2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhabalr kızlar...
turkuazsuay başınız sağolsun canım sende üzme kendini çok fazla bebişinde üzülür sonraa
ayrıcaa kızlar bende yanlardan çatlamaya başlamışım yaa çatlamak istemiyoruuummm
ama neyse teek derdimiz çatlaklarımız kilolarımız sarkan göğüslerimiz olur inşallah evlatlarımıza sağ salim kavuşalımda gerisi boş

kızlar park yatağın içine nevresim ne alınır ya birde kırmızı park yatağa hangi renk nevresim olur of bulamıyorum uygun bide bunun ölçüleri nasıl oluyo

kızlar park yatağın içine nevresim ne alınır ya birde kırmızı park yatağa hangi renk nevresim olur of bulamıyorum uygun bide bunun ölçüleri nasıl oluyo

senin bebişin kız mı erkek mi eğer erkekse denizci logosu olan nevresim takımı alabilirsin ben öyle yaptım beyaz üzerine kırmızı ve lacivert denizci işaretleri var çokta güzel oldu

ben kenarlıklı uyku seti aldım canım yatağımız kırmızı laci uyku setide kırmızılı beyazlı yeşilli

başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin..

inanmıyorum sende mi canım bende dde aynı sorun var karnımda şuan yok ama bacaklarım kırmızı kırmızı çizgiler dolu hemde krem sürdüğüm halde eğer vücudun çatlamaya elverişliyse hiçbişi engelleyemiyo ben bunu öğrendim

kıar hastane çantanızı hazırlamaya başladınızmı ben 30uncu haftayı bitirip sonra hazırlayacağım kızımada öyl yapmıştık iyikide yapmışız 2hata sonrada doğuma gitmiştik

valla canm benim oğluşumun henüz cok fazla bişiyi yok temmuzda memlekete gidicez inş hepsini ordan alıcam anneannesi ve babaannesiyle bende hastane çantamı 30 haftadan sonra hazırlarım..

meraba kızlar nabersiniz herkesler iidir keyifler yerindedir umarım

merhaba kızlar biz eymenimle iyiyiz teyzeleri sizler ve bebişleriniz nasıllar

ben de aynı dertten muzdaribim. aslında ben jilet yapıyordum ama artık göremediğimden çok zorlanıyorum ağdacıyamı gitsem diye düşünüyorum ama çok mu acır acaba? ağda yaptırcam diye kasarsam kendimi bişey olur mu ki:18:

ben 1.5 senedir ağda yaptırıyorum çokta rahat ettim sattlerce uğraş uğraş valla başkasıda yapınca acıyıda o kadar anlamıyo insan hamileliğimdede çok rahat ettim hemen doktor öncesi yaptırıyorum ohhh misss

kıar hastane çantanızı hazırlamaya başladınızmı ben 30uncu haftayı bitirip sonra hazırlayacağım kızımada öyl yapmıştık iyikide yapmışız 2hata sonrada doğuma gitmiştik

ben bu hafta hazırladım bi süt pompası ve pijamalarımı ütüleyip koyacağım onun da bugün halledirim. Allah korusun erken doğarlarsa hazırlıklı olmak lazım

ben kendimi bildim bileli ağda yaptırıyorumm canımm, çok rahat ediyorum ayda bir yeterli geliyorrrr hele hamileliktee çok rahat ediyor insanhafta sonu etek giyecektim baktım biraz var ağdaya gitsem alınmazzz makinayla alayım dedim aman Allahım ne zor oldu o yaırm bacakk bitmek bilmedii göbeğimden ne görebiliyorum ne tam eğilebiliyorum yani keisnlikleee git bir ağdacıyaaa ama şöyleee bişi varrr normal zamanki pozisyonlardan farklı oluyor mesela arkanı döneceksin bacakların arkası için göbeğin üsütne yatamıyorsunDD aaa dedim hiç böyle bişi düşünmemiştim kolarının üstünde destekle yada yana yatıp ay çok komik oluyorrD kendimin uğraştığını düşünemiyoruö

Korkma hiçbişi olmuyır hemencik bitiveriyorrrrrrrrr ohh mis.

Bende daha hıc bısı hazırlamadm gercı bebgmn bısyı yokkı ıkı prca bıse bıde bıbeonnu var besık nevresm hıc bısrını almadık annm ızne cıkalım alırz dıo kaynanamdan ses seda yok sankı cocugu ben tek yapmısım sadece bızım tarafın torunuymus gbı bısı yanı

ilk etapta belki acır ama sonraki seansta daha rahat edersin.

birtek benim kayınvalidem değilmiş tuhaf olan ayyyyy ne garipler dimii sözde çok heycanlılar ama sözde

ağda demişken kızlar öğle tatilinde gittim yaptırdımmm ohhhh çok rahatladım ama bacaklarımda çıkmıyor desem inanırmısınız hormonal sanırım :)

birtek benim kayınvalidem değilmiş tuhaf olan ayyyyy ne garipler dimii sözde çok heycanlılar ama sözde

aynen sozdee aradgnda torunum nasıl ıyımı okdr baska bısı yok bıseyı eksıkmı tamamldnzmı dıen yok zaten sorsa herseyı eksık neyı varkı dıcem de ıslerıne gelmıo sormak zorumada gıdıo sadece annemın cabalıo olması ama ınsanın ıcınden gelıcek kı bı anlamı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…