2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

saolun arkadaşlar demekki olmaz diye bişey yokmuş allahım verdikten olsa oluyomuşşş bunu anladım binlerse kez şükrediyorum kızım daha küçük zorlanıcam ama ilerisi inşallah iyi olur...yarın dr a gidicem bakalım sizi haberdar ederim...

günaydın kızlar:)
güzell hafta sonları herkesee..
ben c.tesi günleride 1 e kadar çalıştığım için malesef bugünde erken kalktım hamilelikte ne kadar zor geliyomuş o güzel sıcak yataktan kalkıp karlı yollara çıkmak. yada ben mi çok üşengeç oldum:))))

Merhaba anneler...
bugün dr kontrolüm vardı,kızlar bebeğimin kalp atışlarını da duyduk çok mutlu olduuum...
bende nerdeyse hiç bulantı yok yai ben de yok iye işkilleniyorum..

ayy ne güzel bebğinin iyi olmasına sevindim kanaman vardı galiba
Allah bebişini korsuun
bende de yok bulantı vardı azaldı nedense :)

Nasilsiniz kizlar
dun gece inleyip durdum mide bulantisindan cok kotuydum

geçmiş olsun canım çok kötü bulantı ya
bende de vardı şu 2 gündür yokk

Merhabalar arkadaşlar hepinizin hamileliği hayırlı uğurlu olsun...
Benimde geçen bat 23 aralıktı..Hamileyim çok şükür ama ekim annesimi eylül annesimi olacağım bilemedim:)İlk gebeliğim acemiyim...bu topictemi olmalıyım:)

kızlar anem aradı sabahhh canım sıkıldı çok ilaç kullanıyorsun dedi
bi zkullanamzdık dedi
o yüzden karacieğr enz,melrim yüksek çıktı sizinkiler nasıl çıktı baktılar mı??

progeston günde (3 tane ) ( 2 ye indirdim )
folbiol (1 tane )
bebe aspirini (1 tane )
claxan iğne 0,4 (1 tane günde )

çok mu?? son ikincisi kan pıhtılaşamsı için gerçi her kadında varmış o kadar pıhtılaşma ama benim 2 kimyasalım olduğu için kullanıyorum
anem iğneyi bıak doktora sor sadece aspirn kullan o da sulandırıır kanı diyor moralim bozuldu

canım eylülün sonuna denk geliyor ekimde olabilir senin ,benim de eylül başına denk geliyor ağustos olabilir :) belli olmaz bebeklrin işine

sanırım eylül sonu ekim başı olacak nasip olursa...
siz bebişlerinizi görebildinizmi benim henüz çok yeni görünmüyor tabiki.
kasıklarım ağrıyor akşamları bide
sizdeki belirtiler neler..
göğüs ağrım yoktu ama bugün çok acıyorlar..

brck seninle ayni zamanda hamile kalmisiz. batim 22 aralikti. internetteki hesaplamaya gore 27 eylul dogum olacak. ama ekim basina da sarkabilir. keseyi pazartesi gorecegim insallah. benim de goguslerim cok aciyor bazen bas ve karin agrisi da oluyir ama henuz bulanti yok

Son düzenleme:

gunaydın arkadasım...nasılsın

evet cnm sanırım benimde 23 aralıktı regl tarihim.hayırlı olsun seninde gebeliğin.kasıklarım fena şuanda.işteyim bide birazdan çıkıcam ama karda ayağım kayar düşerim die korkuyorum off

Son düzenleme:
ben de daha dikkatliyim . dun defalarca ayagim kaydi aklim cikti dusecegim diye. dr sectin mi? keseyi gordun mu? kasik agrisi da gayet normal karin agrisi da...

Son düzenleme:
gunaydin emotion. istanbulda hava feci. uyukluyorum evde , disari cikmayi goze alamadim.

izmirde cok sogukk.uzun zamandır bu kadar soguk oldugunu bılmıyorum..ben ofısteyım 1 saate cıkıcam nasıpse..bugun karnım agrıyor usuttum heralde..yazmısıın baya msjlarını bugun okuyabıldım bende de hıpotroıdı var ılac kullanıyorum suan degerler normal..bakalım bı kasılık cıkmaz ıns..salı gunu dr a gıdıcem bana dua et olur mu...

ben de pazartesi gidecegim. iyi dusunelim hersey iyi gitsin. aklina kotu seyler getirme hic... eve gidince ayaklarina sicak su torbasi koy. karin agrisina iyi geliyor.

progestan 3 folbiol yarım ferrum fort 1 multivitamin 1 :)) çok değil canım benm arkadaşlarım normal ben daha fazla kullanmıştım diolar....

peluska, onceden kullandigin bir ilac ta karaciger degerlerini yukseltmis olabilir. karacigerin toparlanmasi zaman aliyor. hamilelik oncesi grip ilaci falan kullandin mi? bir arkadasin basina geldi ve degerlerin normale donmesi 4 ayi buldu. ama onemlu birsey bu uzerinde dur. dr una danis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…