2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sat 22 aralik. 5 hafta 2 gunlugum. yaa neyseki fazla kilom yok 53-54 kiloyum ama ne gerek var simdi ilk aylarda kilo almaya.

daha önce hiç ilaç kullanamdım canım :) artık her ay testleri tekrar ettireceğim

benimde 677t heterozigot yaptırdım yani
aslında senin gibi sadece co aspirin alsam iyi olurdu :)

ama korkuyom işte
hep iğne kuulanıyorlar cesaret etsem bazılarıda sadece asspirin alıyor

:) saol canım
progesteronumu 2 ye indirdim dieğrlrini alıyorum

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım gözün aydın ne güzel o kadr bekledikten sonra mucizen gelmiş

progestan 3 folbiol yarım ferrum fort 1 multivitamin 1 :)) çok değil canım benm arkadaşlarım normal ben daha fazla kullanmıştım diolar....

ooo seninki benmkinden çokmuş :))

bir kaç haftaya bu mide bulantısı konusu biter herhalde/inşallah.....okudukca insanın midesi daha çok bulanıyor
midesi bulananlar kulübü olduk resmen

bir kaç haftaya bu mide bulantısı konusu biter herhalde/inşallah.....okudukca insanın midesi daha çok bulanıyor
midesi bulananlar kulübü olduk resmen

Bu hafta bitmez 12. haftaya kadar devam ediyor ins sonra bitiyor ama 9 ay surenler var ins bizim bulanmaz

selam eylül annişleri nasılsınız

Ben kotuyum bulanmaya devam sen nasilsin cnm

mide bulantısı olmıyanların oğlu olur derle bakalım sizde tutacakmı bende tutmuştuu benimde hiç bulanmadı

bende geldim :) 7. haftam, bulantı falan yok, iştah da yok, sadece uyusam gün boyu. yalnız şu kilonun üzerine hamile kalmak beni kasıyo, zaten biraz tombikim inşallah az bi kiloyla atlatırım şu 9ayı

mide bulantısı olmıyanların oğlu olur derle bakalım sizde tutacakmı bende tutmuştuu benimde hiç bulanmadı

bak simdi karabiber, sen oyle yazinca etrafimda dogum yapan tanidiklarimi dusundum ve gercekten mide bulananlarin hemen hepsinin kizi var yahu...ya cok buyuk bi tesaduf ya da bilinmeyen bilimsel bir gercek

Selam eylül anneleri :) Siz şimdi mışıl mışıl uyuyorsunuzdur :)

Benim sürekli karnım acıkıyo ya,şimdiden kilo almaya başıycam bu gidişle,tam yatcam midem kazınıyo

Kızlar yaa ben doktora gitmedim bu folik asit olayı nedir :44: İlla hap kullanmak zorunda mıyım acaba,doğal yollardan almak yetersiz mi geliyor :44:

selam kızlar maşallah herkesın bulantıları başlamış bende oyle aman aman bı bulantı yok yemeklerden sonra bazen bulanıyor oyle uyku halımde yok ama hadı hayırlısı daha dr gıtmedım cok merak edıyorum bıdıgımı acaba hersey yolundamı dıye

folik asit bebeğin anormal gelişmesini önlüyor.hemen başlamalısın canım.bütün doktorlar başlatıyorlar.doğal yolla vücudun ihtiyacı kadar alıp almadığını bilemezsin.

çok sevindim senin adına.dualarımız seninle...Rabbim nasip edince nasıl da oluyor.çabalıyoruz olsun diye ama rabbim istediği zaman gönderiyor meleklerimizi...en iyisi tevekkül etmek.doğması gereken,hayatta yaşıyacağı,göreceği olanlar saati zamanı gelince doğuyor.

Günaydın :))

Kızlar midesi bulanın kızı olacakmış diyosunuz ya biz 4 kardeşiz benden büyük 3 abim var annecim abimlerde daha çok aşermiş midesi bulanırmış 13 haftada belli olacak inşallah bebişlerimizin cinsiyeti :))

Ama benim de bulanıyor midem hele sabahları tuzlu çubuk yatağımın ucunda kalkınca hemen yiyiorum ancak kesiyor beni. Bir de sık sık az az yemekte işe yarıyor kuru yiyecekler tüketmek önemli mide boş oldu mu daha çok bulanıyo kuru yemiş işe yarıyor :))

Bu arada kızlar isim düşünmeye başladınız mı ben evlendiğim günden beri düşünüyorum :))) Var mı güzel isimler aklınızda :)

bende geldim :) 7. haftam, bulantı falan yok, iştah da yok, sadece uyusam gün boyu. yalnız şu kilonun üzerine hamile kalmak beni kasıyo, zaten biraz tombikim inşallah az bi kiloyla atlatırım şu 9ayı

kac kiloyla hamile kaldin canim ?
bende biraz kilolu hamile kaldim...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hepimize de inşallah.

Benim bugün pek midem bulanmadı. Rahat rahat pazar sabahı kahvaltımı yaptım maşallah. :) Acaba benim de erkek mi olacak. Zaten hep erkek gibi doğuyo içime. İnternetten de hep erkek bebek kıyafetlerine bakıyorum

slm kızlar umarım herkes iyidir bizde iyiyiz çok şükür bulantılar sanki azaldı ben zaten hiç çıkarmadım ama ara ara bulantım oluyodu oda sanki azaldı çok şükür yeni gelen arkadaşlar bu arada hoş geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…