2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kizlar birde benim ustumde bir agresiflik var hic sormayin. normaldesakin bir insanim ama herseye sinirlenmeye basladim. hormon degisimlerinden sanirum kimseyi tolere edemiyorum

canım bende stresliiyim hem hormonlar hemde vucut adet görmeye alışkın göremeyince stres yapıyo:)

canım benim gözün aydın.. Allah kucağına almayı nasip etsin.. ilk adımı geçmişsin keseyi görerek 7. haftanda da inşallah duyarsın kalp atışını..

mide bulantısı olmıyanların oğlu olur derle bakalım sizde tutacakmı bende tutmuştuu benimde hiç bulanmadı

:26:valla bilmiyorum ki tabi önce sağlıklı olsunda bende öyle duydum mide bulantısı az olanların veya hiç olmayanların erkek olur diye hayırlısı inşallah bekleyip göreceğiz

Bugün gebelik.org sitesinden 10.haftayı okudum. Doktor bu haftadan itibaren bulantılarınızın geçmesi normal dedi

selam kızlar aramıza yeni katılanlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz:) ben zor günler geçiriyorum kızım çok zorlamaya başladı beni bu gece 4 e kadar uyutamadım sanırım köpek dişleri çıkıyor çığlık çığlığa ağladı kuzuları çok seviyo netten kuzu resimlerine baktık bütün gece :) babası gidip yumuşacık tüğleri olan bir kuzu aldı kızıma nasıl sarılıyor kucu diyor cadı ikinci gelince ne yapıcaz bilmiyorum korku sarıyor bazen ilk bebeği olanlar hamileliğin keyfini çıkarın bebeişler gelince hayat bambaşa oluyor her yönden hem güzelleşiyor hemde zorlaşıyor
buarada mide bulantısı ile ilgili benim deneyimim kızımda hiç olmadı şimdi çok oluyor

kızlar ben galiba hasta oldum çok kötü öksürüyorum burnum akmıyor ama ciğerlerim yerinden fırlayacak yakında. öksürük için var mı bildiğiniz bitkisel birşeyler??

benimde perşembe günü bulantıalrım kesildi rahattım ama pat diye kesilmeswi beni korkuttu yalnız değilmişim demek :)

ayrıca evet bakalım erkek mi olacak benim kayınvalidemin 2 oğlu var bulantım hiç olmadı diyor

ben de kızımda kız hissettim şimdi içime erkek doğuyor farkında olmadan hep oğluşum diye seviyorum

canım benim ya çok geçmiş olsun. Jel kullanıyor musun o çok iyi geliyor bak. Hemde hatta ve taze soğan ver eline onlar da iyi gelir benim de kızım 2yaşında

Kızlar selam, ben sanırım hasta oluyorum.Eşim bulaştırdı bana galiba.Isınamıyorum bi türlü,bogazım yanıyor:2: Kendinize dıkkat edin daha da sibirya sogukları geliyormus.C vitamini alın bol bol

kızlar herkese selam,

beni de listeye ekleyebilir misiniz. SAT 16 Aralık Beklenen DT: 21 Eylül

İlk olacak Allah kısmet ederse. 30.günde Beta HCG 140 çıktı. Doktorumu aradım 48 saat sonra tekrarla dedi, 48 saat sonra 306,5 çıktı. Doktorumu aradım herşey normal, 3 hafta sonra gel dedi. Ve cumartesi gününe randevu aldık. Şu an 6+2 deyiz, doktora gittiğimizde 7+1 olacağım. Merakla bekliyorum, neyseki 5 günümüz kaldı. Herhangi bir lekem felan olmadı ama çok korkuyorum burda yazılanları okuyunca.Özellikle de kalbi atmadığı için bebeğinden ayrılmak zorunda kalan sevgili arkadaşlarım çok üzüldüm. Umarım tez zamanda sağlıklı yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Sormak istediğim acaba ne gibi belirtisi oluyor bunun? Yani bir aksilik var mıdır acaba bende de? Bir an önce görseydim bebeğimi sağlıklı uf günler geçmek bilmiyor.

Bir de hamile kalamayan arkadaşlarım sakın ümitsizliğe kapılmayın,ben 8. yumurtlama döneminde hamilekaldım, neredeyse tedaviye başlayacaktık sağolsun doktorum engel oldu, tam da umudumu yitirmişken geldi bebek.Belirtilerime gelince daha öncekilerden farklı bir göğüs hassasiyeti, çokacıyordu, idrarımda süt kokusu gibi bir koku, adet olacakmışım gibi bir ağrı, ama resmen adet olacağım sandım uzunca bir süre, beklenen adet günümden10 gün evvel felan başladı. başka da bir belirtim olmadı. halen daha yok aslında göğüs hassasiyetimden başka. midem debulanmıyor, bazen keşke bulansa da bebeğimin sağlıklı olduğunu anlasam diyorum. şu anda da sağ kasığımda, popoma da buran bir ağrı var, sanki bağlar geriliyor gibi.

herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum arkadaşlarım. cumartesiyi iple çekiyorum, umarm bir aksilik yaşamayız...

bu arada yaş 31, ankara, kilo 55, boy 165

Kızlar havalar berbat. Ben de korkuyorum hasta olacağım diye. Her gün bir bardak kefir içiyorum ve yarım greyfurt yiyorum. Bir de çin yağı kurtarıcım. Hem baş ağrımın çözümü oldu hem de burnumu açıyor.

bu arada yaş 31, ankara, kilo 55, boy 165

Canım aramıza hoşgeldin, tebrik ederim. Saglıkla, mutlulukla gelir insallah bebegin. Midem bulanmıyor diye evhamlanma sakin.Bulanmaması senin için daha iyi.Daha güzel beslenebilirsin.Bende de bulantı olmadı cok sükür herseyim normal.Bebişini görene kadar insanın aklına hersey geliyor.Keseyi görünce, hele bir de kalp atıslarını duyunca rahatlarsın.

Canım vitamin kullanıyorsan greyfurt suyu içmek zararlı olabilir.Doktorunla görüstün mü? Ben cuma gidince mutlaka soracagım.Folik asit aldıgım için korkuyorum greyfurt yemeye ya da içmeye.

Canım vitamin kullanıyorsan greyfurt suyu içmek zararlı olabilir.Doktorunla görüstün mü? Ben cuma gidince mutlaka soracagım.Folik asit aldıgım için korkuyorum greyfurt yemeye ya da içmeye.

Yarın Dr a gideceğim keseyi görmeye sorarım. Ama benim bildiğim elevitle birlikte greyfurt yenilmiyor. Folik asitle az miktarda tüketilmesinin bir sakıncası yok. Ama yine de sorayım ben. Zaten benim de aklıma geldiği için yarım yedim..

Evet sormakta fayda var canım yinede.noolur nolmaz.. Hadi bakalım.Güzel haberlerle gelirsin inşalllah yarın

Evet sormakta fayda var canım yinede.noolur nolmaz.. Hadi bakalım.Güzel haberlerle gelirsin inşalllah yarın

Yaaa sorma sizler ikili test muhabbeti yapmaya başladınız ben daha keseyi göremedim. İnsallah hersey yolundadır. Yarın ilk kontrolüm var bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…