2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bu sitede onunla ilgili yazıları okudum biraz. Gidenler varmış. Çoğunlukla sezeryanı tercih eden bir doktormuş. Muayenesi 160 TL diyorlar. Tahlilleri de devlette yaptırmıyor orada anlaşmalı özel lab.da yapıyormuş. Her gidişimde en az 250TL den az ödemedim diyordu bir bayan. Ve çok kalabalıkmış. Vaktiniz varsa eşiniz de cömertse gidin diyordu.

yüksek olmasından sa düşük olması daha iyi benimde hep öyle çıkıyor. Ayrıca doktora her gidişimde tansiyon kilo vs ölçümleri yapılıcakmış sonra muayene olcakmışım

Benim her gidişimde önce montumu ayakkabılarımı çıkarttırıyor. Kilomu ve tansiyonumu ölçüp not ediyor sonra ultrasona giriyoruz.

Anacım ben zaten tombulum.Dİkkat etmezsem 100 kilo olurum vallaaa

Ben de şubat tatili diye işe gitmiyorum. Hava karlı yürüyüş yapamıyorum. Annemle bu gün senin, şu komşu benim poğaça manyağı gibi geziyoruz. Davul olacam ben de bu gidişle.

Benim her gidişimde önce montumu ayakkabılarımı çıkarttırıyor. Kilomu ve tansiyonumu ölçüp not ediyor sonra ultrasona giriyoruz.

bizimde öyle yapılıyor canım. Pazartesi akşam gidicem tekrar kontrole bakalım kaç mm olmuş nasılmış. Çatlıyorum merakdan

Kızlar bebişim 2.5 aylık dediğiniz bitkisel karışımı versem sizce işe yarar mı ne yapıcam ne edicem bilemedim bebişim öksürünce yüreğim acıyor üstüne üstlük oğlum da bronşit oldu acaba kızım da olur mu diye çok korkuyorum.bricanly şurubu bebişime gitmez herhelde bunu aranızda bilen var mı?

kizlar birde benim ustumde bir agresiflik var hic sormayin. normaldesakin bir insanim ama herseye sinirlenmeye basladim. hormon degisimlerinden sanirum kimseyi tolere edemiyorum

Ben de aranıza katıldım kızlar :) Eylül anne adayı olarak bugün SAT a göre 7+2 lik hamileyim... bendeki değişimler; acayip bulantılıyım, tüm gün bulantıdan kolumu kaldıramıyorum, halsizim, canım hiçbir şey yemek istemiyor, ten kokusu ve kolonya bile dahil her türlü kokudan tiksiniyorum..Böyleyim işte ben de.İlk kontrolüm haftaya salı , iple çekiyorum.. Hem bebişimi ilk kez görücem inşallah, hem de doktor bana bir şey yazsın şu halim için

slm cnm aramıza hoşgeldin şikayetlerine yapacak bişey yok anne olmak hiç kolay değil benim 2 tane çocuğum var ikisi de beni yataklık etti ilk 3 ay boyunca bunlarıçekiceksin üzülme sakın hepsi geçici..

hosgeldin pespembe. kontrollerin icin nereye gidiyorsun? buradaki herkesin oyle ya da boyle sikayetleri var ama hepimiz cok mutluyuz.

Merhaba anneler...
bugün dr kontrolüm vardı,kızlar bebeğimin kalp atışlarını da duyduk çok mutlu olduuum...
bende nerdeyse hiç bulantı yok yai ben de yok iye işkilleniyorum..

hosgeldin pespembe. kontrollerin icin nereye gidiyorsun? buradaki herkesin oyle ya da boyle sikayetleri var ama hepimiz cok mutluyuz.

ay yanlış anlaşılmasın ben de çok mutluyum. sadece şu aralar sağlık açısından kötü hissediyorum hepsi bu. Bebeğim iyi olsun da ben önemli diilim ..
Kontrole İzmir Tınaztepe Hastanesine gidicem ilk kez. Doktorumu kendim seçtim, bakalım. Sen İzmirde misin?

benim dediğimi veremezsin bebişine. zaten 1 yaştan önce bal verilmiyor... Allah şifa versin

Merhaba anneler...
bugün dr kontrolüm vardı,kızlar bebeğimin kalp atışlarını da duyduk çok mutlu olduuum...

gözün aydın senemciq, ne güzeldir pır pır atışını duymak kalbinin...Bizim de salıya inşallah Bulantı olmasın ne iyi işte, herkeste olacak diye bir şey yok . bende de olmaz diyordum ama oldu...

Merhaba anneler...

tebrikler bende buğün bebeğimin kalp atımlarını gördüm ve bendede hiçç bulantı tiksinme yok.Doktoruma sordum normal herkesin bünyesi farklı herkeste bulantı olacak diye bişey yok dedi.Bence sende işkillenme artık arkadaşım:)

merhaba kızlar
benim de bulantım yok şükür sadece teryağ kokusundan tiksidm
şişlik var çok
herkes bayaa şişmişsin dyo bebek sanıyo :)
halbuki gaz ve göbek
2 hafta sonra 2 li test vakti gelmiş olacak Allah izin verirse
tabi yaptırcakmıyım emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…