kızlar anem aradı sabahhh canım sıkıldı çok ilaç kullanıyorsun dedi
bi zkullanamzdık dedi
o yüzden karacieğr enz,melrim yüksek çıktı sizinkiler nasıl çıktı baktılar mı??
progeston günde (3 tane ) ( 2 ye indirdim )
folbiol (1 tane )
bebe aspirini (1 tane )
claxan iğne 0,4 (1 tane günde )
çok mu?? son ikincisi kan pıhtılaşamsı için gerçi her kadında varmış o kadar pıhtılaşma ama benim 2 kimyasalım olduğu için kullanıyorum
anem iğneyi bıak doktora sor sadece aspirn kullan o da sulandırıır kanı diyor moralim bozuldu
Ben de aranıza katıldım kızlar :) Eylül anne adayı olarak bugün SAT a göre 7+2 lik hamileyim... bendeki değişimler; acayip bulantılıyım, tüm gün bulantıdan kolumu kaldıramıyorum, halsizim, canım hiçbir şey yemek istemiyor, ten kokusu ve kolonya bile dahil her türlü kokudan tiksiniyorum..Böyleyim işte ben de.İlk kontrolüm haftaya salı , iple çekiyorum.. Hem bebişimi ilk kez görücem inşallah, hem de doktor bana bir şey yazsın şu halim için
gunaydin emotion. istanbulda hava feci. uyukluyorum evde , disari cikmayi goze alamadim.
kızlar anem aradı sabahhh canım sıkıldı çok ilaç kullanıyorsun dedi
bi zkullanamzdık dedi
o yüzden karacieğr enz,melrim yüksek çıktı sizinkiler nasıl çıktı baktılar mı??
progeston günde (3 tane ) ( 2 ye indirdim )
folbiol (1 tane )
bebe aspirini (1 tane )
claxan iğne 0,4 (1 tane günde )
çok mu?? son ikincisi kan pıhtılaşamsı için gerçi her kadında varmış o kadar pıhtılaşma ama benim 2 kimyasalım olduğu için kullanıyorum
anem iğneyi bıak doktora sor sadece aspirn kullan o da sulandırıır kanı diyor moralim bozuldu
evet canım daha çok küçük olduğu için bide sesli dinlemek daha sonraki aşamada yapıyorlar.Bidaki kontrolünde dinletir herhalde.Cihazın yetersiz olduğunu sanmıyorum be medicanaya gidiyorum zaten hocada bidaki kontrolde dedi.Daha çok yeni yeni ultasonda görünecek kadar atıyor.siyah bişey yanıp yanıp sönüyordu:)çok teşeküür ederim sanada
slam kızlar selam kızlar selammmmmmmmmm
pc den giriyorum bugün biraz iyiyim ay nasıl mutluyumay bulantıların bir gün biteceğini hatırladım bugün ve keyfime değmen yani
kılzar hemen gidin aynaya bakın ya gözlerinzin etrafında falan küçük küçük minik kırmızı benekler çıkmışmıay kızım da da çıkmıştı gene çıkmış çok yakından belli oluo gebelik maskesi denio buna ben maskemi taktım gne kızlar ahahahahh
ay ben de de devam buz dolabını açççç taaa en dipteki odadan alıorum kokuyu v doğru banyoya
ama şuan ayaklandım buda bişi yani :) evet bi hormon artışı ile siviilce lekelenme vs oluomuş... gerçi benimkini eşim göremediben görüorum ayndada o kada kçükki
herkese merhabaa...ben de gelebilir miyiiiim? arkadaşlar ben evliliğimin 7. yılındayım.3 aşılama bir tüpbebek tedavisinden hüsranla ayrılınca artık ümidimi kesmiştim.geçen yıl laparoskopi ameliyatı oldum yine bişey yok derken yakın bir arkadaş hamile olduğunu söyleyince 2 gün ağladım.Sonra kendimi toparladım nede olsa yine tedaviye başvurucaz biraz para kazanmak lazım dedim.meğer Rabbim meleğimi ,mucizemi bana göndermiş.çok mutluyum.Rabbim hepimize hayırla geçecek hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah!Ben şuan 6+1 haftalık hamileyim 21 eylül olarak gözüküyor doğum tarihi.Keseyi gördük kalp atışlarını dinlicez dedi doktor salı günü.dua edin ne olur çok ihtiyacım var.
arkadaşlar mide bulantılarım benim çok erken başladı ne zaman biter bilgisi olan var mıı?
canım benim ne güzel bir haber bu rabbim rahat bir 9ay kolay bir avazda doğum ve sağlıkla Bebegini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende pazartesi gideceğim inşallah.bulantı ya gelinceben 1haftada 2 kilo verdim ama olayı çözdüm sabah bulant4ilacı içiyorum ekmek peynir boş gözleme yiyorum meyve yiyorum ve canım ne isterse onu yiyorum o zaman hafif bulantı ile kebir gidiyor. Zaten 14hafta da biter diyorlar
hosgeldin tatli cadi. benim de dogum eylul sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?