2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım sütü denedin mi? bazı kişilerde kabızlıkta yapabiliyor ama kimilerinde de kabızlığı çözüyor.mesela ben süt içtikçe daha kolay çıkıyorum tuvalete dene bi istersen..

ılık süttt bağırsaklaır yumuşatır soğukta kabızlık yaparmış ben hergün sabah ısıtıp içiyorum ama sanırım bünye onada alıştı banamısın demiyor(((((((((((((((
umarım eftelyada işe yarar.

kızlar sabahtan beri nette bebek şekeri, bebek şekeri için sepet ,bebek odası kapı süsü bakıyorum içim bi hoş oldu.insan kendini kaybediyor valla.

selam kızlar inş. siz ve bebişler iyisinizdir. dışarıdan geldim şimdi felaket sıcak offfff
kabızlık konusunda ben de evlenmeden önce çok çektim sonra sağolsun kocam bu yaştan sonra bana tuvalet alışkanlığı getirdi şöyle ki hergün aynı saatlerde olmasa bile mutlaka gidin bi süre sonra vücut alışıyor.tabiii beslenme de çok önemli ve kesinlikle ertelemeyin.
bu arada hamilelikte kullanılan demir hapı da kabızlık ya da ishal yapabiliyor.ben yatmadan önce içiyorum bi sorun olmadı şükür.Acil şifalar diliyorum yaşayanlara çok zor gerçekten.

emzirme sutyeni ben almayı düşünmüyorum önden açmalı sutyenlerden alcam onlar da hem bebeğim emerken mememe dokunabiliyor bu da doktorların tavsiye etttiği bir durum çocukla anne arasında etkileşim açısından. emzirme sutyenleri hem özel döneme ait olduğu için pahalı hem de açma pencereleri küçük hem de dışarıya çıkarken falan ucu belli olacak gibi ince geliyor bana.

Canım bu önden açmalı sütyenleri nerden bulabiliriz peki marka filan verebilir misin?

çok tatlı bu bıdıklarrr yaaa yerim ben onları:))
sanırım hamileliğimizide özleyeceğizz bu günlerde güzeeel sabırsızlanıyoruz biran önce doğsunlar diye ama hamilelikte bir farklı güzel.

vallahı ya, şimdi yanımızdalar, dogunca ışede getıremıcez))
aklım ev de kalır,annem bakıcak nasıpse bebegımıze ama,olsun....
ben bazen telımı duymuyorum, annem dahıl, dogum yapan kuzenler dogum yapınca gorcez senı dıyolar, o telefnıu dıbınden ayırabılcekmısın.. haklılar galıba:))
evet ama dogsada sevsekk dıyorum :))

kızlarrrrr benım tam 80 GÜNÜM kalmış, 80 GUNDE DEVRI ALEM OLCAM:)))) allah nasıp ederse

kızlar hepinize slm.birkaçgündür giremiyordum nete modem bozulmuş.çok şükür yapıldıda girdim bugün.ben yokken çok kaynatmışsınız hepsini okuyamayacağım.inşallah kötü birşey yoktur.hepiniz ve bebişleriniz iyidir:)

:))) şanslısın anneiğin bakacak o yüzden aklın bir nebzede olsaa rahat olacak.
Ben bakıcı bulacağım hiç tanımadığım birine emanet edeceğim bebeğimi Allahım güzel insanlarla karşılaştırır inş.
az kaldı azzz kaldı o günlerde gelecke inş..

Son düzenleme:

amin canım, şimdiden bakıcı bakmaya başla, daha once bakmış,memnun olunan, bırılerınden bulmaya calıs, benım teyzemn kızıda doktor, calısıyordu snucta, tavsıyeyle bırını buldular, kadın allahtan cok ıı cıktı, umarım sanada oyle bırı rastgelır.aynı kadın cocuk kreşe gıdene kadar baktı.

benimde 78 günüm kalmış 78 gün sonra bebeğim kollarımda olcak inş

evet yaaa, az kaldı canım, hayırlısıyla ınşallah saglıkla kavusalım yavrularımıza....
oooooo bnenmde 80 gun o mesela 60 gunde olabılır, oyle düşününce heyecan basıyoo, demın 2012 Mayıs Anneleri Doğum Listesi ne baktım cogu 38 de fılan yapmış, normal dogum 37 de bıle varr:))))))))))))))))), tabı bunların arasında 40.. 40+5 te var :))

selam kızlar bebişleriniz ve sizler nasılsınız şu ağda konusunda çok sıkıntılıyım acıdan yapmak istemiyorum artık yaa sanırım hamilelikten dolatı hassaslaştı dayanamıyoom önerisi olan var mı lütfeen öptüm hepinizi

erken dogumu tetikleyebiliyomuş filan die okumuştum.
ya da kasılmaları arttırabiliyormuş.

var mı öyle bişi

yok canım öyle birşey ya. internetten de araştırdım yaptıranlar çok faydasını görmüş erken doğum yapıp bebkleri solunum cihazına bağlanmamış. sana yapılmayacak mı bu iğne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…