Anacım ben zaten tombulum.Dİkkat etmezsem 100 kilo olurum vallaaa
Burdayım canım aynı zamanda diğer topikteyim bi tarfdan çalışıyorum. Bir tarafdan sürekli bişeyler yiyiorum
sen yemek istiyorsun ben yiyorum. Pantolonlara sığmıyorum şimdiden
Anacım ben zaten tombulum.Dİkkat etmezsem 100 kilo olurum vallaaa
kıslar bişey sormak istiyorum doktorunuz balık için ne dedi hangi balıkları tüketmelyiz ben sormayı unuttum
İnsallah angelsweet. Tek dilegim hollanda ineklerii gibi sütüm olsun doya doya emsin bebişim
Haftada iki kere yemeye çalış konserve ve kızartma olmasın ama didi. Ben de cok severim zaten balıgı.Folik asit de içeriyormus hem.
yiyelim kıslar kustugumuz zaman yiyemedik simdi acısını cıkartalım
ben hiç kusmadımki, midem bile bulanmadı :26:
benim de tek dileğim o bol bol süt vermek hollanda inegi güzel benzetme
hangi balıkları dedi peki
Canım balık çeşiti hakkında konusmadık ama dün izledigim bi haberde balıgın her cesidinin aslında aynı oldugunu söylediler.Bosu bosuna pahalı balık almak gereksizmiş.Yaslı ve derin sularda yasıyan balıklar civa tasıyabiliyormus.Onnun için kücük balıklardan seçmek her zaman garanti diye düşünüyorum
Canım annem bize igde suyu içiridi şıp diye kesilirdi öksürüğümüz ama senin bebiş çok küçük olur mu bilmem. Bir de sırtımıza karabiberle yag sürer gazete sarardı.Mantıgı ne bilmiyorum.kızlar imdaaaaaat bebişim öksürüyor balgam çıkarmakta zorlanıyor dktra gittim ilaç veremem dedi önemli bişey yokmuş ama öksürmesi beni çok üzüyor bitkilerle şifa olacak karışım bilen varmı aranızda lütfeeen..
anladım canm tesekkürler
canım annem bize igde suyu içiridi şıp diye kesilirdi öksürüğümüz ama senin bebiş çok küçük olur mu bilmem. Bir de sırtımıza karabiberle yag sürer gazete sarardı.mantıgı ne bilmiyorum.
Rica ederim canım.ni demek
balık olarak ben haftada 1 istavrit 1 de hamsi yiyorum. Acaba faydalı değilmiki :26:
saol canım dediyini yapıcam
saol canım dediyini yapıcam
Canım azeteye sarmak ta ne demek,ilk defa duyuyorum,resmen paketleme yapıyormuş:) Hangi gazete olduğu önemlimi peki? Günlük gazete olması etkiliyormu acaba?:) Geçmiş olsun önce doktora gidin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?