2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese selam biz çok iyiyiz siz nasılsınız

kızlar ya bnm sabahları hiç iştahım olmuyor ha bire ne yesem diye düşünüyorum szi ne yiyorsunuz genelde kahvaltıda

herkes nereye gidiyor yaaaa bana izin yok doğumdan dolayı izin vermiyorlar zaten gideceğim diye. gitmeyin yalnız mı kalayım ben topikte

herkes nereye gidiyor yaaaa Bana izin yok doğumdan dolayı izin vermiyorlar zaten gideceğim diye. Gitmeyin yalnız mı kalayım ben topikte

canım mrb ben ekim topığındeyim ama sık sık sizide ziyaret ediyorum banada doğumdan dolayı izin vermiyolar doğumdan sonra kullanıcan iznimi allah nasip ederse

:))))) çatırdamışım derkennnn yaaaa çatlamak yasak forumdaki tüm kızlaraaaa yaskaladım çatlamayıDD
Ne olur çatlamayalım
artık her akşam yağlanıyorum gğreşçiler gibiDDD
memişlere bile sürüyorum uçlarınaa oralarda yara olmasın diyee

günaydın anecikler
hayırlı cumalar
zevzekbayan en iyi kahvaltı domates peynir ara ara haşlanmış yumurta
kızlar bide birşey sorucam neden herkes park yatak alıyor neden bildiğimiz oda bebek yataklarından düşünmediniz ben bu hafta park yatağa yakından baktım gözümü doldurmadı acaba benim bilmediğim bir püfümü var

herkese selam biz çok iyiyiz siz nasılsınız
günaydın hoş geldin Allah iylik versin:))

Kızlar ben 1 hafta izine çıkıyorum bir aksilik olmazsa iyi bakın kendinize
ii tatillerrr bol bol dinlen gel:)
kızlar ya bnm sabahları hiç iştahım olmuyor ha bire ne yesem diye düşünüyorum szi ne yiyorsunuz genelde kahvaltıda
D yanlış kişiyim bende büyük bir yeme potansiyeli var ne olsa yiyiorum bugün beyaz peynirli domatesli tost yaptım çok güzeldiDD
uyanır uyanmazda ballı sıcak süt içmiştim.
özendireyim belki iştahın gelir.
herkes nereye gidiyor yaaaa bana izin yok doğumdan dolayı izin vermiyorlar zaten gideceğim diye. gitmeyin yalnız mı kalayım ben topikte

ben buradayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bırakmam kimseyi ynalız

günaydın kızlarr nasılsınızz...
yaa öfff çok sıcak yandım evde klima acıncada hasta oluyorum buy hamileliğin ortası yok

ben park yatak almadım canımmm,beşik aldım, 1 yaşına kadar kullanaibleceğim, genç odmamız vardı bizim tam takım onun tek kişilik yatağı var marangoz çağırıp parmaklıp yaptırıyoruzz 4 tarafınaa 1 yaşıdnan sonra ona aalacağım inş.
Ama park yatak alan arkadaşlarrr hafif olması katlanıp saklanması, yanlarında seyehate götürebileceklerini düşünmeleri odadan odaya taşıyabilecekleri için alıyorlarr

Son düzenleme:
canım mrb ben ekim topığındeyim ama sık sık sizide ziyaret ediyorum banada doğumdan dolayı izin vermiyolar doğumdan sonra kullanıcan iznimi allah nasip ederse
belki eylül annesi olursun cnm.ekimin başı görünüyorsun sen de
cnm kendi adıma söyleyeyim.ben oda yapamayacağım. fazla odam yok çünkü.yatak odama koyabileceğim bişeyler olmalı.eee küçük bişeyler alırsam bi kaç ay sonra yeniden yatak almak zorunda kalacağım. o kadar bütçem yok. büyüyen yataklar güzel aslında ama onlarda büyük oluyor. bu seferde yatak odamda adım atacak yer kalmaz. park yatağın üst kısmında 6*8 aya kadar yatırıyorsun. sonra bebek harketlenmeye başladığı için üst katı kaldırıp alt kata geçiriyorsun. 3 yaşa kadar falan rahat yatıyor. sonrasında da katlayıp kaldırabiliyorsun.(2. bebiş için mesela)katlanınca küçük bişey kalıyor. bazanın altına bile sığar yani işte benim sebeplerim bunlar. ama oda yapacak olsaydım ya da yatak odam büyük olsaydı büyüyen yatakları tercih ederdim.
ben buradayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bırakmam kimseyi ynalız

oleyyyyy

herkese merhaba..güzel bir yazıyı sizinle paylaşmak istedim..

