2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Burdayım canım aynı zamanda diğer topikteyim bi tarfdan çalışıyorum. Bir tarafdan sürekli bişeyler yiyiorum

sen yemek istiyorsun ben yiyorum. Pantolonlara sığmıyorum şimdiden

yiyin hnmlar can boğazdan gelir şimdi yemiceksiniz de nezaman yiyeceksiniz... ne yapsam ben de mi sizinle yesem ayıp olurmu hnmlar...

kıslar bişey sormak istiyorum doktorunuz balık için ne dedi hangi balıkları tüketmelyiz ben sormayı unuttum

İnsallah angelsweet. Tek dilegim hollanda ineklerii gibi sütüm olsun doya doya emsin bebişim

kıslar bişey sormak istiyorum doktorunuz balık için ne dedi hangi balıkları tüketmelyiz ben sormayı unuttum

Haftada iki kere yemeye çalış konserve ve kızartma olmasın ama didi. Ben de cok severim zaten balıgı.Folik asit de içeriyormus hem.

benim de tek dileğim o bol bol süt vermek hollanda inegi güzel benzetme

hangi balıkları dedi peki

benim de tek dileğim o bol bol süt vermek hollanda inegi güzel benzetme

hangi balıkları dedi peki

Canım balık çeşiti hakkında konusmadık ama dün izledigim bi haberde balıgın her cesidinin aslında aynı oldugunu söylediler.Bosu bosuna pahalı balık almak gereksizmiş.Yaslı ve derin sularda yasıyan balıklar civa tasıyabiliyormus.Onnun için kücük balıklardan seçmek her zaman garanti diye düşünüyorum

Bak nette de söyle diyor:
Mezgit, uskumru, barbunya, sardalya, istavrit, çinekop, sarı kanat gibi daha küçük balıklardan korkmanız için ise bir sebep yok. Somon da, cıva seviyelerinin düşük olduğu balıklar arasında.

kızlar imdaaaaaat bebişim öksürüyor balgam çıkarmakta zorlanıyor dktra gittim ilaç veremem dedi önemli bişey yokmuş ama öksürmesi beni çok üzüyor bitkilerle şifa olacak karışım bilen varmı aranızda lütfeeen..

anladım canm tesekkürler

Canım annem bize igde suyu içiridi şıp diye kesilirdi öksürüğümüz ama senin bebiş çok küçük olur mu bilmem. Bir de sırtımıza karabiberle yag sürer gazete sarardı.Mantıgı ne bilmiyorum.
anladım canm tesekkürler

rica ederim canım.Ni demek

ilk tiksindiğim şey balık oldu malesef
3. aydan sonra omega 3 takviyesi isticem doktordan mecburen.....

Canım azeteye sarmak ta ne demek,ilk defa duyuyorum,resmen paketleme yapıyormuş:) Hangi gazete olduğu önemlimi peki? Günlük gazete olması etkiliyormu acaba?:) Geçmiş olsun önce doktora gidin lütfen.

Dalga gecin diye yazmadık,tabiki herseyin bir nedeni var.Sonuçta vucut terliyor gazete de onu emsin diye konuyor. Günümüzde kulaga sacma gelen ama zamanında işe yarayan bir cok yöntem var böyle tabiri caizse koca-karı ilacı olarak nitelendirdiğimiz.Biz de biliyoruz öncelikle doktora gidilemsi gerektiğini!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…