Kızlar ikili test ne oluyor?
Merhaba anneler...
bugün dr kontrolüm vardı,kızlar bebeğimin kalp atışlarını da duyduk çok mutlu olduuum...
bende nerdeyse hiç bulantı yok yai ben de yok iye işkilleniyorum..
Nasilsiniz kizlar
dun gece inleyip durdum mide bulantisindan cok kotuydum
Merhabalar arkadaşlar hepinizin hamileliği hayırlı uğurlu olsun...
Benimde geçen bat 23 aralıktı..Hamileyim çok şükür ama ekim annesimi eylül annesimi olacağım bilemedim:)İlk gebeliğim acemiyim...bu topictemi olmalıyım:)
bazi testler icin ayri tuplerde kan alinmasi gerekiyor. tam parametrelerle kan testi, kizamikcik, hepatit,hiv, toksoplazma, glukoz duzryi, tsh, t3, t4, demir, demir baglana kapasitesi vsy vsy.benden bu iki hafta icinde 6 tup kan alindi ve dr um henuz baslamadi testlere. bakalim o neler isteyecek. bu arada yaptirabildiklerinizi saglik ocaginda ucretsiz saglik ocaginda yaptirin ozel hastaneler inanilmaz fiyatlara yapiyor bu basit testleri
brck seninle ayni zamanda hamile kalmisiz. batim 22 aralikti. internetteki hesaplamaya gore 27 eylul dogum olacak. ama ekim basina da sarkabilir. keseyi pazartesi gorecegim insallah. benim de goguslerim cok aciyor bazen bas ve karin agrisi da oluyir ama henuz bulanti yok
gunaydin emotion. istanbulda hava feci. uyukluyorum evde , disari cikmayi goze alamadim.
ben de pazartesi gidecegim. iyi dusunelim hersey iyi gitsin. aklina kotu seyler getirme hic... eve gidince ayaklarina sicak su torbasi koy. karin agrisina iyi geliyor.
kızlar anem aradı sabahhh canım sıkıldı çok ilaç kullanıyorsun dedi
bi zkullanamzdık dedi
o yüzden karacieğr enz,melrim yüksek çıktı sizinkiler nasıl çıktı baktılar mı??
progeston günde (3 tane ) ( 2 ye indirdim )
folbiol (1 tane )
bebe aspirini (1 tane )
claxan iğne 0,4 (1 tane günde )
çok mu?? son ikincisi kan pıhtılaşamsı için gerçi her kadında varmış o kadar pıhtılaşma ama benim 2 kimyasalım olduğu için kullanıyorum
anem iğneyi bıak doktora sor sadece aspirn kullan o da sulandırıır kanı diyor moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?