[TD="bgcolor: transparent"] Evet,bebekleriniz anne karnındayken sizlerle ilişki kurmaya çalışıyorlar. Sizlere seslerini duyurmak için kelimelerden çok hareket kabiliyetlerini kullanıyorlar. Çok yorulduğunuzda dinlenmenizi istiyorlar.Bunun için oynamayarak tepki veriyorlar. Yüksek sesli kötü bir müzikte aşırı oynayarak rahatsızlıklarını dile getiriyorlar. Huzurlu olduğunuzda sakin hareketlerle size eşlik ediyorlar ve kendilerini sevgiyle hissettiriyorlar. Aç kaldığınızda sessizlikle tepki vererek sizi yemek yemeye teşvik ediyorlar. Ve daha bilmediğimiz kimbilir neler yapıyorlar.
Anne karnında bebeklerin ihtiyaçları büyüklerinki gibi karmaşık değildir. Tek istedikleri sevildiklerini hissetmek, güvenli bir ortamda olduklarını bilmektir. Kendinizi 9 ay bir odada duygusal, dokunsal ve sosyal tüm ihtiyaçlarınızın karşılanamadığı bir ortamda hissedin. Kendinizi terk edilmiş gibi hissedersiniz. Sağlığınız ve sosyal yapınız yavaş yavaş bozulur. 9 ay sonra ne kadar negatif etkileneceğiniz apaçık bellidir. Bebekler yeterince iletişim kurulmadığında kendilerini aynı durumda hissederler. Bunu engellemek için sizden çok basit bir şey isterler;onlara dokunmanızı ve onlarla konuşmanızı. İnanın bu kadar basit bir iletişimin etkilerini bile daha doğumun ilk dakikalarında keşfedeceksiniz. Bebekleriniz sizin sesinizi ve kalp atımlarınızı hissettiği andan itibaren güvenilir bir dünyaya adım attıklarını yürekten hissedecekler, hayata daha bir pozitif destekle başlayacaklar.
Bebeklerimize daha doğmadan saygı duymamız ve kendi yaşamımızı düzenleyerek onların anne karnındaki huzurunu arttırmamız gerekiyor.Anne karnı,doğum anı ve ilk 3 yaşda bebeğiniz üzerindeki etkileriniz onların geleceğini belirleyecektir.
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]
Dünyaya gelişinin ilk dakikaları ama gözlerine dikkatli bakarsanız ne kadar anlamlı baktığını fark edeceksiniz.Etrafını algılamaya çalışıyor.Doğar doğmaz annesinin kucağıyla buluştuğu ve annesinin sesini devamlı duyduğu için kendini güvende hissediyor.Ağlamaya ihtiyaç duymuyor.

• BEBEKLERİNİZLE DAHA HAMİLEYKEN KURULAN SEVGİ DOLU BAĞLAR ONLARIN YAŞAMA GÜVENLE HAZIRLANMALARINI SAĞLIYOR.
  • DOĞUM ANINDA BEBEKLERİMİZ HERŞEYİN FARKINDALAR VE SİZİN SESİNİZE, DOKUNMANIZA İHTİYAÇLARI VAR.DOĞUMLARINIZA VE BEBEKLERİNİZE SAHİP ÇIKINIZ!!!
  • DOĞUMDAN HEMEN SONRA BEBEKLERİNİZİN KUCAĞINIZA VERİLMESİNİ TALEP EDİNİZ...
  • BEBEKLERİNİZİN ALGILARI DOĞUMUN HER AŞAMASINDA TAHMİN EDEMEYECEĞİNİZ KADAR AÇIK VE HERŞEYİN FARKINDALAR!!!
[/TD]

AAAAYY ÇOK DUYGULANDIMMMMMMMMMMMMMM:2::2::2::2::2: teşekkürler paylaşım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…