selam kızlar bebişleriniz ve sizler nasılsınız şu ağda konusunda çok sıkıntılıyım acıdan yapmak istemiyorum artık yaa sanırım hamilelikten dolatı hassaslaştı dayanamıyoom önerisi olan var mı lütfeen öptüm hepinizi
iyiyiz canm oglusumla, siz napıyosunuzz:)) ben agda ıcın kuafore gıdıyorum, kendım yapamıyorum zaten acıdan, orda oluyo bıtıyoo, ben kuafore gıt derım, zaten kalmış 2,3 ay, bence baska yontemler deneme, eger uzun zamandır agda yapıyosan....
selam kızlar bebişleriniz ve sizler nasılsınız şu ağda konusunda çok sıkıntılıyım acıdan yapmak istemiyorum artık yaa sanırım hamilelikten dolatı hassaslaştı dayanamıyoom önerisi olan var mı lütfeen öptüm hepinizi
30 haftalık hamile bi arkadaşım dün akşam babasını kaybetmiş..az önce öğrendim..cenazeye gitmek istedim ama beni götürmediler..allah bebişine sağlık verir inşallah bişey olmaz..çok üzüldüm..
30 haftalık hamile bi arkadaşım dün akşam babasını kaybetmiş..az önce öğrendim..cenazeye gitmek istedim ama beni götürmediler..Allah bebişine sağlık verir inşallah bişey olmaz..çok üzüldüm..
30 haftalık hamile bi arkadaşım dün akşam babasını kaybetmiş..az önce öğrendim..cenazeye gitmek istedim ama beni götürmediler..Allah bebişine sağlık verir inşallah bişey olmaz..çok üzüldüm..
Mrb annecıkler nasılsınız bu aralr bız hıc ıyı degılızya ıstahımız kapanıo ıyıce yemek yıyemyrm yedıkten sonra mıdem cok agrıo dun aksam anneme gıttık yemege herkesın burnundan geldı hıc bısı yıyemedm basımdondu mıdem bulandı hep hıc bısı yıyemedm nezaman gecer acaba ya artık ıse gelmekte ezıyet oldu gecelerı hıc uyuyamyrm kabuslar goruyrm bugecede cok korktm ruyamn etkısınde kaldım esım uyandrdı bagırıp durmsum gece sersemledım ıyıce yaa(((
yok canım öyle birşey ya. internetten de araştırdım yaptıranlar çok faydasını görmüş erken doğum yapıp bebkleri solunum cihazına bağlanmamış. sana yapılmayacak mı bu iğne ?
bizler iyiyizde sen galiba sıcakların etkisine fazlaca girmişsin çünkü bende nezaman sıcaktan bunalsam aynen böyleyim serinlemeyi dene canım duş al hafif yiyecekler ye yatmadan önce ben anca öyle atlatıyorum
Mrb annecıkler nasılsınız bu aralr bız hıc ıyı degılızya ıstahımız kapanıo ıyıce yemek yıyemyrm yedıkten sonra mıdem cok agrıo dun aksam anneme gıttık yemege herkesın burnundan geldı hıc bısı yıyemedm basımdondu mıdem bulandı hep hıc bısı yıyemedm nezaman gecer acaba ya artık ıse gelmekte ezıyet oldu gecelerı hıc uyuyamyrm kabuslar goruyrm bugecede cok korktm ruyamn etkısınde kaldım esım uyandrdı bagırıp durmsum gece sersemledım ıyıce yaa(((
stres yapma kendine.hergün ılık duş al rahatlarsın.benim iştahımda pek sorun yok ama bende artık azıcık birşey yediğimde hemen doyuyorum nefesim daralıyor sığınamıyorum.bunun sebebide bebeklerimizin büyümüş olmasıymış canım midemizin yeri daraldı.korkunç rüyalar bendede başladı yine.hatta sabah eşimi ise gönderdim biraz ortalığı topladım baktım uykum var biraz uzandım uyumuşum.öyle bir korkuttularki hemde uyandım kımıldayamıyorum bağıramıyorum canım çok acıyor.dua okumaya başladımda öyle kurtuldum.oku öyle yat gece.
Artık izine ayrılamıyormusun.kaç haftaydı doğum öncesi izin.biraz rahat et canım
inanmıyorum yaaa ama daha çatlamak için çok erken korktum bak şimdiKızlar ben inanılmaz caatladım yaaa!hergün dus alıyorum, sabah aksam yağlanıyorum yine de catır catır catladım.Taaa bacaklarımın arkalarına kadar..Özellikle de karnım cok fena..bundan sonra daha da büyüyeceğini hesaba katarsak benim karnım cizgilerden görünmicek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?