gulpembe tesekkurler. lavanta yagini da alayim.
Günaydın ağustos / eylül annışleri.........kızlar gün doktroumu değiştirme kararı aldım inşallah doğru yapmışımdır......kaan kocatepeye gitmeyi dününüyorum, aranızda ona giden var mı?
yüksek olmasından sa düşük olması daha iyi benimde hep öyle çıkıyor. Ayrıca doktora her gidişimde tansiyon kilo vs ölçümleri yapılıcakmış sonra muayene olcakmışım
Anacım ben zaten tombulum.Dİkkat etmezsem 100 kilo olurum vallaaa
Benim her gidişimde önce montumu ayakkabılarımı çıkarttırıyor. Kilomu ve tansiyonumu ölçüp not ediyor sonra ultrasona giriyoruz.
Ben de aranıza katıldım kızlar :) Eylül anne adayı olarak bugün SAT a göre 7+2 lik hamileyim... bendeki değişimler; acayip bulantılıyım, tüm gün bulantıdan kolumu kaldıramıyorum, halsizim, canım hiçbir şey yemek istemiyor, ten kokusu ve kolonya bile dahil her türlü kokudan tiksiniyorum..Böyleyim işte ben de.İlk kontrolüm haftaya salı , iple çekiyorum.. Hem bebişimi ilk kez görücem inşallah, hem de doktor bana bir şey yazsın şu halim için
hosgeldin pespembe. kontrollerin icin nereye gidiyorsun? buradaki herkesin oyle ya da boyle sikayetleri var ama hepimiz cok mutluyuz.
Kızlar bebişim 2.5 aylık dediğiniz bitkisel karışımı versem sizce işe yarar mı ne yapıcam ne edicem bilemedim bebişim öksürünce yüreğim acıyor üstüne üstlük oğlum da bronşit oldu acaba kızım da olur mu diye çok korkuyorum.bricanly şurubu bebişime gitmez herhelde bunu aranızda bilen var mı?
Merhaba anneler...
bugün dr kontrolüm vardı,kızlar bebeğimin kalp atışlarını da duyduk çok mutlu olduuum...
bende nerdeyse hiç bulantı yok yai ben de yok iye işkilleniyorum..
Merhaba anneler...
bugün dr kontrolüm vardı,kızlar bebeğimin kalp atışlarını da duyduk çok mutlu olduuum...
bende nerdeyse hiç bulantı yok yai ben de yok iye işkilleniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?