2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım dalga geçmiyoruz.Günümüzde gaztelerin yapıldığı materyallerde değişti.

bazen doktorlar ilaç verme gereği görmüyor ama öksürüğe dayanamıyor insanın yüreği yine de ciğerlerinde birşey yoksa çocuğun akıntıları temizleme refleksi olan öksürüğe biraz tahammül etmeliyiz..bol sıvı özellikle gece şekerli olmamalı içirdiklerimiz..gece bisküvili süt veya meyve suyu içen çocuk öksürür..soğuk alğınlığı genizde kuruma yapabilr ben önce odaya buhar koymayı denerim bitkisel çay bal vs 1 yaş öncesi olmuyor bildiğim..yinede geçen 1 hafta öksürür gibi oldu basit bir soğuk algınlığı şurubu verdim zira dayanamıyoruz ailece öksürmesine prematüre olması daha fazla geriyor bizi..büyüklere olsa zencefilli bal çörekotlu bal dayarım..:)
ayrıca gazeteyi odaya bile sokmak istemem boyasında kurşun olabiliyormuş. tabi biz şerbetliydik eskiden piller oyuncağımız dı gıdalar hep kese kağıdındaydı..eh bize bişey olmadı diye devam edemeyiz aynı olaylara bebeklere inek sütü verilir bal şerbeti yapılırdı daha binlerce hata ölen ölür kalan kalır dı herhalde..

Son düzenleme:

ananem 2 gün önce dayıma yaptı onu öyle terletti ve ertesi gün dayım işe gitti. Bu ısı vriyor ve terleyerek hastlığı atmasını sağlıyor. Özellikle öksürük vs gibi ciğerleri etkileyen hastalıklarda yapılıyor

KIZLARRRR AZ ÖNCE BEBEĞİMİ VE KALP ATIŞLARINI GÖRDÜM.ÇOKKK MUTLUYUM VE SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM.HİÇ MİDE BULANTIM YOK DİYE AMA HİÇ YOK:) BİRAZ ÜZÜLÜYORDUM BİR SORUNMU VAR DİYE DOKTORUM NORMAL OLDUĞUNU MİDE BULANTISININ HERKESTE OLACAK DİYE BİŞEY OLMADIĞINI SÖYLEDİ.HATTA NE GÜZEL İŞTE BURAYA HİÇ BİR ŞEY YİYEMEYİP GELENLER VAR ŞANSLISIN DEDİ:)ÇOK MUTLU OLDUM.EŞİMDE GÖRDÜ AMA DAHA BEBEK 3 MM.ONUN İÇİN HOCA ANLIYOR TABİ BİZ DAHA ULTASON FOTOGRAFINDAN BİŞEY ANLAYAMADIK AMA OLSUN HOCAMIZ HERŞEY YOLUNDA DEDİ YA YETER DARISI TÜM BEKLEYENLERE İNŞŞŞALLLLAHHHHH:)

Hadi gözün aydın.Darısı herkesin basına.Ben de duyamadım ama gördüm.Simdi düşünüyorum acaba cihaz mı yetersizdi yoksa bebiş mi kücüktü.Sana bi acıklama yaptı mı doktor?

maaşallah çok tebrik ederim darısı başımıza :)

herkese slm. kabus gibi bir gece gecirdim bas agrisi yuzunden. acik hava biraz iyi geldi. dr minoset ve parol alabilecegimi soylemisti ama inat ettim almadim bebek icin. ayni problemle karsilasan oldu mu kizlar?

2 adet kuru zencefil, 1 tatlı kaşığı hatmi çiçeği, 1 adet kabuk tarçın, 1 tatlı kaşığı ıhlamur. ıhlamur hariç hepsini kaynat cezvenin altını kapat ve ıhlamuru ekle birkaç dakika demlensn 1 tatlı kaşığı bal ekleyip bebişine içirebilirsin. bana aktar önermişti oğluma kullandım umarım işe yarar :)

Gecmis olsun balgam iin bricanly surup vermeliydi.1 yasindan buyukse bebegin tane zencefil,kabuk tarcin,ihlamur elma dilimi,kaynat bol bol icir etkilidir balgam sokmede doktorumuz hepo bunu onerirr kizima.

herkese slm. kabus gibi bir gece gecirdim bas agrisi yuzunden. acik hava biraz iyi geldi. dr minoset ve parol alabilecegimi soylemisti ama inat ettim almadim bebek icin. ayni problemle karsilasan oldu mu kizlar?

Canım benim de sinüzitim oldugu için bas agrılarım cok oluyor. İlaç kullanmayı önceden de sevmezdim.Şimdi hiç cesaret edemiyorum.Ilık duş alıyorum ya da nane yağı ile masaj yapıyorum azalıyor şikayetlerim.Dayanmaya calısmak en güzeli.Vücuduma herangi bir kimyasal almak istemiyorum

kızlar ya eşim şehir dışında çalışışyordu, bebeğimizin şansına benim bulunduğum şehirden iş buldu, p.tesi işe başlayacak, bugünde eşyalarını toplamaya gitti, ama yollar kapalıymış, sabahtan beri 3 saatlik yolu gidememiş, kar lastiği yetmemiş zincir takacakmış, ya nolur dua edin pazara sağ salim gelsin, çok korkuyorum, bu hafta sonu hayırlısıyla bi bitse

lynne benim de sinuzit agrisi gibiydi. sanki alnimin iki yanindan sis sokuluyormus gibi basladi ve hic uyutmadi. birde bas agrisiyla senkronize karin agrisi basladi. tum gece kivrandim. karin agrisi baslayinca iyice huzursuz oldum ve 10 dk da bir yoksa kanamam mi var diye kalkip baktim. en ufacik agrida bebek mi dusuyor diye dusunuyorum.
nane yagini sakaklarina mi suruyorsun? bana da bol su icmek iyi geliyor aklinda bulunsun.

İnsallah sag saglim gider gelir canım.Gönlünü ferah tut.Allah yardım eder insallah

Kislar lavanta yagida iyi geliyor sakaklariniza surebilirsiniz bilginize

Esin en kisa zamanda hayirlisylagelsin cnm

evet canım daha çok küçük olduğu için bide sesli dinlemek daha sonraki aşamada yapıyorlar.Bidaki kontrolünde dinletir herhalde.Cihazın yetersiz olduğunu sanmıyorum be medicanaya gidiyorum zaten hocada bidaki kontrolde dedi.Daha çok yeni yeni ultasonda görünecek kadar atıyor.siyah bişey yanıp yanıp sönüyordu:)çok teşeküür ederim sanada

Hadi gözün aydın.Darısı herkesin basına.Ben de duyamadım ama gördüm.Simdi düşünüyorum acaba cihaz mı yetersizdi yoksa bebiş mi kücüktü.Sana bi acıklama yaptı mı doktor?

evet canım daha çok küçük olduğu için bide sesli dinlemek daha sonraki aşamada yapıyorlar.Bidaki kontrolünde dinletir herhalde.Cihazın yetersiz olduğunu sanmıyorum be medicanaya gidiyorum zaten hocada bidaki kontrolde dedi.Daha çok yeni yeni ultasonda görünecek kadar atıyor.siyah bişey yanıp yanıp sönüyordu:)çok teşeküür ederim sanada

helin gozun aydin. Bakalim pazartedi ben ne gorecegim? Kac haftalikti seninki?

çok teşekkür ederim canım.tam 6 haftalık.vajinal ultrasonda baktı hoca.2 hafta sonra karından ultasonda görürüz dedi inşallah sende pazartesi günü bebeğini görürsün sen kaç haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…