herkesin bulantisi varken benim gozumun onunden tabak tabak yemekler geciyor yaaaa
peluska, onceden kullandigin bir ilac ta karaciger degerlerini yukseltmis olabilir. karacigerin toparlanmasi zaman aliyor. hamilelik oncesi grip ilaci falan kullandin mi? bir arkadasin basina geldi ve degerlerin normale donmesi 4 ayi buldu. ama onemlu birsey bu uzerinde dur. dr una danis.
canım benımde ıkı defa kımyasal gebeliğim oldu, sonrasında pıhtılasasma testlerı yapıldı, homozıgot cıktı bende, doktor normalde kadınlarada olabılen bır gen durumu ama ıkı dusuk yaşadıgın ıcın sebebı bu dıyebılırız dedı, ve suanda iğne kullanmıyorum corasprın sadece, bulundugum şehirde bu konularda en uzman olan prof., bende güvendim kendisine iğneyi sormadım artık, sana pıhtılasma testlerı yapıldımı
Ah o buyukler yokmu bi tarafdan haklilar ilac almamislar ama artik onlarin zamaninda degiliz doktor sana onermeseydi zaten vermezdi bende mide bulsntim olmasin yemegi rahat yiyim diye ilac aliyorum babamda doganin akisina birak diyor doktorunla gorus cnm en iyisi uzme sen tatli canini
herkese merhabaa...ben de gelebilir miyiiiim? arkadaşlar ben evliliğimin 7. yılındayım.3 aşılama bir tüpbebek tedavisinden hüsranla ayrılınca artık ümidimi kesmiştim.geçen yıl laparoskopi ameliyatı oldum yine bişey yok derken yakın bir arkadaş hamile olduğunu söyleyince 2 gün ağladım.Sonra kendimi toparladım nede olsa yine tedaviye başvurucaz biraz para kazanmak lazım dedim.meğer Rabbim meleğimi ,mucizemi bana göndermiş.çok mutluyum.Rabbim hepimize hayırla geçecek hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah!Ben şuan 6+1 haftalık hamileyim 21 eylül olarak gözüküyor doğum tarihi.Keseyi gördük kalp atışlarını dinlicez dedi doktor salı günü.dua edin ne olur çok ihtiyacım var.
progestan 3 folbiol yarım ferrum fort 1 multivitamin 1 :)) çok değil canım benm arkadaşlarım normal ben daha fazla kullanmıştım diolar....
bir kaç haftaya bu mide bulantısı konusu biter herhalde/inşallah.....okudukca insanın midesi daha çok bulanıyor
midesi bulananlar kulübü olduk resmen
bir kaç haftaya bu mide bulantısı konusu biter herhalde/inşallah.....okudukca insanın midesi daha çok bulanıyor
midesi bulananlar kulübü olduk resmen
selam eylül annişleri nasılsınız
KIZLARRRR AZ ÖNCE BEBEĞİMİ VE KALP ATIŞLARINI GÖRDÜM.ÇOKKK MUTLUYUM VE SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM.HİÇ MİDE BULANTIM YOK DİYE AMA HİÇ YOK:) BİRAZ ÜZÜLÜYORDUM BİR SORUNMU VAR DİYE DOKTORUM NORMAL OLDUĞUNU MİDE BULANTISININ HERKESTE OLACAK DİYE BİŞEY OLMADIĞINI SÖYLEDİ.HATTA NE GÜZEL İŞTE BURAYA HİÇ BİR ŞEY YİYEMEYİP GELENLER VAR ŞANSLISIN DEDİ:)ÇOK MUTLU OLDUM.EŞİMDE GÖRDÜ AMA DAHA BEBEK 3 MM.ONUN İÇİN HOCA ANLIYOR TABİ BİZ DAHA ULTASON FOTOGRAFINDAN BİŞEY ANLAYAMADIK AMA OLSUN HOCAMIZ HERŞEY YOLUNDA DEDİ YA YETER DARISI TÜM BEKLEYENLERE İNŞŞŞALLLLAHHHHH:)
mide bulantısı olmıyanların oğlu olur derle bakalım sizde tutacakmı bende tutmuştuu benimde hiç bulanmadı
Selam eylül anneleri :) Siz şimdi mışıl mışıl uyuyorsunuzdur :)
Benim sürekli karnım acıkıyo ya,şimdiden kilo almaya başıycam bu gidişle,tam yatcam midem kazınıyo
Kızlar yaa ben doktora gitmedim bu folik asit olayı nedir :44: İlla hap kullanmak zorunda mıyım acaba,doğal yollardan almak yetersiz mi geliyor :44:
herkese merhabaa...ben de gelebilir miyiiiim? arkadaşlar ben evliliğimin 7. yılındayım.3 aşılama bir tüpbebek tedavisinden hüsranla ayrılınca artık ümidimi kesmiştim.geçen yıl laparoskopi ameliyatı oldum yine bişey yok derken yakın bir arkadaş hamile olduğunu söyleyince 2 gün ağladım.Sonra kendimi toparladım nede olsa yine tedaviye başvurucaz biraz para kazanmak lazım dedim.meğer Rabbim meleğimi ,mucizemi bana göndermiş.çok mutluyum.Rabbim hepimize hayırla geçecek hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah!Ben şuan 6+1 haftalık hamileyim 21 eylül olarak gözüküyor doğum tarihi.Keseyi gördük kalp atışlarını dinlicez dedi doktor salı günü.dua edin ne olur çok ihtiyacım var.
bende geldim :) 7. haftam, bulantı falan yok, iştah da yok, sadece uyusam gün boyu. yalnız şu kilonun üzerine hamile kalmak beni kasıyo, zaten biraz tombikim inşallah az bi kiloyla atlatırım şu 9ayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?