2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım benımde ıkı defa kımyasal gebeliğim oldu, sonrasında pıhtılasasma testlerı yapıldı, homozıgot cıktı bende, doktor normalde kadınlarada olabılen bır gen durumu ama ıkı dusuk yaşadıgın ıcın sebebı bu dıyebılırız dedı, ve suanda iğne kullanmıyorum corasprın sadece, bulundugum şehirde bu konularda en uzman olan prof., bende güvendim kendisine iğneyi sormadım artık, sana pıhtılasma testlerı yapıldımı

mrb hosgeldın...bende ızmırlıyım ayrıca sata gore bende 7+2 yım..hemen hemen aynıyız sanırım..msjlarında tınaztepe hastanesıne gıdecegını okudum memnunıyetını banada yazarsan sevınırım..bende slı gunu nasıpse gazıye gıdıcem..ıkımız ıcınde hayırlısı olur ıns...

gunaydin emotion. istanbulda hava feci. uyukluyorum evde , disari cikmayi goze alamadim.

senden bı rıcam olucak..benım ıcın fılız hanıma msj atabılır mısın?ben ozel msj gonderemıyorum henuz..sımdıden tsk ederım

sat 7 aralık beklenen tarıh 12 eylul

Ah o buyukler yokmu bi tarafdan haklilar ilac almamislar ama artik onlarin zamaninda degiliz doktor sana onermeseydi zaten vermezdi bende mide bulsntim olmasin yemegi rahat yiyim diye ilac aliyorum babamda doganin akisina birak diyor doktorunla gorus cnm en iyisi uzme sen tatli canini

hangı medıcana hastanesıne gıdıyorsun acaba ? ben medıcana çamlıca'ya gıdıyorum.
doktorum ömer faruk vanlıoglu

slam kızlar selam kızlar selammmmmmmmmm
pc den giriyorum bugün biraz iyiyim ay nasıl mutluyum ay bulantıların bir gün biteceğini hatırladım bugün ve keyfime değmen yani

kılzar hemen gidin aynaya bakın ya gözlerinzin etrafında falan küçük küçük minik kırmızı benekler çıkmışmı ay kızım da da çıkmıştı gene çıkmış çok yakından belli oluo gebelik maskesi denio buna ben maskemi taktım gne kızlar ahahahahh

canım bulantının geçmiş olmasına sevindim. Yemek kokularına karşı çok hassasım yoksa o kadar takmıycam bende ama kısmet oda geçer yakında inşallah
Bu haftalarda cildin yağ dengesi bozuluyomuş normalinde benimki bozuldu ama öyle göz çevresi değil bende sivilce çıktı.

ay ben de de devam buz dolabını açççç taaa en dipteki odadan alıorum kokuyu v doğru banyoya

ama şuan ayaklandım buda bişi yani :) evet bi hormon artışı ile siviilce lekelenme vs oluomuş... gerçi benimkini eşim göremedi ben görüorum ayndada o kada kçükki

vücutta yağlanırmış canım. Ben bildiğin sivilcelendim yani. Yemek yapamıyorum daha doğrusu soğanlı yemek yapamıyorum. İlerleyen zamanlarda düzelir heralde

herkese merhabaa...ben de gelebilir miyiiiim? arkadaşlar ben evliliğimin 7. yılındayım.3 aşılama bir tüpbebek tedavisinden hüsranla ayrılınca artık ümidimi kesmiştim.geçen yıl laparoskopi ameliyatı oldum yine bişey yok derken yakın bir arkadaş hamile olduğunu söyleyince 2 gün ağladım.Sonra kendimi toparladım nede olsa yine tedaviye başvurucaz biraz para kazanmak lazım dedim.meğer Rabbim meleğimi ,mucizemi bana göndermiş.çok mutluyum.Rabbim hepimize hayırla geçecek hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah!Ben şuan 6+1 haftalık hamileyim 21 eylül olarak gözüküyor doğum tarihi.Keseyi gördük kalp atışlarını dinlicez dedi doktor salı günü.dua edin ne olur çok ihtiyacım var.

ahhh canım yaa o ne kötüdür bilirim ben ben ilk evlendim eşimin ailesi ile yaşadım 9 ay ama evliliğimin 2. ayında kızıma hamile kaldım ve soğandan tiksindim soğan kokusunu aldığım an kusuyordum ve görümcem artık niyetini bilemeyeceğim ama masaya ya salataya ya vs bişeyin üstüne soğan doğrardı ve ben o kokudan dolayı oarada oturamazdım içerde yerdim gerçi yediğimide kusardım bende 9 ay sürdü hatta doğurunca bilrek soğan doğradım geçtimi die geçmişti :) şimdi de herşey kokuo öle bi sorun var...

canım rabbim bebeğini sana bağışlasın canım. Mucizen olmuş senin. Bak yazıntı alıntı yapıp diğer arkadaşlarımada yolladım

arkadaşlar mide bulantılarım benim çok erken başladı ne zaman biter bilgisi olan var mıı?

canım benim ne güzel bir haber bu rabbim rahat bir 9ay kolay bir avazda doğum ve sağlıkla Bebegini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende pazartesi gideceğim inşallah.bulantı ya gelinceben 1haftada 2 kilo verdim ama olayı çözdüm sabah bulant4ilacı içiyorum ekmek peynir boş gözleme yiyorum meyve yiyorum ve canım ne isterse onu yiyorum o zaman hafif bulantı ile kebir gidiyor. Zaten 14hafta da biter diyorlar

amin canım hepimize inşallah.sen kaçıncı haftadasın canım?

merhabalar.. bende eylül annesi olacağım sanırım...
geç döllenme olduğundan sat yok ama tahmini olarak eylül sonu görünüyor

kizlar ben cok yemiyorum da ama tartida 1 kilo fazla ciktim bugun. valla bozuldum dupeduz cunku ilk uc ay kilo almak istemiyorum. beslenme duzenim degismedigi halde nasil ilk 5 haftada 1 kilo aldim yaaaaaaa....nolcak benim sonum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…