürdm ben onları hıhhhhh dışardan gazel okuması kolayDDD
benim tansiyonumu ölçüyor, 6-8 çıkıyor çok düşük demi
garantici kızz
Bana doktor 1 ay sonra gel dedi, ama ben dayanamycam,midem bulanıyor...
Amin ins cnmsende saglikla al bebisini kucagina
Evet bebisleri bekliyoruzben 8 haftaligim regliye gore ama ultrasonda 7+4 cikti sali gunu yaklasik iki aylik oldum
Doktorunla gorus cnm o sana ne yapcagini soyler tuzlu cubuk kraker beyaz leblebi zencefil cayi iyi geliyor
Ben ilk gittigimde yapmadi cok ufakti diye ikinci gittigimde yapti ama tansiyonumu sormayi unuttum
zaman nasılda geçiyor nerdeyse 2 aylık olucak artık korkularımda azalmaya başlıyor.
daha yolun başındasın hele 18 hftlk ol ozaman ki heyecanın bi başka olacak..
Biri beni durdursuuuuuun gördüğüm herşeyi yemek istiyorummmmmmmmm
bende ama hep açım
yiyelim kıslar kustugumuz zaman yiyemedik simdi acısını cıkartalım
puffy123 alooooo nerdesin çıksana meydanaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?