canım sütü denedin mi? bazı kişilerde kabızlıkta yapabiliyor ama kimilerinde de kabızlığı çözüyor.mesela ben süt içtikçe daha kolay çıkıyorum tuvalete dene bi istersen..
ılık süttt bağırsaklaır yumuşatır soğukta kabızlık yaparmış ben hergün sabah ısıtıp içiyorum ama sanırım bünye onada alıştı banamısın demiyor(((((((((((((((
umarım eftelyada işe yarar.
selam kızlar inş. siz ve bebişler iyisinizdir. dışarıdan geldim şimdi felaket sıcak offfff
kabızlık konusunda ben de evlenmeden önce çok çektim sonra sağolsun kocam bu yaştan sonra bana tuvalet alışkanlığı getirdi şöyle ki hergün aynı saatlerde olmasa bile mutlaka gidin bi süre sonra vücut alışıyor.tabiii beslenme de çok önemli ve kesinlikle ertelemeyin.
bu arada hamilelikte kullanılan demir hapı da kabızlık ya da ishal yapabiliyor.ben yatmadan önce içiyorum bi sorun olmadı şükür.Acil şifalar diliyorum yaşayanlara çok zor gerçekten.
emzirme sutyeni ben almayı düşünmüyorum önden açmalı sutyenlerden alcam onlar da hem bebeğim emerken mememe dokunabiliyor bu da doktorların tavsiye etttiği bir durum çocukla anne arasında etkileşim açısından. emzirme sutyenleri hem özel döneme ait olduğu için pahalı hem de açma pencereleri küçük hem de dışarıya çıkarken falan ucu belli olacak gibi ince geliyor bana.
çok tatlı bu bıdıklarrr yaaa yerim ben onları:))
sanırım hamileliğimizide özleyeceğizz bu günlerde güzeeel sabırsızlanıyoruz biran önce doğsunlar diye ama hamilelikte bir farklı güzel.
Canım bu önden açmalı sütyenleri nerden bulabiliriz peki marka filan verebilir misin?
Aynen senin durumundayım canım, sıfır etki..
vallahı ya, şimdi yanımızdalar, dogunca ışede getıremıcez))
aklım ev de kalır,annem bakıcak nasıpse bebegımıze ama,olsun....
ben bazen telımı duymuyorum, annem dahıl, dogum yapan kuzenler dogum yapınca gorcez senı dıyolar, o telefnıu dıbınden ayırabılcekmısın.. haklılar galıba:))
evet ama dogsada sevsekk dıyorum :))
kızlarrrrr benım tam 80 GÜNÜM kalmış, 80 GUNDE DEVRI ALEM OLCAM:)))) allah nasıp ederse
ben bundan alıcam canım jnw den 20 liraCanım bu önden açmalı sütyenleri nerden bulabiliriz peki marka filan verebilir misin?
:))) şanslısın anneiğin bakacak o yüzden aklın bir nebzede olsaa rahat olacak.
Ben bakıcı bulacağım hiç tanımadığım birine emanet edeceğim bebeğimi Allahım güzel insanlarla karşılaştırır inş.
az kaldı azzz kaldı o günlerde gelecke inş..
benimde 78 günüm kalmış 78 gün sonra bebeğim kollarımda olcak inş
:)) evet hadi bakalım tamamla 80 günü al bebişini kucağına inş.
erken dogumu tetikleyebiliyomuş filan die okumuştum.
ya da kasılmaları arttırabiliyormuş.
var mı öyle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?